Bakan Yanık'tan öldürülen Şeyma'nın ailesine ziyaret
Bakan Yanık'tan öldürülen Şeyma'nın ailesine ziyaret Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kırşehir'de kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi kıyıya vuran ve Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Şefik Ekici ve Sami Aydoğan tarafından öldürüldüğü belirlenen Şeyma Demir'in (18) ailesini ziyaret etti. Bakan Yanık, "Faillerin yakalanmış olması bizim için bir nebze teselli edici bir unsur. En ağır cezayı alacaklarından hiç kuşkum yok. Bakanlık olarak hem davanın tarafı olarak takip edeceğiz hem de ailemizin maddi manevi yanında olacağız" dedi.
28.04.2022 Siyaset
Bergüzar Korel'den Fahrettin Koca ve Zehra Zümrüt Selçuk'a teşekkür
Bergüzar Korel'den Fahrettin Koca ve Zehra Zümrüt Selçuk'a teşekkür Oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından SMA hastaları için yardım çağrısında bulunmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, o çağrıya kayıtsız kalmadı. Korel, iki bakan için de bir teşekkür videosu paylaştı.
20.08.2020 Cadde
Bakan Selçuk: "Kamu Görevlileri Hakem Kurulu süreci başlamış oldu"
Bakan Selçuk: "Kamu Görevlileri Hakem Kurulu süreci başlamış oldu" Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 5. Dönem Toplu Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında açıklamalarda bulundu.
11.09.2019 Haberler