Ahlat Ağacı

Ahlat Ağacı

Son dakika Ahlat Ağacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahlat Ağacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahlat Ağacı haber sayfamızda...

Ahlat Ağacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 163 ahlat ağacı haberi bulunmuştur.
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak!
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Kanal D'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana muhteşem bir dönüş yapacak. Yeni bölümünde, Dilber’in hem şarkısı, hem de yeni dansı çok konuşulacak.
11.04.2024 Cadde
Türk filmleri Şanghay’da
Türk filmleri Şanghay’da 12-21 Ocak tarihleri ​​arasında Şanghay’da Türk Filmleri Haftası düzenleniyor.
13.01.2024 Kültür Sanat
Başka ‘koç’ların dünyası
Başka ‘koç’ların dünyası Doğu Demirkol’un senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Yaşam Koçu” kişisel gelişim, enerji, şifalanmak gibi modern zaman kavramlarını tiye alıyor.
12.01.2024 Kültür Sanat
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! 'Aşağılık biri gibi hissetmiştim'
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! 'Aşağılık biri gibi hissetmiştim' Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında konuştu.
2.12.2023 Cadde
Ceylan’ın en çok izlenen filmi
Ceylan’ın en çok izlenen filmi Cannes’da Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazandıran “Kuru Otlar Üstüne”, Nuri Bilge Ceylan’ın en çok izlenen filmi oldu.
3.11.2023 Kültür Sanat
Ceylan kendi rekorunu kırdı
Ceylan kendi rekorunu kırdı Türkiye’nin “En İyi Uluslararası Film” kategorisinde Oscar temsilcisi olan ve bu sene Cannes Film Festival’inde Merve Dizdar’a “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” getiren “Kuru Otlar Üstüne” vizyona girdiği ilk hafta sonu 70 bin 157 kişi tarafından izlenerek, yönetmeninin en yüksek açılış yapan filmi oldu.
4.10.2023 Kültür Sanat
Doğa kanunu gereği aydınlık için karanlıkta kalan 'Kuru Otlar Üstüne'
Doğa kanunu gereği aydınlık için karanlıkta kalan 'Kuru Otlar Üstüne' Merve Dizdar'a 2023 Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandıran 'Kuru Otlar Üstüne' sonunda seyirciyle buluştu. 96'ncı Akademi Ödülleri'nde Türkiye'nin Oscar aday adayı olarak seçilen Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi, özellikle de Merve Dizdar'ın oyunculuğuyla dikkat çekiyor, 197 dakika boyunca yönetmenin bugüne kadarki en karanlık hikâyesi olmayı başarıyor.
3.10.2023 Sanat
Umut yorgunlarının coğrafyasında
Umut yorgunlarının coğrafyasında Nuri Bilge Ceylan, fotoğrafçılık kökeniyle yoğrulmuş ilk dönem filmlerinden bugünlere geldiğinde artık bir roman yazarı olarak tanımlanır oldu. Çünkü ima etmeyi, hissettirmeyi kahramanlarının diyaloglarına ağırlık vererek yapıyor. “Bir Zamanlar Anadolu’da”dan itibaren, özellikle “Kış Uykusu” ve “Ahlat Ağacı”ndaki roman okuyormuş hissinin temelinde bu var. Ceylan yeni filmi “Kuru Otlar Üstüne”de de benzer yaklaşımını koruyor ama bu sefer daha eleştirel, daha acıtıcı, daha politik… 
1.10.2023 Kültür Sanat
Nedir bu ‘sanat sineması’ dedikleri?
Nedir bu ‘sanat sineması’ dedikleri? Sinema yazarı Barış Saydam’ın kaleme aldığı “Türkiye’de Sanat Sineması”, sinemanın bazıları tarafından ‘fazla entel’ görünen ama kendi kitlesini de yaratmış yapımlarına odaklanıyor.
15.08.2023 Kültür Sanat
Motosikletle çıktılar ahlat tohumu ektiler
Motosikletle çıktılar ahlat tohumu ektiler Coğrafya öğretmeni Ferudun Akyıldız ile anestezi teknikeri eşi İpek Akyıldız, doğaya faydalı olmak için motosikletleriyle çıktıkları Anadolu yolculuğunda gittikleri her yere ahlat ağacı tohumu ekti.
2.08.2023 Gündem
Sezgilerinin izinde
Sezgilerinin izinde Nuri Bilge Ceylan’ın dokuzuncu uzun metrajı “Kuru Otlar Üstüne”, Cannes’dan Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandırdı. Ceylan’ın filmografisi, sezgileriyle ilerlediği heyecan verici bir sinema yolculuğu...
4.06.2023 Kültür Sanat
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası Yaklaşık bir ay önce yeni bir aşka yelken açan Doğu Demirkol ile 12 Ekim 2015 tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Levent Kırca ve Oya Başar'nın kızı Ayşe Kırca, Bebek'te objektiflere yansıdı. Doğu Demirkol, basın mensuplarının özel hayatıyla ilgili sorularına, "Ayşe Hanım değerli bir insan." yanıtını verdi.
10.04.2023 Cadde
Doğu Demirkol ile Ayşe Kırca aşk yaşıyor
Doğu Demirkol ile Ayşe Kırca aşk yaşıyor Doğu Demirkol ile Ayşe Kırca'nın beraberliği, yemek yemeye gittikleri restoranın sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.
23.03.2023 Cadde
Doğu Demirkol gazetecileri hayranı sandı!
