Ağaç Ev

Ağaç Ev

Son dakika ağaç ev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ağaç ev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ağaç ev haber sayfamızda...

Ağaç Ev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.691 ağaç ev haberi bulunmuştur.
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı!
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
18.03.2024 Gündem
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! İnşaat mühendisleri şaşkına döndü: Bu imkansız
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! İnşaat mühendisleri şaşkına döndü: Bu imkansız Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
18.03.2024 Gündem
ABD’de Filistinli çocuk öldürüldü
ABD’de Filistinli çocuk öldürüldü ABD’nin Illinois eyaletinde 71 yaşındaki Joseph Czuba’nın, İsrail ile Hamas arasında çıkan savaştan etkilenerek 6 yaşındaki Filistinli Wadea Al-Fayoume’yi bıçaklayarak öldürdüğü bildirildi.
17.10.2023 Dünya
Rizeli öğretmen tatilini ağacın üzerine yaptığı evde geçiriyor
Rizeli öğretmen tatilini ağacın üzerine yaptığı evde geçiriyor Yaz tatillerini memleketi Rize'de değerlendiren Eyüp Kaya, sadece tırmanabilenlerin ulaşabileceği ağaç evde bütün zamanını geçiriyor.
21.08.2023 Yaşam
Depremzedeleri dolandıran şebeke çökertildi! 14 şüpheli tutuklandı
Depremzedeleri dolandıran şebeke çökertildi! 14 şüpheli tutuklandı Aydın’ın İncirliova ilçesinde kurulan paravan şirket ile 125 depremzede vatandaşları konteyner, prefabrik ev satışı gibi sahte ilanlarla dolandıran şebeke çökertildi. Aydın, İzmir ve Denizli illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 18 şüpheliden adliyeye sevk edilen 14 kişi tutuklandı.
14.07.2023 Gündem
Sahte ilanlar ile depremzedeleri dolandırdılar
Sahte ilanlar ile depremzedeleri dolandırdılar Aydın ve Denizli'de paravan şirket kurup, sahte ilanlarla konteyner ev ve karavan satmak bahanesiyle 125 depremzedeyi dolandıran 18 şüpheli, operasyonla yakalandı.
12.07.2023 Gündem
Emeklilikte ağaçta takılanlar: Bir ağaç ev yaptı, işini bıraktı, hayatı değişti
Emeklilikte ağaçta takılanlar: Bir ağaç ev yaptı, işini bıraktı, hayatı değişti Will Sutherland'ın kendi arazisinde bir ağaç evi var. İnşa etmesi yaklaşık altı ay sürmüş. Bu fikir ilk aklına geldiğinde, bunun asla yapamayacağı boş bir hayal olacağını düşünmüş.
9.01.2023 Vitrin
Uludağ otelleri ile unutulmaz bir kış tatili
Uludağ otelleri ile unutulmaz bir kış tatili Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Uludağ, Bursa ilinin sınırları içerisinde yer alır. Özellikle kayak ve teleferik aktivitelerini seven, yerli ve yabancı turistlerin kış mevsiminde ziyaret etmeyi en çok sevdikleri lokasyonların başında gelen Uludağ, eşsiz kar manzarasıyla misafirlerini büyüler. Kışın yapılabilecek en güzel tatillerden birine hazırlanmak için Ecc Tur ayrıcalığıyla Uludağ otellerini tüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz.
25.11.2022 Advertorial
'Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın'
'Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın' Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Haberler
'Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın'
'Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın' Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Ekonomi
Rüya ev! Görenin ağzı açık kaldı...
Rüya ev! Görenin ağzı açık kaldı... Airbnb, 2021'de Instagram sayfasında en çok beğenilen 10 mülkü açıkladı. Evler son derece göz alıcı ve görenlerin ağzı açık kalıyor dersek abartmış olmayız.
26.01.2022 Dünya
34,5 milyon TL değerindeki iş ilanı! 'Konak Testçisi' aranıyor
34,5 milyon TL değerindeki iş ilanı! 'Konak Testçisi' aranıyor Bir gayrimenkul şirketi, ev avcılarını 3 milyon sterlin (yaklaşık 34,5 milyon TL) değerinde lüks bir kır evinde kalmak için "konak testçisi" pozisyonuna başvurmaya çağırdı.
6.09.2021 Dünya
İsim Kökü Nedir? İsim Kökü İle İlgili Örnek Cümleler Nelerdir?
İsim Kökü Nedir? İsim Kökü İle İlgili Örnek Cümleler Nelerdir? Türkçede isim kökleri öğrenilmesi gereken konulardan biridir. Sonrasındaki konuların iyi bir şekilde öğrenilebilmesi için isim kökü konusunun iyi bir şekilde kavranmış olması gerekmektedir. İsim kökü nedir? İsim kökü ile ilgili örnek cümleler nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
6.06.2021 Eğitim
Dünyanın en sıra dışı evleri
Dünyanın en sıra dışı evleri Fantastik bir filmden çıkmış gibi görünen bu 5 sıra dışı ev, koltuğunuzdan kıpırdamadan seyahat etmenizi sağlayacak… Hayaller dünyasına hoş geldiniz…
21.05.2021 Emlak
Rizeli mucitten pandemi sığınağı
