Aikido

Aikido

Son dakika aikido haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aikido gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aikido haber sayfamızda...

Aikido

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 aikido haberi bulunmuştur.
Alkollü sürücü dehşeti: Aikido eğitmeni felç kaldı
Alkollü sürücü dehşeti: Aikido eğitmeni felç kaldı Edirnekapı Şehitliği yolunda alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, taksiden inip kaldırımda bekleyen profesyonel aikido eğitmenine çarptı. Kanlar içinde yerde yatan yaralı eğitmenin yerini değiştirmeye çalışarak sağlık durumunun kötüye gitmesine sebep olduğu iddia edilen sürücü, bir de eşinin “Alkollüsün, kaç” demesi üzerine olay yerinden kaçtı.
15.02.2024 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Galatasaray'dan Marco Verratti atağı! Köprüleri attı, yıllık ücreti belli oldu
Galatasaray'dan Marco Verratti atağı! Köprüleri attı, yıllık ücreti belli oldu Sarı-kırmızılı kulüp teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi arzu ettiği İtalyan yıldızı renklerine katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Paris Saint Germain'den ayrılmak isteyen orta saha oyuncusunun aldığı yıllık ücret belli oldu.
25.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin Twente zaferi sonrası ilginç benzetme! 'Aikido sporcusunu aratmadı'
Fenerbahçe'nin Twente zaferi sonrası ilginç benzetme! 'Aikido sporcusunu aratmadı' UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Twente engelini Kadıköy'de 5-1'lik skorla geçti. Sarı-lacivertlilerin zaferini spor yazarları kaleme aldı.
25.08.2023 Fenerbahçe
Ercan Güven basın toplantısını yorumladı, Aziz Yıldırım'ın niyetini açıkladı
Ercan Güven basın toplantısını yorumladı, Aziz Yıldırım'ın niyetini açıkladı Fenerbahçe'de geçtiğimiz cuma günü eski Başkan Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında Başkan Ali Koç'a yanıt vermiş ve sarı-lacivertli yönetime bazı önerilerde bulunmuştu. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, bu haftaki köşesinde Yıldırım'ın basın toplantısı yorumlarken, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Güven'in "Koç ve Yıldırım’ın 'buluşma’ yeri" başlıklı yazısı...
25.06.2023 Fenerbahçe
Karşıyaka’da yaz okulları başlıyor
Karşıyaka’da yaz okulları başlıyor Karşıyaka Belediyesi yaz döneminde açtığı ücretsiz spor okullarıyla spor kültürünü yaygınlaştırıyor.
17.06.2023 Ege
Yürekler ısıtıldı
Yürekler ısıtıldı Kanseri atlatan gençler, LÖSEV çiftliğinde topladığı mandalinaları mücadeleyi sürdüren hastalara gönderdi. Minik sporcu Defne Erboy da, hiç kestirmediği saçlarını bağışladı.
19.12.2022 Ege
TED İzmir Koleji’nden Şavkar’la işbirliği
TED İzmir Koleji’nden Şavkar’la işbirliği Çeşitli spor faaliyetlerinde oluşturduğu olanaklarla spora gönül verenlere, farklı branşları deneyimleme olanağı sunan ve sporun bir yaşam biçimi olarak benimsenmesini sağlayan TED İzmir Koleji, bu çerçevede önemli bir iş birliğine imza attı.
20.10.2022 Ege
Pamukkaleli gençler spora doydu
Pamukkaleli gençler spora doydu Son yıllarda spor alanında yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çeken Pamukkale Belediyesi, gençlerin hem eğitimine katkı yapıyor hem de spora olan ilgisini artırmaya yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.
7.09.2022 Ege
Karşıyakalı çocuklara 2 kurs daha
Karşıyakalı çocuklara 2 kurs daha Karşıyaka Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirebilmesi adına başlattığı kurs programlarına yenisini ekledi.
19.07.2022 Ege
Dojo Nedir, Türkçesi Ne Demek? Dojo Alanı Nereye Denir?
