Ahmet Baydar

Ahmet Baydar

Son dakika Ahmet Baydar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Baydar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Baydar haber sayfamızda...

Ahmet Baydar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 538 ahmet baydar haberi bulunmuştur.
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Öğrencilerin ev ve yurt arayışı
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Öğrencilerin ev ve yurt arayışı Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilerin yurt ve ev arayışı başladı. Kayıt yaptırmadan giden de var koşulları zorlayan da...
24.08.2023 Ekonomi
Baydar vefat etti
Baydar vefat etti Ankara basınının renkli simalarından usta gazeteci Ahmet Baydar vefat etti. Bir dönem Milliyet gazetesinin Ankara Bürosu’nda da çalışan Baydar’ın ani vefatı, üzüntüye neden oldu.
5.07.2020 Siyaset
Baydar: 5 maçlık ceza bizi olumsuz etkiledi
Baydar: 5 maçlık ceza bizi olumsuz etkiledi Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Süper Kupa maçında alınan 5 maçlık cezanın kendilerini olumsuz etkilediğini, o süreçten sonra üst üste puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Ahmet Baydar'dan teşvik primi iddiası!
Ahmet Baydar'dan teşvik primi iddiası! Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 1-1 berabere kaldıkları Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
23.07.2020 Konyaspor
Baydar: "Göztepe maçı bizim için final karşılaşması"
Baydar: "Göztepe maçı bizim için final karşılaşması" Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Göztepe'yi yenerek son haftaya rahat girmeyi hedeflediklerini söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Ahmet Baydar: "Ateş çemberinden çıkmak istiyoruz"
Ahmet Baydar: "Ateş çemberinden çıkmak istiyoruz" Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında iç sahada Göztepe ile yapacakları maçın önemli olduğunu belirterek, "Göztepe engelini aştığımız takdirde büyük ölçüde Süper Lig'de yolumuza devam edeceğimizi ilan edebiliriz." dedi.
23.07.2020 Konyaspor
"Her maça final havasıyla çıkmak zorundayız"
"Her maça final havasıyla çıkmak zorundayız" Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'de kalan maçlarına final havasında çıkmak zorunda olduklarını belirtti.
23.07.2020 Konyaspor
Atiker Konyaspor galibiyete odaklandı
Atiker Konyaspor galibiyete odaklandı Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 5 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacakları maça 3 puan için çıkacaklarını, son dakikaya kadar yüksek motivasyon ve konsantrasyonla oynayacaklarını belirtti.
23.07.2020 Konyaspor
Baydar: Son haftaların flaş takımı Konyaspor'dur
Baydar: Son haftaların flaş takımı Konyaspor'dur ATİKER Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Oynadığı disiplinli futbol, mücadele gücü ve girdiği sayısız net pozisyonlarla son haftaların flaş takımı Atiker Konyaspor'dur" dedi.
23.07.2020 Konyaspor
Atiker Konyaspor kalesini gole kapattı
Atiker Konyaspor kalesini gole kapattı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Atiker Konyaspor, son 5 maçta kalesini gole kapattı.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor, Eto'o için TFF'ye başvuracak
Konyaspor, Eto'o için TFF'ye başvuracak Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Samuel Eto'o'nun Antalyaspor karşılaşmasında uygunsuz davranışta bulunduğu iddiasına ilişkin, "Antalyasporlu yöneticilerin geçen hafta içinde ortamı germek, tansiyonu yükseltmek için ortaya attıkları sorumsuz, mesnetsiz, belgesiz iftiralarını TFF'ye taşıyoruz." ifadesini kullandı.
23.07.2020 Konyaspor
Atiker Konyaspor galibiyete kilitlendi
Atiker Konyaspor galibiyete kilitlendi Kulüp başkan yardımcısı Baydar, "Bu sezon oynayacağımız en kritik maçlardan biri olan Kasımpaşa müsabakasından 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.
23.07.2020 Konyaspor
Ahmet Baydar: "Sergen hoca takıma yeni bir kimlik kazandırdı"
Ahmet Baydar: "Sergen hoca takıma yeni bir kimlik kazandırdı" Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'de çıkışa geçtiklerini söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor'dan taraftara çağrı
Konyaspor'dan taraftara çağrı Kulüp başkan yardımcısı Baydar, "Bizim için sezonun en kritik maçlarından biri olan Demir Grup Sivasspor maçına bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Bu pazar saat 13.30'da gelin, kulübümüze destek olun. Takımımızın başarısına tribünlerde yerinizi alarak katkı sağlayın" dedi.
23.07.2020 Konyaspor
'Tehlikeli bölgeden uzaklaşacağız'
'Tehlikeli bölgeden uzaklaşacağız' Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor ile yapacakları karşılaşmadan puanla ayrılmalarının camianın moral ve motivasyonunu biraz daha güçlendireceğini belirtti.
23.07.2020 Konyaspor
Ahmet Baydar: "Koyduğumuz hedefin sadece ilk engelini aştık"
Ahmet Baydar: "Koyduğumuz hedefin sadece ilk engelini aştık" Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, sezon sonuna kadar koydukları hedefte ilk engeli Kayserispor galibiyetiyle aştıklarını belirtti.
23.07.2020 Konyaspor
Ahmet  Baydar: "Galatasaray ölüp ölüp dirildi"
Ahmet Baydar: "Galatasaray ölüp ölüp dirildi" Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Galatasaray'ın oynadıkları futbol karşısında ölüp ölüp dirildiğini söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor tanınmaz durumda!
Konyaspor tanınmaz durumda! Atiker Konyaspor, 24 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgiyle, geçen sezonun çok gerisinde kaldı.
23.07.2020 Konyaspor
Konya, Sergen Yalçın'a güveniyor
Konya, Sergen Yalçın'a güveniyor Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin açıklamalar yaptı.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor, Galatasaray'dan çekinmiyor
Konyaspor, Galatasaray'dan çekinmiyor ATİKER Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor'da Mehmet Özdilek gitti, Sergen Yalçın geldi!
Konyaspor'da Mehmet Özdilek gitti, Sergen Yalçın geldi! Atiker Konyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı. Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, teknik direktörlük konusunda Sergen Yalçın ile anlaşıldığını açıkladı.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor'da taraftara çağrı
Konyaspor'da taraftara çağrı Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Baydar: "Bulunduğumuz durumdan çıkabilmemiz ve üst sıralara tırmanabilmemiz için skor ne olursa olsun müsabakanın sonuna kadar taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var"
23.07.2020 Konyaspor
Ahmet Baydar: "Üç puanı hanemize yazdırmak çok önemliydi"
Ahmet Baydar: "Üç puanı hanemize yazdırmak çok önemliydi" Atiker Konyaspor'un kulüp başkan yardımcısı Ahmet Baydar, Aytemiz Alanyaspor deplasmanından 3 puan ile döndükleri için mutlu olduklarını belirtti.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor yönetiminden TFF'ye ziyaret
Konyaspor yönetiminden TFF'ye ziyaret Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un kulüp yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ziyarette bulundu.
23.07.2020 Konyaspor
Atiker Konyaspor, Volkan Şen'i renklerine bağladı
Atiker Konyaspor, Volkan Şen'i renklerine bağladı Atiker Konyaspor, Süper Lig'in ilk yarısında Trabzonspor'da forma giyen Volkan Şen ile 6 aylığına sözleşme imzaladı. Trabzonspor ise Volkan Şen'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini KAP'a bildirdi.
23.07.2020 Konyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Baydar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.