Bayram dönüşü feci kaza! Yaralılar var
Bayram dönüşü feci kaza! Yaralılar var Tunceli'de Kurban Bayramı tatili için gittikleri Karadeniz turundan dönenlerin içerisinde olduğu minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada 3'ü ağır 19 kişi yaralandı. Yaralı sürücü Mehmet Balıkçı, kazanın sebebinin bir anlık dikkatsizlik olduğunu söyledi.
12.07.2022 Gündem
Ağlayan Kayalar yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu
Ağlayan Kayalar yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu Tunceli'nin Pülümür Vadisi'nde sürekli su damladığı için halk arasında 'Ağlayan Kayalar' olarak adlandırılan doğal oluşum, yoldan geçenlerin ilgisini çekiyor.
6.11.2020 Tatil
'Ağlayan Kayalar' yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu
'Ağlayan Kayalar' yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu Tunceli'nin Pülümür Vadisi'nde sürekli su damladığı için halk arasında 'Ağlayan Kayalar' olarak adlandırılan doğal oluşum, yoldan geçenlerin ilgisini çekiyor. Yazın serin havası ve çevresindeki yemyeşil bitki örtüsüyle dikkat çeken kayalar, sonbaharın gelmesiyle sarıya bürünen doğanın içerisinde eşsiz bir görünüme kavuşuyor.
6.11.2020 Gündem
"Ağlayan Kayalar" sonbaharda doğa tutkunlarını cezbediyor
"Ağlayan Kayalar" sonbaharda doğa tutkunlarını cezbediyor Tunceli'nin Pülümür Vadisi'nde sürekli su damladığı için halk arasında "Ağlayan Kayalar" olarak adlandırılan doğal oluşum, sonbaharın gelişiyle ayrı bir güzelliğe büründü.
29.10.2020 Tatil

Benzer Haber Etiketleri