Rizeli mucitten pandemi sığınağı Rize’de ilginç evler artık sıradan olmaya başladı. Dönen evler, komşusunun evinin üstüne kurulan evler derken işte Rize’den bir başka ilginç ev haberi… Mucit ruhlu Rizeli marangoz kendisine dev bir ağaç ev inşa etti. Pandemi döneminde doğanın içinde izole bir yaşam sürmek isteyen marangoz Kadir Aksoy, evinde manzaranın tadını çıkarıyor.
18.05.2021 Emlak
Ağaç Ev Yapımı Ve Malzemeleri: Ağaçtan Ev Nasıl Yapılır?
Ağaç Ev Yapımı Ve Malzemeleri: Ağaçtan Ev Nasıl Yapılır? Son zamanlarda pek çok kişi tarafında Ağaçtan ev yapımı konusu sıkça araştırılmıştır. Özellikle ağaç ev yapımının her türlü incelikleri hakkında bilgi sahibi olmak için bireyler sık sık araştırmalara girmektedir. Özellikle en çok sorulardan olan Ağaçtan ev nasıl yapılır? Ve Ağaçtan ev malzemesi nedir? gibi sorular olmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
12.02.2021 PembeNar
Bungalov Ev Yapımı Ve Malzemeleri: Bungalov En Maliyetleri (Fiyatları) Ne Kadar?
Bungalov Ev Yapımı Ve Malzemeleri: Bungalov En Maliyetleri (Fiyatları) Ne Kadar? Bungalov ev deyince akla ilk olarak ağaç ev olduğu gelir. Bir ya da birden fazla ağaç gövdesinin yanında ve dalları arasında inşa edilen bir ev türüdür. Geçici olarak kalınan evlerdir. Daha çok tatil yerlerinde, tek gecelik ya da konaklama yeri için uygun evlerdir. Halk arasında en çok tabiri ise üçgen evdir. Çoğu kişinin tercihi olmuştur ve kullanılmaya devam etmektedir. Peki bu evler hangi malzemeden yapılır, fiyatı nedir, nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
10.02.2021 PembeNar
Stresten kaçmak için kendine ağaç ev yaptı
Stresten kaçmak için kendine ağaç ev yaptı Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde ağaç doğrama ustası Erdoğan Özmen, fındık bahçesindeki kuruyan ağacın üzerine 12 metrekarelik ev yaptı.
3.01.2021 Tatil
Google, yeni yılı doodle ile kutladı
Google, yeni yılı doodle ile kutladı Google, yeni yıl için "2021" yazılı özel logo hazırladı.
1.01.2021 Teknoloji
Doğaya davet
Doğaya davet Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi, ağaç evleri bisiklet kiralama alanı ve kafesiyle yepyeni bir görünüme büründü. Başkan Erhan Kılıç, “Vatandaşlarımız davetli” dedi
15.08.2020 Ege
33 yıllık kavga! 'Mücadele edecek gücümüz kalmadı'
33 yıllık kavga! 'Mücadele edecek gücümüz kalmadı' İzmir'in Narlıdere ilçesinde, 1987 yılında 5 blok halinde inşa edilen Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında başlayan anlaşmazlık, 33 yıldır bitmeyen hukuk kavgasına dönüştü. Arsa sahibinin, binalar için yıkım kararı aldırmasının ardından, Narlıdere Belediyesi, daire sakinlerine 20 Ağustos'ta elektrik ve suların kesileceğini bildirdi. Seslerini duyurmak isteyen site sakinleri ise yetkililere çağrıda bulundu.
28.07.2020 Gündem
335 yıllık ağacı kesmeye kıyamadılar! İmar planı değişti ve... Bu evi gören inanamıyor
335 yıllık ağacı kesmeye kıyamadılar! İmar planı değişti ve... Bu evi gören inanamıyor Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Manisa Saruhan Bey İlim Kültür ve Eğitim Vakfı binasının balkonundan geçen 3 asırlık kızıl çam ağacı görenleri hayrete düşürüyor. 2004 yılında inşasına başlanan binanın ağaca zarar verilmemesi amacıyla o dönemde imar planı değiştirilirken, ağacın bugünkü hali ise drone ile görüntülendi.
13.06.2020 Gündem
Corana tehdidi nedeniyle evde değil, minibüste kalıyor
Corana tehdidi nedeniyle evde değil, minibüste kalıyor Trabzonlu Fatih Turan, kızları için köydeki evinin önüne demir iskele üzerine kondurduğu 1985 model minibüste yatıp kalkıyor. Özel bir şirkette çalışan Turan Korona virüs nedeniyle ailesini korumak için minibüste kaldığını söylüyor.
6.04.2020 Haberler
Corona virüsten korunmak için ağaç üzerine kurdukları evde kalıyorlar
Corona virüsten korunmak için ağaç üzerine kurdukları evde kalıyorlar Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşayan İsmail ve Fatma Çetin çifti, corona virüs önlemleri kapsamında ilginç bir yönteme imza attı. Yetkililerin çağrısına kulak vererek salgın döneminde olabildiğince az insanla görüşme kararı alan çift, daha öncesinde ormanın ortasında bulunan bir ağacın üzerine yapmış oldukları evde kalmaya başladı.
1.04.2020 Haberler
Virüsten korunmak için ağaç üzerine kurdukları evde kalıyorlar
Virüsten korunmak için ağaç üzerine kurdukları evde kalıyorlar Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşayan İsmail ve Fatma Çetin çifti, corona virüs önlemleri kapsamında ilginç bir yönteme imza attı. Yetkililerin çağrısına kulak vererek salgın döneminde olabildiğince az insanla görüşme kararı alan çift, daha öncesinde ormanın ortasında bulunan bir ağacın üzerine yapmış oldukları evde kalmaya başladı.
1.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağaç Ev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.