Ağır Romantik oyuncuları tam kadro ve konusu! Ağır Romantik filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu...
Ağır Romantik oyuncuları tam kadro ve konusu! Ağır Romantik filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu... Başarılı oyuncu kadrosuyle Ağır Romantil filmi öne çıkıyor. Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan filmin konusu da hayli dikkat çekici. Tuvana Türkay ve Onur Tuna gibi isimlerin başrolde bulunduğu Ağır Romantik filmi nerede, ne zaman çekildi?
11.09.2022 Cadde
Ağır Romantik oyuncuları kim? Ağır Romantik filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
Ağır Romantik oyuncuları kim? Ağır Romantik filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu... Ağır Romantik filmi, beyazperde de büyük ilgi görmüştü. Şubat 2020 tarihinde çıkış yapan filmin başrollerinde Tuvana Türkay ile Onur Tuna yer alıyor. Aslı ile Kerem'in imkansız aşkının konu olduğu Ağır Romantik filmi TV'de ilk kez yayımlanıyor. İşte, detaylar...
3.01.2021 Cadde
Tuvana Türkay ve Onur Tuna yan yana
Tuvana Türkay ve Onur Tuna yan yana Oyuncu Tuvana Türkay'ın, Onur Tuna ile başrolünü paylaştığı 'Ağır Romantik' filminin galasında yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor. İkili, olaydan sonra Bakü galasında ilk kez bir araya geldi.
8.03.2020 Cadde
'Sonunda biri söyledi!'
'Sonunda biri söyledi!' Oyuncu Tuvana Türkay'ın, Onur Tuna ile başrolü paylaştığı, romantik komedi türündeki 'Ağır Romantik' filminin galasında yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor.
22.02.2020 Cadde
Onur Tuna, Tuvana Türkay'ı sildi!
Onur Tuna, Tuvana Türkay'ı sildi! 'Ağır Romantik' filminde başrol oynayan Onur Tuna ve Tuvana Türkay arasında filmin galasında soğuk rüzgarlar esti. Türkay'ın olay sözlerinden sonra Onur Tuna'dan şaşırtan bir hamle geldi.
20.02.2020 Cadde
Tuvana Türkay'ın Onur Tuna'ya söyledikleri gaf mı?
Tuvana Türkay'ın Onur Tuna'ya söyledikleri gaf mı? Tuvana Türkay ve Onur Tuna'nın başrolü paylaştığı 'Ağır Romantik' filmi seyirciyle buluştu. Ancak filmin galasında yaşananlar akıllara soru işaretleri getirdi. Peki Tuvana Türkay'ın galada Onur Tuna'ya söyledikleri gerçekten gaf mı?
19.02.2020 İlişkiler
Tuvana Türkay'dan rol arkadaşı Onur Tuna'ya büyük gaf!
Tuvana Türkay'dan rol arkadaşı Onur Tuna'ya büyük gaf! Tuvana Türkay ile Onur Tuna'nın başrollerinde yer aldığı 'Ağır Romantik' filminin İstanbul galası, önceki gün yapıldı. Galaya Tuvana Türkay'ın gafı damga vurdu.
18.02.2020 Cadde
Onur Tuna'dan 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi!
Onur Tuna'dan 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi! Çekimleri İstanbul’da 5 haftada tamamlanan ‘Ağır Romantik’te; oyuncu Onur Tuna, 100 bin gül yaprağını sokağa dökerek, Tuvana Türkay’a romantik bir evlilik teklifinde bulunuyor.
2.01.2020 Cadde