Ağaç Kökü

Ağaç Kökü

Son dakika ağaç kökü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ağaç kökü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ağaç kökü haber sayfamızda...

Ağaç Kökü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 303 ağaç kökü haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri vermek istiyor. Ö harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Su borusundan çıktı! Yılan zannettiler, tam 15 metre uzunluğunda
Su borusundan çıktı! Yılan zannettiler, tam 15 metre uzunluğunda Hakkari'nin Yüksekova ilçesine vatandaşlar tamir ettikleri borunun içinden çıkanı görünce şoke oldu.
28.09.2023 Haberler
Su borusundan çıktı! Yılan zannettiler, tam 15 metre uzunluğunda
Su borusundan çıktı! Yılan zannettiler, tam 15 metre uzunluğunda Hakkari'nin Yüksekova ilçesine vatandaşlar tamir ettikleri borunun içinden çıkanı görünce şoke oldu.
28.09.2023 Gündem
Metrelerce uzunlukta! İçme suyu borusundan çıkanı görünce hayrete düştüler
Metrelerce uzunlukta! İçme suyu borusundan çıkanı görünce hayrete düştüler Elazığ’da tıkanan içme suyu borusunu kontrol eden köylüler, borudan metrelerce ağaç kökü çıkardı. O anlar görenleri hayrete düşürdü.
9.05.2023 Gündem
Tıkanan su borusundan çıktı: Boa yılanı geliyor
Tıkanan su borusundan çıktı: Boa yılanı geliyor Amasya’nın Doğantepe köyünde tıkanan su borusunu tamir ettirmeye çalışan köylüler borunun içinden çıkanı görünce şaşkına döndü.
25.01.2023 Gündem
Su borusundan çıkan kök görenleri şaşırttı
Su borusundan çıkan kök görenleri şaşırttı Adana’nın Kozan ilçesinde su borusundan çıkarılan dut ağacının kökü görenleri şaşkına çevirdi.
16.01.2022 Haberler
TOGG'dan yeni paylaşım! Görüntüler merak uyandırdı
TOGG'dan yeni paylaşım! Görüntüler merak uyandırdı CES 2022 fuarına katılacak olan yerli otomobil TOGG, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla merak uyandırdı. Paylaşılan kısa video sonrasında, 'Sürpriz bir tanıtım gelebilir mi?' sorusunu akıllara getirdi.
4.01.2022 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG'un fabrikasından yeni haber! Montaj tamamlandı
Yerli otomobil TOGG'un fabrikasından yeni haber! Montaj tamamlandı TOGG'un fabrikasından yeni bir haber geldi! TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "14 bin 600 ton çelik montajı, 33 bin m2 çatı panel montajı ve 19 bin 734 m2 kör kalıp montajını tamamladığımız Gemlik Tesisimizin Boyahane çalışmaları hızlandırılmış videomuzda." ifadeleri kullandı.
29.12.2021 Ekonomi
TOGG için tarih verildi! Gemlik'te hazırlıklar sürüyor
TOGG için tarih verildi! Gemlik'te hazırlıklar sürüyor Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Gürcan Karakaş, “İlk elektrikli SUV aracımız 2022 sonunda üretim bandından indirilecek. 2023’ün ilk çeyreğinde akıllı cihazlarımızın lansmanına ve satışına başlarız” dedi. Bu arada, çalışmaların devam ettiği TOGG fabrikasının inşaatı dronla havadan görüntülendi.
27.12.2021 Otomobil
Dipçik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Dipçik Gibi Olmak Ne Demek?
Dipçik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Dipçik Gibi Olmak Ne Demek? Çok sık karşılaşılan ancak anlamı tam olarak bilinmeyen kelimeler içerisinde dipçik gelir. Peki dipçik ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Dipçik gibi olmak ne demek tüm detayları ile derledik.
14.08.2021 Sözlük
Biyokütle enerji tesisindeki yangın kontrol altına alındı!
Biyokütle enerji tesisindeki yangın kontrol altına alındı! Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde enerji santralinde çıkan ve tesis bahçesindeki 2 farklı depolama sahasındaki 170 dönümlük alanı etkileyen yangın kontrol altına alındı. Toplamda 15 kişi ve 8 çiftliğin etkilendiği yangında 58 büyükbaş ve 460 küçükbaş hayvan ise tahliye edilerek kurtarıldı.
20.05.2021 Gündem
İçme suyu hattından tam 20 metrelik ağaç kökü çıktı!
İçme suyu hattından tam 20 metrelik ağaç kökü çıktı! Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Göktaş Mahallesi'nde içme suyu hattında yaşanan arızaya müdahale etti. Ekipler hattın içerisinde, arızaya neden olan 20 metrelik ağaç kökü çıkardı.
