Ahu Türkpençe

Ahu Türkpençe

Son dakika Ahu Türkpençe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahu Türkpençe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahu Türkpençe haber sayfamızda...

Ahu Türkpençe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 191 ahu türkpençe haberi bulunmuştur.
Saraybosna’da yerli yapım rüzgârı
Saraybosna’da yerli yapım rüzgârı Dün başlayan 29. Saraybosna Film Festivali’nde Türkiye’den yapımlar dikkat çekiyor.
12.08.2023 Kültür Sanat
Anne demeden önce düşünün
Anne demeden önce düşünün Madem Pedro Almodóvar’ın “Paralel Anneler”i vizyona girdi; o hâlde sinemanın sempati duyulan değil de sevilmeyen anneleri kimlermiş, bakalım!.
20.03.2022 Kültür Sanat
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı Yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı, başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin hayatını anlatan 'Hz. Mevlana' dizisinin iki yıl süren hazırlık aşamasından sonra çekimlerine başlandı.
24.09.2021 Cadde
Dağ 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Dağ 2 filmi nerede çekildi? İşte, Dağ 2 oyuncu kadrosu...
Dağ 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Dağ 2 filmi nerede çekildi? İşte, Dağ 2 oyuncu kadrosu... Dağ filminin devamı niteliğindeki Dağ II yine izleyeni büyülüyor. Sinemadaki yoğun ilginin ardından televizyon ekranlarında da dikkatle takip ediliyor. Dağ 2 oyuncu kadrosu ise araştırılanlar arasında. Peki, Dağ 2 filmi ne zaman, nerede çekildi?
4.07.2021 Cadde
Yedi Numara oyuncuları kimlerdir, konusu nedir? Yedi Numara nerede, kaç yılında çekildi?
Yedi Numara oyuncuları kimlerdir, konusu nedir? Yedi Numara nerede, kaç yılında çekildi? Komedi türünde olan Yedi Numara dizisi ekranlara damga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Yedi Numara, tekrar bölümleri ile TRT ekranlarında yayınlanıyor. Yedi Numara'nın konusu oyuncuları ve nerede çekildiği ise merak ediliyor.
2.05.2020 Gündem
Yedi Numara hangi kanalda, ne zaman çekildi, hangi tarihlerde yayınlanıyordu? Yedi Numara oyuncuları kimler?
Yedi Numara hangi kanalda, ne zaman çekildi, hangi tarihlerde yayınlanıyordu? Yedi Numara oyuncuları kimler? Bir döneme damgasını vuran Yedi Numara dizisi TRT 1 ekranın yayınlanmaya başladı. 1. bölümüyle ekrana gelen Yedi Numara izleyenleri yıllar öncesine götürdü. Beğeniyle izlenen konusu ve sevilen karakteriyle yoğun ilgi gören yedi Numara dizisi ne zaman çekildi? Yedi Numara hangi tarihlerde yayınlanmıştı? Yedi Numara oyuncuları kimler?
11.04.2020 Gündem
Dağ 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Dağ 2 filmi başşrol oyuncuları
Dağ 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Dağ 2 filmi başşrol oyuncuları Dağ 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Alper Çağlar'ın yer aldığı Dağ 2 filmi vizyona girdiği tarih olan 3 Kasım 2016 tarihinden itibaren 37 hafta boyunca vizyonda kaldı ve toplamda 3.600.000 seyirci tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği gelir ise 40.694.699,17 TL olarak açıklandı. Peki Dağ 2 filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
21.11.2019 Gündem
Dağ 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları
Dağ 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları Dağ 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 3 Kasım 2016 yılında vizyona giren Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. Türkiye'de vizyona girdiği tarihten itibaren 37 hafta boyunca gösterimde kalan film 3.600.000 seyirci tarafından izlendi ve gişede 40.694.699,17 TL hasılat elde etti. Peki Dağ 2 filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
30.08.2019 Gündem
Dağ 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları
Dağ 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları Dağ 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Serinin ikinci filmi olan Dağ 2 Kasım 2016 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Alper Çağlar'ın yer aldığı film Türk izleyicisi tarafından büyük beğeni topladı ve 3.600.000 seyirci tarafından izlendi. Toplamda 40.694.699,17 TL hasılat elde eden film izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Peki Dağ 2 filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?
15.07.2019 Gündem
'Deri ceketi giydiğimde Behzat geldi'