Dojo Nedir, Türkçesi Ne Demek? Dojo Alanı Nereye Denir? Dojo, Uzak Doğu dövüş sanatlarının yapıldığı ve öğretildiği salonların ortak adıdır. Bu sporların başında aikido ve judo gelir. Son yıllarda tekvando eğitimi verilen yerlere de dojo denmeye başlamıştır. Bu alanlarda, dövüş sanatlarının felsefesi ve tarihi gibi teorik dersler de verilir. Dojo kelimesinin anlamını ve dojo alanlarının özelliklerini derledik.
4.06.2022 Eğitim
Zihni de hareket ettiriyor
Zihni de hareket ettiriyor Pandemi zamanı hareketsiz kalan çocuklar için alternatif olan Aikido, çocukların hem hareket ihtiyacını karşılıyor hem de ruhsal motivasyonunu artırıyor
5.12.2021 Pazar
Batuhan Sert gibi boks dersi mi alsak?
Batuhan Sert gibi boks dersi mi alsak? Birçok projede kamera karşısında gördüğümüz Batuhan Sert bu defa eldivenleri eline geçirdi, boks dersi almaya başladı. Haliyle şöyle bir baktık, 'Biz de mi boks dersi alsak?' dedik. Batuhan Sert neden boks dersi alıyor? O aldığına göre bizler de başlasak mı boksa?
26.10.2021 Ünlüler
Savunma Sporları Hangileridir Ve Özellikleri Nelerdir?
Savunma Sporları Hangileridir Ve Özellikleri Nelerdir? Spor hayatımızın en önemli parçalarından bir tanesidir. Özellikle dövüş ve savunma sporları da ilgi ile takip edilmektedir. Savunma sporlarının hangileri olduğu da merak edilen en önemli konulardan bir tanesidir. Savunma sporları ve bu sporları özellikleri merak edilmektedir. Savunma sporları ülkemizde de yaygın olan spor dalları arasındadır. Peki savunma sporları hangileridir? Savunma sporlarının özellikleri nelerdir? İşte savunma sporları ile ilgili tüm detaylar.
6.04.2021 Skorer
Aikido Nedir, Nasıl Yapılır? Aikido Teknikleri Nelerdir, Ne Kadar Sürede Öğrenilir?
Aikido Nedir, Nasıl Yapılır? Aikido Teknikleri Nelerdir, Ne Kadar Sürede Öğrenilir? Meşhur dövüş sanatları arasında bulunan aikido nedir? Aikido nasıl yapılır? Aikidoya dair tüm detayları sizler için düzenledik. Aikido hakkında tüm detayları derledik.
15.03.2021 Eğitim
Ayağa kalkış kredisi ve uzun destek şart!
Ayağa kalkış kredisi ve uzun destek şart! Mart ayı itibarıyla adım adım normalleşme başlıyor. Yeme - içme sektörü başta olmak üzere birçok kesime yönelik yol haritası açıklanacak. Esnaf faizsiz ‘ayağa kalkış’ kredisi isterken güvenli turizm sertifikasının yayılması ve desteklerin uzun süreli olması önde gelen talepler
19.02.2021 Ekonomi
Temaslı sporda pandemi krizi
Temaslı sporda pandemi krizi Koronavirüs tedbirleri kapsamında pek çok işletme faaliyetlerine ara vermek zorunda kaldı. Faaliyetlerine ara veren ve salgından en çok etkilenen yerlerden biri de spor salonları oldu. Tedbirler kapsamında faaliyetleri kısıtlanan iş yerleri ve esnaf için açıklanan destek paketinin dışında kalan spor salonu işletmecileri ise bir hayli dertli.
4.02.2021 Gündem
'İnsanların role inanması biraz canımı sıktı'
'İnsanların role inanması biraz canımı sıktı' ‘Sadakatsiz’in 'Mert’i Eren Vurdem, dizide eşini ve en yakın arkadaşını aldattığı sahnelerden sonra çok tepki aldığını söyledi ve ekledi: İzleyicinin karaktere inanması başta biraz canımı sıktı. Kötü adamı oynarken küfür yiyorsan olmuş demektir.