26.01.2020 Gündem
Tam 6 metre! Su borusundan çıktı...
Tam 6 metre! Su borusundan çıktı... MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Güneşli Mahallesi'nde içme suyunda yaşanan azalma nedeniyle yaptığı çalışma sırasında hattın içerisinden 6 metre uzunluğunda halk arasında kunduz adı verilen ağaç kökü çıkardı.
2.12.2019 Gündem
En büyük tür! O kentte görüldü
En büyük tür! O kentte görüldü Tekirdağ’ın Saray ilçesinde en büyük ağaçkakan cinsi olan kara ağaçkakan, fotokapanla görüntülendi.
19.11.2019 Gündem
Manisa’da kanalizasyon hattından 10 metrelik ağaç kökü çıkarıldı!
Manisa’da kanalizasyon hattından 10 metrelik ağaç kökü çıkarıldı! Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Göcek Mahallesi'nde, kanalizasyon hattından bakım ve onarım çalışmaları sırasında, 'kunduz' olarak bilinen, 10 metrelik ağaç kökü çıkarıldı.
10.11.2019 Gündem
İçme suyu hattından çıkan kunduz şaşırttı
İçme suyu hattından çıkan kunduz şaşırttı Manisa'nın Demirci ilçesi Sağnıç Mahallesine içme suyu temin eden hatta su hızının yavaşlaması üzerine çalışma yapan ekipler boru içinde kunduz olarak tabir edilen 3 metrelik ağaç kökü çıkardı.
23.06.2019 Gündem
Önce su kesintisi sandılar ama çıkanı görünce... Mahalleliyi şoke eden olay!
Önce su kesintisi sandılar ama çıkanı görünce... Mahalleliyi şoke eden olay! Van’ın Edremit ilçesine bağlı Enginsu Mahallesi'nde su borusunun içerisinde yeşeren ağaç kökü, mahalle sakinlerini susuz bıraktı.
19.06.2019 Gündem
Önce su kesintisi sandılar ama çıkanı görünce... Mahalleliyi şoke eden olay!
Önce su kesintisi sandılar ama çıkanı görünce... Mahalleliyi şoke eden olay! Van’ın Edremit ilçesine bağlı Enginsu Mahallesi'nde su borusunun içerisinde yeşeren ağaç kökü, mahalle sakinlerini susuz bıraktı.
19.06.2019 Gündem
Gören şaşkına döndü! Su borusunun içinden çıktı tam 8 metre...
Gören şaşkına döndü! Su borusunun içinden çıktı tam 8 metre... Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kıran Mahallesine içme suyu temin edilen hattın bakım onarımı esnasında hattan 8 metrelik ağaç kökü çıkarıldı. Halk arasında kunduz diye tabir edilen ağaç kökü, görenleri şaşırttı.
31.01.2019 Gündem
500 yıllık ağaç kökünü sergiliyor
500 yıllık ağaç kökünü sergiliyor Mersin'de yaşayan Bedri Taşkınlar arkadaşının tarlasından çıkan ve 500 yıllık olduğu sanılan ağaç kökünü dükkanının önünde sergiliyor. 4 metre uzunluğu ve 3 metre genişliği ile dikkat çeken ağaç kökü, temizlenip, işlendikten sonra dekor olarak kullanılabilecek.
11.09.2019 Haberler
Toprağın altından çıkardı! Devasa boyutta...
Toprağın altından çıkardı! Devasa boyutta... Mersin'de yaşayan Bedri Taşkınlar arkadaşının tarlasından çıkan ve 500 yıllık olduğu sanılan ağaç kökünü dükkanının önünde sergiliyor. 4 metre uzunluğu ve 3 metre genişliği ile dikkat çeken ağaç kökü, temizlenip, işlendikten sonra dekor olarak kullanılabilecek.
16.11.2018 Gündem
Toprağın altından çıkardı! Devasa boyutta...
Toprağın altından çıkardı! Devasa boyutta... Mersin'de yaşayan Bedri Taşkınlar arkadaşının tarlasından çıkan ve 500 yıllık olduğu sanılan ağaç kökünü dükkanının önünde sergiliyor. 4 metre uzunluğu ve 3 metre genişliği ile dikkat çeken ağaç kökü, temizlenip, işlendikten sonra dekor olarak kullanılabilecek.
16.11.2018 Gündem
AK Parti'nin teklifine Özel'den yorum: Kamu yararı olursa olumlu katkı veririz
AK Parti'nin teklifine Özel'den yorum: Kamu yararı olursa olumlu katkı veririz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti’nin “sağlıkta şiddet teklifi” olarak bilinen yasal düzenleme önerisine ilişkin olarak, “Kamunun, hastanın, sağlık hizmeti sunanların yararına değişiklikler olursa olumlu katkı vermeye yoksa itiraz etmeye ve direnmeye devam edeceğiz” dedi.
4.11.2018 Siyaset
Afrika'nın simgesi Baobab ağaçları iklim değişikliği sebebiyle kuruyor
Afrika'nın simgesi Baobab ağaçları iklim değişikliği sebebiyle kuruyor Afrika kıtasının simgelerinden olan bin yıllık Baobab ağaçlarından en yaşlı ve büyük olanları iklim değişikliği sebebiyle kurudu.
13.06.2018 Doğa

Benzer Haber Etiketleri

Ağaç Kökü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.