Ağrı Kesici

Ağrı Kesici

Son dakika ağrı kesici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ağrı kesici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ağrı kesici haber sayfamızda...

Ağrı Kesici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.180 ağrı kesici haberi bulunmuştur.
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
İyilik, mutluluk abluka altında!
İyilik, mutluluk abluka altında! Yaşam, ilişki koçları, beslenme, aile, kariyer danışmanları giderek yaygınlaşıyor. Genellikle diplomasız olan bu kişiler online danışmanlık hizmeti veriyor. Milliyet’e konuşan Prof. Dr. Sungur ve Prof. Dr. Canan, doğruluğu teyit edilmeyen bilgilerle hayatına yön verenleri uyarıyor.
20.03.2024 Gündem
Aşırıya kaçınca böbrekleri vuruyor! Uzmanı ağrı kesici kullanımı konusunda uyardı
Aşırıya kaçınca böbrekleri vuruyor! Uzmanı ağrı kesici kullanımı konusunda uyardı Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Suat Bolat, "Böbrekler çok önemlidir ve 2’si birbirlerinin yedeği değildir. Böbrekler birçok etkene çok fazla savunmasızdır. Çok hızlı bir yıkım sürecine girebilmektedir. Şeker hastalığı, hipertansiyon, kontrolsüz ağrı kesici kullanımı böbrek hastalıklarının en önemli sebebidir" dedi.
19.03.2024 Sağlık
Annesinin şurup verdiği 5 aylık bebeğin kahreden ölümü!
Annesinin şurup verdiği 5 aylık bebeğin kahreden ölümü! Esenyurt'ta beşikte yüzüstü yatan 5 aylık bebek, boğularak hayatını kaybetti.
18.03.2024 Gündem
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Hastaneden fotoğraflarını paylaşarak yaşadığı süreci anlatan Munn, tüm kadınları meme kanserine karşı uyardı.
15.03.2024 Cadde
Ağrı kesici içmek orucu bozar mı? Oruçluyken ilaç, şurup, hap içilir mi?
Ağrı kesici içmek orucu bozar mı? Oruçluyken ilaç, şurup, hap içilir mi? Orucu bozan şeyler gündemde merak ediliyor. Oruçluyken ilaç alınıp alınmayacağı ise araştırılan konular arasında yer alıyor. Konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göz atalım. Peki oruçluyken ilaç içilir mi?
11.03.2024 Ramazan
Oruçluyken diş tedavisi yapılır mı? Diş tedavisi orucu etkiler mi?
Oruçluyken diş tedavisi yapılır mı? Diş tedavisi orucu etkiler mi? Diş sorunları çekenler tedavi yaptırmak için sahuru beklemek zorunda değiller
11.03.2024 Ramazan'da Sağlık
Ağrılardan kurtulmak için ilaç içmeye gerek kalmıyor! Bu bitkiler tam size göre
Ağrılardan kurtulmak için ilaç içmeye gerek kalmıyor! Bu bitkiler tam size göre Baş ağrısı, karın ve kas ağrısı dahil her türlü ağrı için çeşitli ilaçlar kullanıyoruz. Ancak bu ilaçlar bazen yan etkileriyle pek de rahat kullanılamıyor. Bu nedenle çözümü doğal yollarda arıyorsanız doğru yerdesiniz!
A’dan Z’ye migren hakkında her şey
A’dan Z’ye migren hakkında her şey Dünya nüfusunun yüzde 14’ünün migren hastası olduğu biliniyor. Her 5 kişiden biri baş ağrıları ve bu ağrılara eşlik eden sıkıntılarla mücadele ediyor. Toplumumuzda özellikle 30-50 yaş arasındaki kişileri etkileyen migren ile ilgili bilinmesi gerekenleri konuştuk...
17.02.2024 Pazar
Hep yorgunsanız bu haberi dikkatli okuyun!
