Ahmet Zeki Üçok

Ahmet Zeki Üçok

Son dakika Ahmet Zeki Üçok haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Zeki Üçok gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Zeki Üçok haber sayfamızda...

Ahmet Zeki Üçok

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 192 ahmet zeki üçok haberi bulunmuştur.
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'de alınan kongre kararı sonrası peş peşe istifalar yaşanırken, yeni bilgiler de geliyor.
4.04.2024 Haberler
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'de alınan kongre kararı sonrası peş peşe istifalar yaşanırken, yeni bilgiler de geliyor.
4.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de İstanbul krizi: İbrahim Özkan ve 5 isim daha istifa etti
İYİ Parti'de İstanbul krizi: İbrahim Özkan ve 5 isim daha istifa etti İYİ Parti'de istifa krizi sürüyor. İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve 5 Meclis üyesi partiden istifa ettiklerini açıkladı.
17.12.2023 Haberler
İYİ Parti'de İstanbul krizi: İbrahim Özkan ve 5 isim daha istifa etti
İYİ Parti'de İstanbul krizi: İbrahim Özkan ve 5 isim daha istifa etti İYİ Parti'de istifa krizi sürüyor. İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve 5 Meclis üyesi partiden istifa ettiklerini açıkladı.
17.12.2023 Gündem
İYİ Parti bir vekil daha kaybetti
İYİ Parti bir vekil daha kaybetti İYİ Parti’de istifa furyası dün de İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu’nun partiden kopuşuyla sürdü.
16.12.2023 Gündem
İYİ Parti'de Salim Ensarioğlu istifa etti
İYİ Parti'de Salim Ensarioğlu istifa etti İYİ Parti'de istifa rüzgarı sürüyor. İYİ Parti Milletvekili Salim Ensarioğlu da partisinden istifa etti.
15.12.2023 Gündem
Üçok görevden alındı Güner istifa etti
Üçok görevden alındı Güner istifa etti İYİ Parti’de istifa, görevden alma ve ihraç istemli disipline sevk kararlarının ardı arkası kesilmiyor.
15.12.2023 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha! Şimdi de Ece Güner bıraktı
İYİ Parti'de bir istifa daha! Şimdi de Ece Güner bıraktı İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından sular durulmazken Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner partiden istifa ettiğini duyurdu.
15.12.2023 Gündem
İYİ Parti'de Ahmet Zeki Üçok görevden alındı
İYİ Parti'de Ahmet Zeki Üçok görevden alındı İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok görevden alındı.
14.12.2023 Gündem
Kriz büyüyor... İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
Kriz büyüyor... İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı belirlendi
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı belirlendi İYİ Parti'de, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplanan Genel İdare Kurulu'nda (GİK), Başkanlık Kurulu belirlendi.
4.07.2023 Gündem
Vitrin değişti yeni yol için yeni ekip
Vitrin değişti yeni yol için yeni ekip Akşener, parti yöneminde yüzde 60 oranında değişime gitti. 50 asil 25 yedek olmak üzere 75 üyeden oluşan GİK listesinde 55 isim değişti. Koray Aydın, Cihan Paçacı, Şenol Sunat, Ahmet Kamil Erozan, Rıdvan Uz gibi isimler liste dışı kaldı.
26.06.2023 Gündem
Akşener'den çok konuşulacak 'CHP' sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığı
Akşener'den çok konuşulacak 'CHP' sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığı İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı'nda CHP'ye sert mesajlar gönderen İYİ Parti lideri Akşener, "Bu parti seçime girsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır." dedi. Akşener, kurultayda bin 151 oyun bin 127'sini alarak, yeniden genel başkan seçildi.
24.06.2023 Gündem
Kayseri’de 'hipnozla işkence' davasında 3 avukata gözaltı
Kayseri’de 'hipnozla işkence' davasında 3 avukata gözaltı Kayseri'de 2009 yılında 3 astsubaya hipnozla işkence edilerek ifadelerinin alındığı iddiası ile açılan 'Hipnozla işkence' davası çerçevesinde Kayseri’de 3 avukat gözaltına alındı.
30.03.2022 Gündem
Halk sokağa çıkmasa darbe başarılı olurdu
Halk sokağa çıkmasa darbe başarılı olurdu 'Akıncı Üssü FETÖ/PDY’nin operasyon merkezi olarak kullanıldı. Darbe girişimini erkene çekmeleri planlarını altüst etti. Şayet sabaha karşı harekat başlatılmış olsalar, darbe girişiminin bastırılmasında daha çok kan dökülüp, daha fazla insanımız şehit düşebilirdi'
15.07.2021 Gündem
‘Operasyon eski isimlere uzanır’