'Deri ceketi giydiğimde Behzat geldi' Altı yıl aradan sonra yeniden Behzat karakterine dönmenin endişesini taşıdığını söyleyen Erdal Beşikçioğlu: “Bir teaser çektik, ben deri ceketi giydim. Bütün her şey bisiklete binmek gibiydi karakterde, tık tık tık oturdu” diyor.
14.07.2019 Pazar
Afife Ödülleri’nde ‘sınırsız’ tiyatro
Afife Ödülleri’nde ‘sınırsız’ tiyatro Türkiyeli ilk kadın tiyatro oyuncusu Afife Jale anısına bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Afife Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu. Türk tiyatrosunun gelişimine katkıda bulunan tiyatrocular 16 dalda ödülle onurlandırıldı
6.05.2019 Gündem
Fırat Altunmeşe kimdir? Fırat Altunmeşe'yi hangi dizilerden tanıyoruz?
Fırat Altunmeşe kimdir? Fırat Altunmeşe'yi hangi dizilerden tanıyoruz? Fırat Altunmeşe kimdir? İzzet Altunmeşe'nin oğlu olan Fırat Altunmeşe dizi ve filmlerdeki başarılı oyunculuğu ile izleyenleri kendini beğendirdi. Peki Fırat Altunmeşe kaç yaşında?
26.01.2019 Gündem
Dağ 2 filminin oyuncuları kimler?
Dağ 2 filminin oyuncuları kimler? Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar’ın yaptığı 2016 yapımı aksiyon, savaş ve dram filmi olan Dağ 2, 2012'de vizyona giren Dağ filminin devamıdır. Güçlü oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören Dağ 2 filmini, Türkiye'de 3 milyon 600 bin kişi tarafından seyredilerek 2016 yılının en çok izlenen filmi olmuştur. Peki Dağ 2 oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
14.01.2019 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Gelecek hafta için henüz plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivitelerin yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
29.12.2018 Cumartesi
Aralık ayında hangi filmler vizyona giriyor?
Aralık ayında hangi filmler vizyona giriyor? 2018 Aralık ayında vizyona girecek olan filmleri sizin için listeledik. Yeni yıla girerken 40 film bizi karşılıyor. Peki, 2018'in son ayında hangi filmler vizyona giriyor? İşte, Aralık ayı filmleri...
29.11.2018 Kültür Sanat
‘Manik Atak’ prömiyer yaptı
‘Manik Atak’ prömiyer yaptı Başrollerini Devrim Yakut ve Bihter Dinçel’in paylaştığı ‘Manik Atak’ın prömiyeri BKM’de gerçekleşti.
25.10.2018 Cadde
Ayla filmi TV'de ilk kez ekrana geliyor! Ayla konusu ve oyuncu kadrosu
Ayla filmi TV'de ilk kez ekrana geliyor! Ayla konusu ve oyuncu kadrosu Ayla filmi bu akşam Fox TV ekranında izleyenleri ile buluşuyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Lee Kyung Jin, Ali Atay, Damla Sönmez, Murat Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı Ayla filmi Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve öok dramatik bir hikayeyi konu alıyor. Ayla bu akşam Fox TV ekranında...
25.09.2018 Gündem
“İnsanları şaşırtmak istiyorum”
“İnsanları şaşırtmak istiyorum” Son olarak puhutv’de yayınlanan “Dip”le izleyici karşısına çıkan Gözde Türkpençe, “Hayalimde dengesiz, sıkıntılı birini oynamak var. Şimdiye kadar hep ciddi karakterleri canlandırdım. Oysa insanları şaşırtmak isterim” diyor.
24.05.2018 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
13.04.2018 Cumartesi
Börü ne demek?
Börü ne demek? STAR TV'de Börü dizisinin başlamasının ardından, izleyiciler 'Börü'nün kelime anlamını merak ediyor. Heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Börü dizisinin merak edilen kelime anlamı haberimizde...
5.04.2018 Gündem
Baba Sahne bir yaşında
Baba Sahne bir yaşında Oyuncu Şevket Çoruh’un yedi klasik otomobilini ve üç evini satıp 7 milyon TL kredi çekerek toplamda 17 milyon TL'ye İstanbul’un kültür sanat hayatına kazandırdığı Kadıköy’deki tiyatrosu Baba Sahne, birinci yaşını kutladı.
3.04.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? ETKİNLİK - MSA’nın düzenlediği “Pizzalar & Salatalar” atölyesi çarşamba 19...
22.03.2018 Cumartesi
Rolü için saçını kesti
Rolü için saçını kesti Ahu Türkpençe, Star TV’de ekrana gelen, ‘Börü’ dizisindeki Asena karakteri için gözünü kırpmadan saçını kesti...
15.03.2018 Cadde
Börü 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Börü 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 3. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Börü her bölümde farklı bir olayı işliyor. 6. bölüm ile final yapacak olan Börü dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
15.03.2018 Gündem
Börü gündeme damga vuruyor
Börü gündeme damga vuruyor Börü dizisi gündeme damga vurmaya devam ediyor.
14.03.2018 TV-Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ahu Türkpençe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.