Dağlardaki dut ağaçlarından bağlama üretiyor
Dağlardaki dut ağaçlarından bağlama üretiyor Batman'da, bağlama imalatçısı Ali Adıyaman (49), 20 yıldır kurak dağlarda yetişen dut ağaçlarını enstrümana dönüştürüyor. İmal ettiği bağlamaların fiyatının 4 bin TL'ye kadar çıktığını söyleyen Adıyaman, gençlere de mesleğini öneriyor.
27.05.2020 Ekonomi
Eşinin kurtarılışını gözyaşları içinde izledi
Eşinin kurtarılışını gözyaşları içinde izledi Karaman’da geçirdikleri kazadan yara almadan kurtulan Buriye Dölek, sürücü koltuğunda sıkışan eşi Mustafa Dölek’in kurtarılmasını gözyaşlarıyla izledi. Sıkıştığı yerden kurtarılan Dölek, hastaneye kaldırıldı.Kaza, dün akşam saat 20.00 sıralarında Tabduk Emre Mahallesi Prof. Dr. Halil Cin Caddesi’nde meydana geldi. Mustafa Dölek, yönetimindeki 70 FN 780 plakalı hafif ticari araçla seyir halinde iken önüne aniden köpek çıktı. Çarpmamak için manevra yapması üzerine kontrolden çıkan araç, kaldırımdaki ağaca çarpıp durabildi. Çarpmanın şiddetiyle araç içinde sıkışan sürücü Dölek yaralandı. Yanındaki eşi Buriye Dölek de kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine itfaiye ve sağlık görevlisi çağrıldı. İtfaiye ekipleri Dölek’in kurtarılması için çalıştığı sırada Buriye Dölek, eşinin kurtarılmasını gözyaşları içinde izleyip, sürekli sağlık durumunu sordu.
11.09.2019 Yaşam
Bodrum'sa ağaca asılı ceset bulundu
Bodrum'sa ağaca asılı ceset bulundu Bodrum’da sahilde gezen turistler ağaçta gördükleri karşısında dehşete düştü. Ne yapacaklarını şaşıran bir grup turist hemen bölgede bulunan esnafa haber verdi.Turizmin gözbebeği Bodrum’da tatil yapan turistler sahilde karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu. Gümüşlük sahilinde gezen turistler sahil kenarından ağaca asılı olan insan cesedi ile karşılaştı. Gümüşlük Sahili’nde gezintiye çıkan turistler, sahilden yaklaşık 20 metre mesafede, ağaca asılı halde bir insan cesedi ile karşılaştı. Turistler gördükleri manzara karşısında şok oldu. Ne yapacaklarını şaşıran ve donup kalan turistler bölgede bulunan esnafa haber verdi. Çevredeki esnaf, jandarma ve sağlık ekipleri haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin ilk incelemeleri sonucunda şahsın saatler önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmanın ardından cesedin bir süre önce Bodrum’a gelen 32 yaşındaki Özbekistan uyruklu Rasulov Shuteratbek’e ait olduğunu tespit etti. Shuteratbek’in cesedi Jandarma ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından olay yerinden alınarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü, ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Ağaca düşen yıldırım görüntülendi
Ağaca düşen yıldırım görüntülendi Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde sağanak yağmur yağışını videoya alan bir vatandaş, tesadüfen sokaktaki ağacın üzerine yıldırımın düşmesini görüntüledi. Yıldırımın büyük bir gürültüyle düşmesinden ürken vatandaşın şaşkınlığı görüntülere yansıdı. Kocaeli'yi 2 gün önce etkisini altına alan sağanak yağmur sonrası yaşanan sel ve su baskınları kentin birçok noktasında hasara neden oldu. İzmit’te metrekareye 90 kilogram yağışın düştüğü anlarda Gölcük’te de bardaktan boşalırcasına yağan yağmuru videoya almak isteyen bir vatandaş, tesadüfen yıldırım düşme anını görüntüledi. Evinin balkonundan yağmuru çeken şahıs, sokaktaki ağaca düşen yıldırımı saniye saniye görüntüledi. Şahsın şaşkınlığının görüntülere yansıdığı anlarda büyük bir gürültüyle düşen yıldırım sonrasında sokak aydınlandı. Sosyal paylaşım sitesinde Gölcük sayfasına yüklenen görüntüler ise dakikalar içerisinde çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.