‘Operasyon eski isimlere uzanır’ Kendisi de FETÖ mağduru olan Cumhuriyet Savcısı Levent Bilgi’nin başlattığı operasyon devam ediyor. Operasyonun, eskiden Harp Okulu komutanlığı yapmış bazı isimlere de uzanabileceği öne sürüldü.
11.02.2021 Gündem
Son dakika... Askeri casusluk davasında karar!
Son dakika... Askeri casusluk davasında karar! Gelen bir son dakika haberine göre, İzmir'de, askeri casusluk soruşturmasındaki usulsüzlüklerle bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin FETÖ'nün TSK içindeki üyeleri hakkında açılan ve 96 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Davada 61 sanığa 1 yıl 13 ay ile 10 yıl 7 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verildi.
9.07.2020 Gündem
İlginç bileklik detayı! Eşiyle gördü
İlginç bileklik detayı! Eşiyle gördü Emekli astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’nün kumpas davasında 3 yıl tutuklu kaldı, 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşlemediği bir suç için hapse girmek yerine Almanya’ya gitti. Bu arada 15 Temmuz darbe girişimi olunca, kendisini hapse atan FETÖ’cü savcılar, hâkimler Almanya’ya kaçtı. Erdem Kılıç, ‘adalet’ arayışını bu kez Almanya’da firari FETÖ’cülerin peşine düşerek sürdürdü. Kendisini tutuklayan eski savcı Hikmet Usta’yı, yaşadığı şehirde buldu.
1.07.2020 Gündem
Emekli askeri hakim albay Üçok'a hapis cezası
Emekli askeri hakim albay Üçok'a hapis cezası Emekli askeri hakim albay Ahmet Zeki Üçok, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komuta kademesini 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutmaya yönelik sözleri ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle, "Astlık-üstlük münasebetlerini zedelemeye, amir veya komutanlara karşı güven hissini yok etmeye matuf olarak alenen tahkir veya tezyif edici fiil ve hareket" suçundan 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Üçok'un cezasının ertelenmesi kararlaştırıldı.
27.06.2020 Gündem
İzmir'deki "askeri casuslukta kumpas" davasında cumhuriyet savcısı mütalaa sundu
İzmir'deki "askeri casuslukta kumpas" davasında cumhuriyet savcısı mütalaa sundu İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlüklerle bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki üyeleri hakkında açılan ve 5'i tutuklu 95 sanığın yargılandığı davada cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasını sundu.
18.11.2019 Gündem
"Kayseri hipnoz" davasında Karadağ'a 12 yıl hapis cezası
"Kayseri hipnoz" davasında Karadağ'a 12 yıl hapis cezası Yargıtay 9. Ceza Dairesi, emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'a, üç astsubayın "hipnoz ve işkence" ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla 7,5 yıl hapis cezası verilen kararı onayanlardan eski Yargıtay üyesi Muzaffer Karadağ'ı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.
14.10.2019 Gündem
Darbenin belgesi  kasasından çıktı!
Darbenin belgesi kasasından çıktı! Darbe girişiminden 1 yıl önce Ergenekon’dan cezaevine giren bir albay, ifadesinde FETÖ ile bağlantılı isimleri verdi. Ankara’ya gönderilen ifadeyle ilgili hiçbir işlem yapılmadı. Belge, 15 Temmuz’dan sonra eski Tuğgeneral Partigöç’ün kasasından çıktı.
14.08.2019 Gündem
Mustafa Akarsu'ya FETÖ'den 10 yıl hapis
Mustafa Akarsu'ya FETÖ'den 10 yıl hapis Emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un, üç astsubayın "hipnoz ve işkence" ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldığı kararı onayan eski Yargıtay üyesi Mustafa Akarsu'ya Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 10 yıl hapis cezası verildi.
21.05.2019 Gündem
Mağdur dosyası mağdur savcıda
Mağdur dosyası mağdur savcıda Kuleli Askeri Lisesi başta olmak üzere 1990 ile 15 Temmuz 2016 arasında FETÖ mağduru olan yaklaşık bin askeri öğrenci ve Harbiyeli için soruşturma yürütülmesi gündeme gelirken soruşturmayı yürütecek savcı Levent Bilgi’nin de bir dönem FETÖ kumpasına uğradığı ortaya çıktı.
27.03.2019 Gündem
FETÖ'den yargılanan eski Yargıtay üyesi Akarsu'ya hapis istemi
FETÖ'den yargılanan eski Yargıtay üyesi Akarsu'ya hapis istemi Emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un, üç astsubayın "hipnoz ve işkence" ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldığı kararı onayan eski Yargıtay üyesi Mustafa Akarsu'nun, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılandığı davada Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan esas hakkındaki mütalaa sunuldu.
18.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Zeki Üçok ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.