Ahmet Güneştekin

Ahmet Güneştekin

Son dakika Ahmet Güneştekin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Güneştekin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Güneştekin haber sayfamızda...

Ahmet Güneştekin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 151 ahmet güneştekin haberi bulunmuştur.
Ruzy’den ‘güneş’li başlangıç
Ruzy’den ‘güneş’li başlangıç İstanbul’un yeni sanat galerisi Ruzy, Ahmet Güneştekin’in “Uyandığımız Çağ” sergisiyle kapılarını açtı.
4.03.2024 Kültür Sanat
Sonbahara hazır olacak
Sonbahara hazır olacak Ressam ve heykeltıraş Ahmet Güneştekin, eylül ayında dünyanın önemli sanat merkezlerinden Venedik’teki Palazzo Gradenigo’yu satın aldığını duyurmuştu.
7.12.2023 Kültür Sanat
Ahmet Güneştekin’in  Venedik’te binası var
Ahmet Güneştekin’in  Venedik’te binası var Ahmet Güneştekin, Venedik’in en bilinen tarihî yapılarından, Venedik Bienali’nin de gerçekleştiği sergi alanlarından Palazzo Gradenigo’yu satın aldı. Venedik’in simgelerinden Palazzo Gradenigo artık Güneştekin Art Refinery adıyla hizmet verecek. 
27.09.2023 Kültür Sanat
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar fırtınası
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar fırtınası Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
13.09.2023 Cadde
Ahmet Güneştekin’in sergisine saldırı
Ahmet Güneştekin’in sergisine saldırı Ahmet Güneştekin’in 3 Kasım’da İzmir Kültürpark’ta açılan “Gâvur Mahallesi” sergisi saldırıya uğradı.
18.04.2023 Kültür Sanat
İzmir'deki 'Gavur Mahallesi' sergisi vandalların hedefi oldu
İzmir'deki 'Gavur Mahallesi' sergisi vandalların hedefi oldu İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde geçen yıl açılan sanatçı Ahmet Güneştekin'in 'Gavur Mahallesi' sergisinin açık hava bölümünde sanatseverlerle buluşan eserleri, vandalların saldırısına uğradı. Mermer blokların arasına sıkıştırılarak sergilenen valizleri almak isteyen kişi ya da kişilerce bloklardan bazıları devrildi, bazıları çalındı.
16.04.2023 Gündem
Gâvur Mahallesi  7 Mayıs’a uzatıldı
Gâvur Mahallesi 7 Mayıs’a uzatıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3 Kasım’da açılan ve ziyaretçi rekoru kıran Ahmet Güneştekin’in “Gâvur Mahallesi” sergisi yoğun ilgi sebebiyle 7 Mayıs’a uzatıldı.
2.03.2023 Ege
Mübadilin kayığı
Mübadilin kayığı Ahmet Güneştekin İzmir Kültürpark Atlas Pavyonu’nda açtığı Gavur Mahallesi sergisiyle yerinden edilenlerin yolculuğunu anlatıyor. Göç temalı eserler, 5 Mart’a kadar ziyaret edilebilir.
2.02.2023 Ege
Açılış sonrası sanat molası
Açılış sonrası sanat molası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’deki yoğun programının ardından ressam Ahmet Güneştekin’in “Gâvur Mahallesi” sergisini gezdi.
16.01.2023 Ege
Tatış’ın anısına sahip çıkıyorlar
Tatış’ın anısına sahip çıkıyorlar İzmir Özel Türk Koleji’nin kurucusu, eğitimci, matematik öğretmeni, merhum Bahattin Tatış’ın değerleri ve ilkelerini yaşatmak, kendi alanında başarı gösteren ve yarattığı değerlerle gelecek nesillere ışık tutan kişilerin onurlandırıldığı ‘Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri’nin 11’incisi sahiplerini buldu.
1.12.2022 Ege
Mübadiller, kökünden koparılan ağaçlar gibi
Mübadiller, kökünden koparılan ağaçlar gibi İzmirli edebiyatseverler, ressam Ahmet Güneştekin’den kendisinin göç olgusuna ve mübadeleye bakışını şekillendiren usta yazar Yaşar Kemal’i dinledi.
20.11.2022 Ege
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Yunus Çocuk’ gün sayıyor Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak...
5.11.2022 Cadde
“Gâvur Mahallesi” açıldı