3.12.2020 Cadde
Bebeklerin geliri olimpiyatlara
Bebeklerin geliri olimpiyatlara İzmir’de doğuştan sağ bacağı olmayan Ozan Kaan Çevik (27), üyesi olduğu engelli aikido takımıyla birlikte Japonya’da düzenlenecek paralimpik olimpiyatlarına katılmak için pazarda bez bebek satıyor
19.10.2020 Ege
Havuç, sopa ve Abdurrahman Çelebi
Havuç, sopa ve Abdurrahman Çelebi Diplomasi müthiş bir sanattır...
6.09.2020 Dünya
Dolu dolu 8 Mart!
Dolu dolu 8 Mart! Karşıyaka Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilk resmi kadın savaş muhabiri Ömür Olgundemir’in konuk olduğu ‘Kadının Gücü Üstüne’ paneli düzenledi.
9.03.2020 Ege
"Şiddete dur demek yetmez"
"Şiddete dur demek yetmez" Her yıl binlerce kadının şiddetle yüzleştiği ülkemizde, 8 Mart Kadınlar Günü’ne ithafen, ‘şiddete dur’ demenin yeterli olmadığına dikkat çekmek ve iş hayatındaki kadınlara kendine savunma yetisi kazandırmak amacıyla Aikido Kişisel Savunma Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime ev sahipliği yapan hazır ofis fikrinin mucidi Servcorp’un Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “Çalışanlarımızın yüzde 82’sini kadınlar oluşturuyor. Şiddete karşı sadece dur demenin yetersiz olduğunu düşünerek, harekete geçtik” ifadelerini kullandı.
9.03.2020 Kültür Sanat
Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımında hangi isimler var? Survivor Ünlüler takımında diskalifiye olan yarışmacılar yerine kim gelecek?
Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımında hangi isimler var? Survivor Ünlüler takımında diskalifiye olan yarışmacılar yerine kim gelecek? Survivor 2020 yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Survivor ekrana gelen son bölümde Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner dizlerinde yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilmişti. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 2020'de Ünlüler takımına katılacak olan isimler belli olacak. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımında hangi isimler yer alıyor? Survivor yarışmacıları kimler?
21.02.2020 Gündem
Survivor Uğur Pektaş elendi mi, neden yok? Survivor Uğur Pektaş'ın ne sakatlığı var?
Survivor Uğur Pektaş elendi mi, neden yok? Survivor Uğur Pektaş'ın ne sakatlığı var? Survivor 2020 Ünlüler takımı yarışmacılarından biri olan Uğur Pektaş, izleyicide büyük merak uyandırdı. Survivor'ın ilk bölümünde sakatlık yaşayan Uğur Pektaş, yarışmalara katılım sağlayamıyor. Bu akşam yaşanacak olan eleme konseyinde de olmaması izleyiciyi meraklandırdı. Peki Uğur Pektaş elendi mi, neden yok? Survivor Uğur Pektaş'ın ne sakatlığı var?
18.02.2020 Gündem
Uğur Pektaş kimdir, kaç yaşında? Uğur Pektaş biyografisi
Uğur Pektaş kimdir, kaç yaşında? Uğur Pektaş biyografisi Survivor Ünlüler takımında yer alan Uğur Pektaş, 2005 yılında katıldığı Survivor yarışmasını şampiyonluk ile taçlandırmış bu sürenin ardından Arka Sokaklar dizisinde bir süre Murat Komiser rolüne hayat veren Uğur Pektaş, Gamze Özçelik ile dünyaevine girmişti. Çiftin bu evlilikten bir çocuğu olurken daha sonra evlilik sona ermişti. İşte Uğur Pektaş hakkında merak edilenler...
16.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aikido ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.