Ahmet Nur Çeb

Ahmet Nur Çeb

Son dakika ahmet nur çeb haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ahmet nur çeb gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ahmet nur çeb haber sayfamızda...

Ahmet Nur Çeb

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10 ahmet nur çeb haberi bulunmuştur.
TFF Başkanı Büyükekşi: ‘Bu düzen böyle yürümez’
TFF Başkanı Büyükekşi: ‘Bu düzen böyle yürümez’ Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Büyükekşi, dün Riva’daki yemekte, 4 büyüklere dayalı bir futbol yapısından rahatsızlığını dile getirdi, “Bu düzen böyle yürümez” dedi. Gündemin ana konusu, Beşiktaş Başkanı Çebi’nin ziyareti oldu.
18.08.2022 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi iki yıldızı doğruladı: 'İki futbolcu içinde girişimlerimiz var'
Ahmet Nur Çebi iki yıldızı doğruladı: 'İki futbolcu içinde girişimlerimiz var' Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın forvet transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, transfer çalışması yapılan iki futbolcunun isimlerini verdi. İşte detaylar...
21.06.2022 Beşiktaş
Beşiktaş Kulübü başkanını seçiyor! Çebi ve Çimen konuştu
Beşiktaş Kulübü başkanını seçiyor! Çebi ve Çimen konuştu Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu başladı. Kongre divan başkanlığına Uluç Gürkan seçildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, gerçekleştirilen seçimde çıkan karar ne olursa olsun kendisi ve yönetim kurulunun verilecek her karara saygı duyacağını söyledi.
29.05.2022 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesini teslim etti
Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesini teslim etti Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesini teslim etti
26.05.2022 Haber Bülteni
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi basın toplantısı düzenleyecek
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi basın toplantısı düzenleyecek Beşiktaş resmi sitesinden yaptığı açıklamayla başkan Ahmet Nur Çebi'nin yarın basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.
12.01.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den takıma Fenerbahçe primi
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den takıma Fenerbahçe primi Siyah-Beyazlı yönetimin 1 numarası Ahmet Nur Çebi, “Hareketli günler yaşıyoruz. Ama siz sadece derbi maçına odaklanın. Camia, galibiyet bekliyor. Yönetim olarak size inancımız tam. Siz de inanın yeter” diyerek takıma hedefi gösterdi.
16.12.2021 Beşiktaş
Son dakika haberleri - Ahmet Nur Çebi: Dorukhan'a teklifimi yaptım
Son dakika haberleri - Ahmet Nur Çebi: Dorukhan'a teklifimi yaptım Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adı Avrupa takımlarının yanı sıra Fenerbahçe ile de anılan Dorukhan Toköz ile ilgili Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklama yaptı.
24.02.2021 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçı öncesi futbolcularla buluştu
Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçı öncesi futbolcularla buluştu Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de bu akşam oynanacak Trabzonspor maçı öncesi futbolcularla bir araya geldi.
30.06.2020 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den yeni yıl mesajı
Ahmet Nur Çebi'den yeni yıl mesajı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yayımladığı yeni yıl mesajında her alanda başarının artmasını hedefleyerek çalışacaklarını belirtti.
30.06.2020 Beşiktaş
'Tesislerde çok konuşuldu! UEFA tehlikesi...'
'Tesislerde çok konuşuldu! UEFA tehlikesi...' Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, bugün kaleme aldığı yazısında Başkan Ahmet Nur Çebi'nin tesislerdeki etkilerini yazdı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Nur Çeb ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.