“Gâvur Mahallesi” açıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ressam Ahmet Güneştekin’in “Gâvur Mahallesi” sergisi, bu akşam saat 18.00’de, Kültürpark Atlas Pavyonu’nda kapılarını açıyor.
3.11.2022 Ege
Gâvur Mahallesi İzmir’de
Gâvur Mahallesi İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Güneştekin’in “Gâvur Mahallesi” sergisine ev sahipliği yapacak.
13.10.2022 Ege
İzmir’in gücüne  güç katacağız!
İzmir’in gücüne güç katacağız! Kentin en büyük sıcak daldırma tesisini Aliağa’da hayata geçirecek olan Azra Galvaniz’in kurucusu Özekinci, “Sürdürülebilir sanayi geleceğe yatırımdır” dedi
13.06.2022 Ege
Kadınlar için bir arada
Kadınlar için bir arada Geleceğin mesleklerine yönelik eğitimlerle 600 kadına ulaşan Hayata Karışan Kadınlar Platformu için fon gecesi düzenlendi.
7.06.2022 Cadde
Basın Müzesi'ne Yaşar Kemal'in tablosu asıldı
Basın Müzesi'ne Yaşar Kemal'in tablosu asıldı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), basına hizmet veren gazeteci ve yazarların yağlı boya portrelerini yaptırarak Çemberlitaş'taki Basın Müzesi'nin içeriğini zenginleştirmeyi sürdürüyor. 1988 yılında TGC'nin bağışlarla onarımını yaptırarak hizmete açtığı binada hizmet veren müzenin gazetecilik tarihine emeği geçmiş ve iz bırakmış gazetecilerin tablolarından oluşan Portreler Salonu'na 74'üncü tablo olarak Yaşar Kemal'in tablosu da eklendi.
18.01.2022 Gündem
Yaşar Kemal’in tablosu Basın Müzesi’ne asıldı
Yaşar Kemal’in tablosu Basın Müzesi’ne asıldı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), basına hizmet veren gazeteci ve yazarların yağlı boya portrelerini yaptırarak Çemberlitaş’taki Basın Müzesi’nin içeriğini zenginleştirmeyi sürdürüyor. Müzenin gazetecilik tarihine emeği geçmiş ve iz bırakmış gazetecilerin tablolarından oluşan Portreler Salonu’na 74. tablo olarak Yaşar Kemal’in tablosu da eklendi.
17.01.2022 Vitrin
Ahmet Güneştekin’in RENKLERİ
Ahmet Güneştekin’in RENKLERİ 16 Ekim’de “Hafıza Odası” sergisini açacak olan dünyaca ünlü sanatçımız Ahmet Güneştekin ile sanatını ve hayatın renklerini konuştuk.
9.11.2021 Vitrin
Hafıza Odası'nda sanatsal şölen
Hafıza Odası'nda sanatsal şölen Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ahmet Güneştekin’in Diyarbakır Keçi Burcu’nda açılan ‘Hafıza Odası’ sergisini ziyaret etti
18.10.2021 Cadde
Renklerin gizemli dünyası
Renklerin gizemli dünyası Türkiye’nin renk temalı ilk dergisi Milliyet Renkler’i okuyucuyla buluşturmaya hazırlanan renk uzmanı yazar Pelin Gülşen’le renklerle ilişkimizi konuştuk
10.10.2021 Pazar
‘Sanatla beslenmemek elde değil’
‘Sanatla beslenmemek elde değil’ Naz Elmas, ‘Naz Elmas’la Sanatın Renkleri’ YouTube programının çekimlerine 16. Contemporary Istanbul’da devam ediyor. 
9.10.2021 Cadde
Milliyet Gazetesi 'Renkler Dergisi' ile hayatı renklendiriyor
Milliyet Gazetesi 'Renkler Dergisi' ile hayatı renklendiriyor Son dönemde yaşamın içinden farklı konuları yeni dergileriyle ele alan Milliyet Gazetesi yepyeni bir içeriği daha hayata geçiriyor. İlk sayısı 10 Ekim’de yayınlanacak Renkler Dergisi kasımdan itibaren her ayın ilk pazar günü okurları ile buluşuyor.
8.10.2021 Vitrin
‘Hafıza Odası’ Diyarbakır’da
‘Hafıza Odası’ Diyarbakır’da Pilevneli Gallery, Ahmet Güneştekin’in eserlerinden oluşan ‘Hafıza Odası’ sergisini 16 Ekim-16 Aralık tarihleri arasında Diyarbakır Keçi Burcu’nda açmaya hazırlanıyor.
22.09.2021 Cadde
“Hafıza Odası” Diyarbakır’da
“Hafıza Odası” Diyarbakır’da Pilevneli Gallery, Ahmet Güneştekin’in bellek temalı eserlerinin olduğu “Hafıza Odası”, sergisini 16 Ekim -16 Aralık tarihleri arasında Diyarbakırlı sanatseverlerle buluşturacak.
19.09.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Güneştekin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.