Ahmet Hakan

Ahmet Hakan

Türk gazeteci ve televizyoncu.   Hayatı Babasının memuriyeti dolayısıyla Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde dolaştı. Çocukluğu Ağrı, Amasya, Çanakkale, Balıkesir gibi illerde geçti. İmam Hatip Lisesini bitirdi. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde bir süre okudu. Sonra, İstanbul'a geldi bir süre de burada okudu.   Üniversitedeyken hikâyeler yazardı; birkaçı Yedi İklim dergisinde yayınlanmıştı. 1993-1994 yıllarında muhabir olarak TGRT'de çalıştı. 'Yankı' isimli bir haber programı yapan ekipteydi. Kanal 7 kurulurken Genel Müdürü Mustafa Çelik'le temas kurup kadroya dahil oldu. Bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 1995-2003 arasında Kanal 7 Televizyonu Haber Müdürlüğü'nü ve ana haber spikerliğini üslendi. Kanal 7'de İskele Sancak programını yaptı ve bazı bölümlerini kitaplaştırdı. 2003'te Kanal 7 ile anlaşamayarak istifa etti. Köşe yazarlığı serüvenine ilk Yeni Şafak'ta başladı. Daha sonra, Sabah'ta çalıştı ve şu anda Hürriyet'te yazıyor. CNN Türk'te Tarafsız Bölge programını sunmaktadır.

Ahmet Hakan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.255 ahmet hakan haberi bulunmuştur.
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum...
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum... Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı İstanbul İlçelerindeki son durumu rakamlarla anlattı. İşte detaylar...
14.03.2024 Gündem
ABD'de büyük MİT-CIA zirvesi! Kalın ve Burns'tan kritik temas
ABD'de büyük MİT-CIA zirvesi! Kalın ve Burns'tan kritik temas CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında aktarılan bilgiye göre; MİT Başkanı İbrahim Kalın ve CIA direktörü Burns arasındaki görüşme Türkiye saati ile 22.00'de başladı.
6.03.2024 Gündem
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Türkiye'nin dev ulaşım projelerini açıklıyor
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Türkiye'nin dev ulaşım projelerini açıklıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili konuşuyor.
6.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren!
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi?
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.
28.02.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi?
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "9 ayda çetelere 1024 operasyon yaptık. 378 organize suç örgütü çökertildi." ifadelerini kullandı. Yerlikaya operasyonlarda el konulan mal varlığını değerini de açıkladı.
28.02.2024 Gündem
SONAR'ın son İstanbul anketi! Hakan Bayrakçı Kurum ile İmamoğlu'nun oy oranlarını açıkladı
SONAR'ın son İstanbul anketi! Hakan Bayrakçı Kurum ile İmamoğlu'nun oy oranlarını açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.
21.02.2024 Haberler
SONAR'ın son İstanbul anketi! Hakan Bayrakçı Kurum ile İmamoğlu'nun oy oranlarını açıkladı
SONAR'ın son İstanbul anketi! Hakan Bayrakçı Kurum ile İmamoğlu'nun oy oranlarını açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.
21.02.2024 Gündem
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz AK Parti Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlatıyor.
21.02.2024 Haberler
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te projelerini anlatıyor
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te projelerini anlatıyor AK Parti Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlatıyor.
21.02.2024 Haberler
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz AK Parti Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Hatipoğlu "45 bin vatandaşımız aşırı riskli yapılarda oturuyor" diyerek "150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz" ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Hamza Dağ:Trafik sorununu çözeceğiz
Hamza Dağ:Trafik sorununu çözeceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlatıyor.
14.02.2024 Haberler
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlatıyor.
14.02.2024 Haberler
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. İşte detaylar...
14.02.2024 Gündem
SONAR'ın İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuç! Hakan Bayrakçı CNN Türk'te açıkladı
SONAR'ın İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuç! Hakan Bayrakçı CNN Türk'te açıkladı CNN Türk'te açıklama yapan SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, "İstanbul'da durum başa baş" dedi.
13.02.2024 Gündem
Üsküdar'da taksi ücretini ödemeyip şoföre saldıran kadınla ilgili yeni gelişme
Üsküdar'da taksi ücretini ödemeyip şoföre saldıran kadınla ilgili yeni gelişme Üsküdar’da, 285 lira taksi ücretini ödemeyen ve şoföre tekmeler savuran kadın yolcu J.S.S., serbest bırakıldı.
4.02.2024 Gündem
Kadın yolcu, taksicinin kabusu oldu! 'Videoyu silersen ücreti ödeyeceğim'
Kadın yolcu, taksicinin kabusu oldu! 'Videoyu silersen ücreti ödeyeceğim' İstanbul'da taksiye binen bir kadın yolcu, taksimetre ücretini ödemedi. Araçtan inen kadın, taksiciye saldırdı.
3.02.2024 Haberler
Kadın yolcu, taksicinin kabusu oldu! 'Videoyu silersen ücreti ödeyeceğim'
Kadın yolcu, taksicinin kabusu oldu! 'Videoyu silersen ücreti ödeyeceğim' İstanbul'da taksiye binen bir kadın yolcu, taksimetre ücretini ödemedi. Araçtan inen kadın, taksiciye saldırdı.
3.02.2024 Gündem
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla; Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya, Siirt Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı.
26.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında merak edilen soruları yanıtlıyor.
26.01.2024 Haberler
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum projelerini CNN Türk'te anlattı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum projelerini CNN Türk'te anlattı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında İstanbul projelerini tek tek açıkladı. Kurum ulaşım projelerini anlattı. İşte detaylar...
1.02.2024 Gündem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Kesinlikle yıkıcı bir etki vardır. Bir de bu bölgede yapı stoklarının çok gelişmemiş olduğunu düşündüğümüzde yıkıcı hatta ölümcül etkisi olabilir. İlerleyen saatlerde göreceğiz. 7 büyüklüğündeki bir deprem 500 kilometrelik bir alanı etkileyebiliyor." dedi. İşte detaylar...
22.01.2024 Haberler
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.01.2024 Dünya
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Asgari ücret pazarlığı başladı! 2024 asgari ücret ne kadar olacak?
Asgari ücret pazarlığı başladı! 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ilk toplantısını yaptı! İkinci toplantı 18 Aralık'ta yapılacak. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? CNNTÜRK'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında yeni asgari ücret ile ilgili tüm detaylar masaya yatırıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...
11.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Hakan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.