Doğu Demirkol gazetecileri hayranı sandı! Konuk olduğu 'Güldür Güldür' programında kısa bir stand-up gösterisi yaparak, ekranlarda tanınmaya başlayan Doğu Demirkol, daha sonra 'Ölümlü Dünya', 'Ahlat Ağacı' ve 'Bayi Toplantısı' filmlerinde kamera karşısına geçti. 'Tutunamayanlar' dizisi ve reklam filmlerinde de yer alan komedyen, Etiler'de ilginç bir haberle gündeme geldi.
14.03.2023 Cadde
Nuri Bilge Ceylan’ın filminden ilk foto geldi
Nuri Bilge Ceylan’ın filminden ilk foto geldi Nuri Bilge Ceylan’ın merakla beklenen yeni filmi “Kuru Otlar Üstüne”den ilk kare ve filmin konusuyla ilgili detaylar ortaya çıktı.
4.02.2023 Kültür Sanat
‘Ahlat Ağacı’na mektup tazminatı
‘Ahlat Ağacı’na mektup tazminatı Senaryo yazarı Yiğit Güralp’in proje sahibi olduğu “Ayla” filmde haklarının gasp edildiği iddiasıyla açtığı davayı kazanmasının ardından Nuri Bilge Ceylan imzalı “Ahlat Ağacı” filmi hakkında da tazminat kararı çıktı.
9.01.2023 Kültür Sanat
Üç günde 50 binden fazla seyirci
Üç günde 50 binden fazla seyirci Avrupa Film Ödülleri’nde En İyi Kurgu Ödülü’nün sahibi olan, başta Antalya Film Festivali olmak üzere yurt içindeki festivallerden ödüllerle dönen “Kurak Günler”, Box Office Türkiye verilerine göre yaklaşık 51,4 bin seyirciyle ülkemizi Cannes Film Festivali’nde temsil eden filmler arasında en yüksek açılışa imza attı.
13.12.2022 Kültür Sanat
Hazar Ergüçlü'nün tatil tarzı gündem oldu!
Hazar Ergüçlü'nün tatil tarzı gündem oldu! Uzun süredir kendisinden yaşça büyük yönetmen Onur Ünlü ile beraberlik yaşayan Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Zaman zaman iddialı kıyafetleriyle gündem olan oyuncu, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tatilde bikinili fotoğrafını paylaşan Ergüçlü'nün minik bikinisine yorum yağdı.
11.07.2022 Cadde
Oyuncu Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Oyuncu Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Cadde
Adı Sevgi Gülendam kimdir, gerçek adı nedir? Gülendam'ı oynayan Asena Keskinci hayatı...
Adı Sevgi Gülendam kimdir, gerçek adı nedir? Gülendam'ı oynayan Asena Keskinci hayatı... Reyhan Asena Keskinci, Adı Sevgi dizisinde Gülendam Aydan karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu, Bez Bebek ve Köstebekgiller adlı yapımlarla adını duyurmuştu. Küçük yaşlardan itibaren ekranlarda olan Asena Keskinci kaç yaşında, nereli?
20.03.2022 Cadde
Doğu Demirkol filmleri ve dizileri! Doğu Demirkol kimdir kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri...
Doğu Demirkol filmleri ve dizileri! Doğu Demirkol kimdir kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri... Doğu Demirkol hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Maske Kimsin programında jüri üyeliği yapan Doğu Demirkol bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'in konukları arasında yer alıyor. İşte Doğu Demirkol hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
19.03.2022 Cadde
Doğu Demirkol kimdir kaç yaşında aslen nereli? Maske Kimsin Sen jürisi Doğu Demirkol film ve dizileri
Doğu Demirkol kimdir kaç yaşında aslen nereli? Maske Kimsin Sen jürisi Doğu Demirkol film ve dizileri Doğu Demirkol kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kariyerine 2018 yılında Ali Atay'ın yönettiği Ölümlü Dünya filmi ile adım atan oyuncu sonrasında Ahlat Ağacı filminde rol aldı. İşte Doğu Demirkol hayatı ve kariyeri...
9.01.2022 Cadde
Sinema olmasaydı mizah eksik kalırdı
Sinema olmasaydı mizah eksik kalırdı 2021’i 2022’ye bağlayan gecenin eğlencesi Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer ve Doğu Demirkol’un gösterileriydi. Esprilerinin merkezinde komedyenlerin yaşadığı sinema deneyimi vardı. Ve Nuri Bilge Ceylan ile Russell Crowe’un olduğu anılar...
6.01.2022 Kültür Sanat
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli?
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olan isimler arasında bulunan Hzar Ergüçlü ile ilgili meraklı arayış başladı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla akıllarda kalan Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Adını başarılı projelerde geçiren Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? İşte Hazar Ergüçlü'nün biyografisi haberimizde...
31.12.2021 Cadde
Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi! İşte yeni saçları
Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi! İşte yeni saçları Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Saklı' dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, saçlarını kısacık kestirdi. Kendisinden yaşça büyük yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı ilişkiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncunun son hali, takipçilerinden tam not aldı.
1.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ahlat Ağacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.