Ahmet Ürkmezgil

Ahmet Ürkmezgil

Son dakika Ahmet Ürkmezgil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Ürkmezgil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Ürkmezgil haber sayfamızda...

Ahmet Ürkmezgil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 379 ahmet ürkmezgil haberi bulunmuştur.
Beşiktaş eski yöneticisinden şok sözler: Ismael orta sınıf hoca, sezonu bitiremez!
Beşiktaş eski yöneticisinden şok sözler: Ismael orta sınıf hoca, sezonu bitiremez! Beşiktaş'ın eski yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, kötü futbol nedeniyle eleştirilere hedef olan teknik direktör Valerien Ismael'le ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.
11.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fikret Orman’a ibra ve ihraç şoku
Beşiktaş'ta Fikret Orman’a ibra ve ihraç şoku Beşiktaş’ta 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısı dün gerçekleşirken eski başkan Fikret Orman’ın kesin ihracı için sunulan önerge oy çokluğuyla kabul edildi. Orman ve yönetiminin son iki dönemini kapsayan oylama da hem idari hem mali yönden ibrasızlıkla sonuçlandı.
26.12.2021 Beşiktaş
Ahmet Ürkmezgil: 'Bilmiyorum' meselesini kabul etmiyorum, o zaman size 'neredeydin' derler
Ahmet Ürkmezgil: 'Bilmiyorum' meselesini kabul etmiyorum, o zaman size 'neredeydin' derler Beşiktaş'ın Fikret Orman başkanlığındaki yönetiminde sayman ve genel sekreter olarak görev yapan Ahmet Ürkmezgil, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin konuşmalarını genel olarak eski yönetim üzerinden yapmalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirirken bunun özellikle Beşiktaş değerlerine zarar verdiğini söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Guilherme ile bir görüşme olmamıştır
Ahmet Nur Çebi: Guilherme ile bir görüşme olmamıştır Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Guilherme konusuna değinen Çebi, "Guilherme transferi ile ilgili bizim bir girişimimiz olmadı, oyuncunun menajeri bize ulaştı ancak biz pozitif bir cevap vermedik" ifadelerini kullandı.
30.06.2020 Beşiktaş
Avcı: Roco ilk 11'de başlayacak
Avcı: Roco ilk 11'de başlayacak Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve oyunculardan Pedro Rebocho, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
24.10.2019 Futbol
Avcı: Roco yarın ilk 11'de başlayacak
Avcı: Roco yarın ilk 11'de başlayacak Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve oyunculardan Pedro Rebocho, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Ürkmezgil: Beşiktaş senede 15-16 milyon TL kazanacak
Ürkmezgil: Beşiktaş senede 15-16 milyon TL kazanacak Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, basın mensuplarıyla buluştu. Yapımında büyük emeği geçtiği Fulya AVM ile ilgili bilgi veren Ürkmezgil, "Beşiktaş buradan yılda 15-16 milyon TL gelir elde edecek" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı
Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla açıldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Orman: Beşiktaş'ta yapacaklarımı yaptım
Orman: Beşiktaş'ta yapacaklarımı yaptım Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında birçok konuda açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Burak Yılmaz: "En yakın zamanda dönecek"
Burak Yılmaz: "En yakın zamanda dönecek" Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Aytemiz Alanyaspor maçının 69. dakikasında sakatlanan Dorukhan Toköz'ün 4 ay futboldan uzak kalacağını açıkladı.
6.10.2019 Futbol
Beşiktaş, Wolverhampton hazırlıklarını tamamladı
Beşiktaş, Wolverhampton hazırlıklarını tamamladı Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci haftasında konuk edeceği İngiliz ekibi Wolverhampton maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.
2.10.2019 Futbol
Fikret Orman ve Serdal Adalı bir araya geldi!
Fikret Orman ve Serdal Adalı bir araya geldi! Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ile Serdal Adalı bir araya geldi. Serdal Adalı, siyah-beyazlı kulübe faydalı olacağına inanması durumunda başkan adaylığını duyuracağını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Ahmet Ürkmezgil: "Şoktayız"
Ahmet Ürkmezgil: "Şoktayız" Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, hiç beklemedikleri bir skor ile sahadan ayrıldıklarını belirterek, şokta olduklarını söyledi.
29.09.2019 Futbol
Ahmet Ürkmezgil: "Abdullah Avcı ile görüştüm..."
Ahmet Ürkmezgil: "Abdullah Avcı ile görüştüm..." Süper Lig'de Trabzonspor'a 4-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Fikret Orman'dan yeniden adaylık kararı
Fikret Orman'dan yeniden adaylık kararı Beşiktaş'ta olağanüstü seçim kararı alan Fikret Orman, aday olup olmamayı bir kez daha gözden geçirecek. Orman devam etmeye soğuk baksa da gelen bilgilere göre yeniden adaylığı da düşündüğü öğrenildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Taç atışı isyanı
Taç atışı isyanı Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, "Penaltıdan önceki taç atışı VAR’dan incelenmeliydi. Ligimizde daha 4. haftada hakem hatalarının bu boyuta ulaşması düşündürücü ve korkutucu" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Ahmet Ürkmezgil: Bir santrafor transferi olabilir
Ahmet Ürkmezgil: Bir santrafor transferi olabilir Ahmet Ürkmezgil, forvet transferiyle ilgili "İnşallah uygun durumdaysa, Aboubakar bizim eski, iyi bir oyuncumuzdu. Maddi açıdan da uygunsa olabilir" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
‘Acil stoper lazım’
‘Acil stoper lazım’ Beşiktaş, Avusturya kampında oynadığı 3 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik alırken hem hücumda hem de savunmada bir hayli aksadı. Abdullah Avcı dün yöneticilerle yaptığı toplantıda yeni stoperin en kısa sürede takıma katılması gerektiğini aktardı
30.06.2020 Beşiktaş
Son rakip Brescia
Son rakip Brescia Beşiktaş bugün saat 18.00’de İtalyan ekibi Brescia ile yapacağı maçla Avusturya kampını tamamlayacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın son hazırlık maçında rakibi Brescia
Beşiktaş'ın son hazırlık maçında rakibi Brescia Siyah-beyazlı takım, kamptaki dördüncü ve son hazırlık maçında yarın İtalya temsilcisi Brescia ile karşılaşacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş - Udinese: 0-2
Beşiktaş - Udinese: 0-2 Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Udinese'ye 2-0 mağlup oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 4 eksik
Beşiktaş'ta 4 eksik Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Atiba, Roco, Dorukhan ve Ljajic'in çalışmaya katılmadığı kaydedildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş: 2 - Pendikspor: 1 (Hazırlık Maçı)
Beşiktaş: 2 - Pendikspor: 1 (Hazırlık Maçı) Beşiktaş, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Riva’da Pendikspor ile karşılaştı. Mücadele siyah-beyazlıların 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
17.07.2019 Futbol
Beşiktaş siftah yaptı! 3 gol sesi...
Beşiktaş siftah yaptı! 3 gol sesi... Beşiktaş ilk hazırlık maçında Pendikspor'u 2-1 mağlup etti. 
30.06.2020 Beşiktaş
Ahmet Ürkmezgil: "Bir haftadır Avcı'nın yüzünü görmedim"
Ahmet Ürkmezgil: "Bir haftadır Avcı'nın yüzünü görmedim" Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, sansasyonel olmaktan uzak takıma yararlı oyuncuları transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Ürkmezgil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.