Hep yorgunsanız bu haberi dikkatli okuyun! Günde 7-8 saat uyumanıza rağmen yataktan yorgun kalkıyor, gün içinde kendinizi çok halsiz hissediyor, en basit fiziksel uğraşta takatsiz mi kalıyorsunuz? Eğer yanıtınız “Evet” ise “Kronik Yorgunluk Sendromu” sizin de kapınızı çalmış olabilir.
13.02.2024 Gündem
Eşinin sevgilisini 2 oğlu ile öldürdü! Korkunç cinayette istenen ceza belli oldu
Eşinin sevgilisini 2 oğlu ile öldürdü! Korkunç cinayette istenen ceza belli oldu Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi N.K.'nin (39) bulunduğu evde, birlikte gördüğü sevgilisi olduğu öne sürülen Yaşar Esen'i (35) 8 bıçak darbesiyle öldüren Mustafa Köse, 2 oğlu ve oğlunun arkadaşı hakkında istenen ceza belli oldu. Öte yandan Mustafa Köse’nin pantolonunun üzerindeki kan izlerinin Esen’e ait olduğu DNA raporuyla ortaya çıktı.
31.01.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Acil servise başvuran hastaların sayısında artış gözlemlenmektedir
Sağlık Bakanı Koca: Acil servise başvuran hastaların sayısında artış gözlemlenmektedir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Acil servise başvuran hastaların sayısında artış gözlemlenmektedir.Bu yıl da önceki yıllara benzer şekilde acile bu şikâyetlerle başvuran hastaların oranı artmış durumda” deyip açıklamalarda bulundu.
12.01.2024 Haberler
Acil servislerdeki yoğunluğa ilişkin Bakan Koca’dan  açıklama
Acil servislerdeki yoğunluğa ilişkin Bakan Koca’dan açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Acil servise başvuran hastaların sayısında artış gözlemlenmektedir.Bu yıl da önceki yıllara benzer şekilde acile bu şikâyetlerle başvuran hastaların oranı artmış durumda” deyip açıklamalarda bulundu.
12.01.2024 Gündem
Hastanelerde alarm! Yüzde 50 artış... Antibiyotik uyarısı
Hastanelerde alarm! Yüzde 50 artış... Antibiyotik uyarısı İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Güneş Şenol, her yıl kış aylarında soğuk algınlığı şikayetlerinin arttığını kaydetti.
10.01.2024 Gündem
Kış geldi, göz nezlesine dikkat!
Kış geldi, göz nezlesine dikkat! Göz nezlesi yani ‘Adenoviral Keratokonjonktivit’ özellikle kış aylarında gelişen adenovirüslere bağlı bir enfeksiyondur. Ağrılı kırmızı göz, sulu akıntı ve gözde batma hissi ile ortaya çıkar ve bulaşıcıdır.
6.01.2024 Pazar
Fotoğrafına bakmak bile ağrıyı kesip atıyor! Uzmanlar açıkladı, sırrı baharatta
Fotoğrafına bakmak bile ağrıyı kesip atıyor! Uzmanlar açıkladı, sırrı baharatta Baş ağrısı çoğu zaman sinir bozucu bir hal alabilir. Sakinleşmeye çalışmak, ağrı kesici içmek, gözlerinizi dinlendirmek vb. dışında yapacağınız en iyi şey yalnızca köri resmine bakmak olabilir. Peki nasıl? İşte uzmanların açıkladığı en sıra dışı baş ağrısı geçiren yöntemler.
6.01.2024 Genel Sağlık
Diş ağrısını şıp diye kesiyor! İlaç aratmayan ağrı kesici o karışım
Diş ağrısını şıp diye kesiyor! İlaç aratmayan ağrı kesici o karışım Diş ağrısı, hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyen rahatsız edici bir durumdur. Ancak ilaç içmek yerine yapacağınız bu karışım diş ağrınızı şıp diye kesiyor. Bu özel karışım, diş ağrısını hızlı ve etkili bir şekilde azaltarak rahatlama sağlıyor.
30.12.2023 Püf Noktası
'Saçına dokundun' iddiası! İstanbul'da hastanede doktora saldırı
'Saçına dokundun' iddiası! İstanbul'da hastanede doktora saldırı İstanbul'da Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Hastanesi’nde, acil servisin yeşil alanında görevli doktor Mertcan Yazıcı, Betül Ş.’yi (24) muayene ettiği sırada, hastanın yakınları olan Muhammet Eren .Ş.(17) ve Burak Ş.(27) tarafından darbedildi.
24.12.2023 Haberler
'Saçına dokundun' iddiası! İstanbul'da hastanede doktora saldırı
'Saçına dokundun' iddiası! İstanbul'da hastanede doktora saldırı İstanbul'da Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Hastanesi’nde, acil servisin yeşil alanında görevli doktor Mertcan Yazıcı, Betül Ş.’yi (24) muayene ettiği sırada, hastanın yakınları olan Muhammet Eren .Ş.(17) ve Burak Ş.(27) tarafından darbedildi.
24.12.2023 Gündem
'Kabus doktor' hakkında soruşturma tamamlandı! Çocuklar üzerinde tüyler ürpertici tedavi
'Kabus doktor' hakkında soruşturma tamamlandı! Çocuklar üzerinde tüyler ürpertici tedavi Çocuk hastalara ketamin enjekte ederek "Çoklu Kişilik Bozukluğu" teşhisi koyan, babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandırdığı öne sürülen Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında soruşturma tamamlandı.
29.11.2023 Gündem
Sırt ağrılarının hayatı zindana çevirmesine engel olan 9 alışkanlık
Sırt ağrılarının hayatı zindana çevirmesine engel olan 9 alışkanlık Sırt ağrısını hafifletmek söz konusu olduğunda, bir doktora görünmek, röntgen çektirmek, ibuprofen almak veya yaşam tarzınızı tamamen değiştirmek gibi yaygın tavsiyeleri duymuş olabilirsiniz. Bazı durumlarda sırt ağrısını yönetmek için bir uzmana gitmek, ameliyat veya ağrı kesici ilaç kullanmak gibi daha ciddi önlemler gerekli olabilirken, sırt ağrısını ve rahatsızlığı uzak tutabilecek görünüşte küçük alışkanlıkları dikkate almak son derece önemlidir.
22.11.2023 Genel Sağlık
Gazze'de isimsiz kalan bebekler! Hamile kadınlar deniz suyuna mecbur
Gazze'de isimsiz kalan bebekler! Hamile kadınlar deniz suyuna mecbur Savaşın ortasında onlarca kilometre yürüyerek Gazze'nin güneyine kaçan anne adaylarını, doğumhanesi kapatılmış hastaneler ve ağrı kesicisiz doğum bekliyordu.
15.11.2023 Dünya
Sakın hemen içmeyin! Çok sık ilaç kullanımı organlar için ölüm, çare doğallık
Sakın hemen içmeyin! Çok sık ilaç kullanımı organlar için ölüm, çare doğallık Baş ağrısı, mide bulantısı, karın ağrısı gibi sık karşılaşılan rahatsızlıklarda birçok kişi çareyi ilaçlarda arıyor. Ancak sık ilaç kullanımı bağırsaktan böreklere ciddi hasarlar bırakabiliyor. Peki ya ilaçta aranan çare doğal yollarda bulunur mu?
2.11.2023 Genel Sağlık
Reçetedeki ilacı görünce şoke oldu! Doktor açığa alındı
Reçetedeki ilacı görünce şoke oldu! Doktor açığa alındı Bursa'da adına düzenlenen reçetede, uyuşturucu etkisi olan ilaç yazıldığını fark eden A.U., savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
1.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağrı Kesici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.