11.09.2019 Yaşam
Arnavutköy'de faciadan dönülen anlar kamerada
Arnavutköy'de faciadan dönülen anlar kamerada Arnavutköy'de gece yarısı kontrolden çıkan bir kamyon bir ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle ağaç yerinden sökülürken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı Kaza, Arnavutköy’de gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 07 ZY 0746 plakalı kamyon kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyon, bir iş yerine doğru ilerledi. Hızla ilerleyen kamyon bir terzi dükkanının önüne duran ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç dururken, kamyonun çarptığı ağaç yerinden söküldü. Gece yarısı olması sebebiyle çevrede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kazada sürücü yaralanırken, vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan yaşanan kaza anı ise terziye ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Düğün günü öldürdüğü karısını daha önce ağaca bağlamış
Düğün günü öldürdüğü karısını daha önce ağaca bağlamış Bursa’da düğün günü karısını öldüren adamın daha önce de eşini ormanda bir ağaca bağlayıp tek ettiği iddia edildi. Yaklaşık 4 ay önce Güllü Y.’yi ailesinden isteyen Metehan Y.’ye kız verilmeyince, genç çift kaçtı. Geçtiğimiz günlerde Güllü Y. (22) ile Metehan Y. (23), resmi nikahlarını yaptıktan sonra düğün hazırlıklarına başladı. Kıskançlık krizine giren Metehan Y., Yıldırım'ın İsabey Mahallesi'nde yapılan kına gecelerinin sabahında, düğünlerinin yapılacağı gün, eşi Güllü Y.’yi evlerinin mutfağında ekmek bıçağı ile 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet şüphelisi Metehan Y, bir tarlada polisin titiz çalışması neticesinde yakalandı. Şüpheli koca, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Çifti tanıyanların ifadeleri dehşete düşürdü Öte yandan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada, çifti tanıyanların ifadeleri dehşete düşürdü. Çifti tanıyanlar, Metehan Y.’nin Güllü Y.’ye sürekli şiddet uyguladığını, daha önce de Uludağ’ın eteklerinde ormanlık alana götürüp bir ağaca bağladıktan sonra gittiğini ileri sürdü. Bu durumdan kendi imkanlarıyla kurtulan Güllü Y.’nin eşini çok sevdiği için ayrılmak istemediği iddia edildi. Metehan Y.’nin de bu iddiaları kabul ettiği öğrenildi. Metehan Y., savcı iddianameyi hazırladıktan sonra Bursa Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.
11.09.2019 Yaşam
%100 Haber!
%100 Haber! %100 Haber! Alternatif gündeme hızlı bakış... Hazırlayan: Handan Koltuk Uğur Kurt'u öldüren silah polise ait Tecavüz ettiler sonra ağaca astılar Mısır’da Sisi kutlamaları Şok eden hata! Cezaevine elinde bisküviyle girdi Aşırı yemek de bir hastalık O dünyanın en güçlü kadını! Arkadaşının bıçakladığı ortaya çıktı ‘Bırakın şu zıkkımı’ Ayı elektrik direğinin tepesinde uyursa!
11.09.2019 Haberler
Boko Haram'ın kaçırdığı kızlardan kötü haber
Boko Haram'ın kaçırdığı kızlardan kötü haber Nijerya’da Boko Haram örgütü tarafından kaçırılan 200’den fazla kız öğrenciden ikisi feci şekilde bulundu. Önce tecavüz edilen kızlar bir ağaca bağlanmış halde ölüme terk edildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'un göbeğinde şok görüntü
İstanbul'un göbeğinde şok görüntü Şişli'de ağaca asılı erkek cesedi bulundu
11.09.2019 Yaşam
Diplomasını ağaca astı çobanlığa başladı
Diplomasını ağaca astı çobanlığa başladı Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Turunç beldesinde yaşayan Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu İlhan Demirtaş, diplomasını ağaca asarak çobanlık yapmaya başladı.
11.09.2019 Yaşam
Ağaca yıldırım düştü
Ağaca yıldırım düştü Rusya'da fırtınayı penceresinden kameraya çeken adam kayıttayken evlerinin önündeki ağaca yıldırım düştü...
11.09.2019 İlginç Videolar
Ayı ağaca çıkan adamı böyle kovaladı
Ayı ağaca çıkan adamı böyle kovaladı Rusya’da bir ayının ağaca çıkan adamı tırmanarak kovalaması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Kayıp genç ormanda asılı bulundu
Kayıp genç ormanda asılı bulundu Ordu’da bir hafta önce ortadan kaybolan 30 yaşındaki genç, ormanlık alanda ağaçta asılı bir şekilde akrabaları tarafından bulundu.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri