Merve Terim: Seni hiç göremesem de hayalin hep gözümün önünde melek oğlum!
Merve Terim: Seni hiç göremesem de hayalin hep gözümün önünde melek oğlum! 2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile dünyaevine giren, Yaman adında bir oğlu olan Merve Terim Çetin (38), Eylül 2021'de ikinci kez anne olacağını duyurmuş, bir ay sonra ise bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim’in büyük kızı, yüzünü göremediği oğlu için Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı.
20.09.2022 Cadde
Merve Terim hamile olduğunu açıkladı: Bu fotoğrafta dört kişiyiz
Merve Terim hamile olduğunu açıkladı: Bu fotoğrafta dört kişiyiz Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim, 2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile nikah masasına oturmuş, 2014'te Yaman adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti. Erken doğum nedeniyle ilk hamileliğinde sorunlar yaşayan Merve Terim, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.
7.09.2021 Cadde
Merve Terim Çetin: Sen benim suç ortağımsın
Merve Terim Çetin: Sen benim suç ortağımsın Galatasaray Teknik Direktürü Fatih Terim’in büyük kızı Merve Terim, 2008 yılında aşk yaşamaya başladığı Ahmet Baran Çetin ile 2011’de nikah masasına oturmuştu.
5.05.2021 Cadde
'Anne baba olmak saçmalarken bile sarı giymeyi gerektirir'
'Anne baba olmak saçmalarken bile sarı giymeyi gerektirir' Teknik direktör Fatih Terim’in kızı Merve Çetin ile eşi Ahmet Baran Çetin, oğulları Yaman uğruna çizgi film karakterine büründü.
18.11.2020 Cadde
'İyi ki varsın sevgilim! Sen benim en güzel yanımsın’
'İyi ki varsın sevgilim! Sen benim en güzel yanımsın’ Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim Çetin, eşi Ahmet Baran Çetin'in doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı
5.05.2020 Cadde