Adıyaman'da iki aile arasında taş ve sopalı kavga
Adıyaman'da iki aile arasında taş ve sopalı kavga Adıyaman'da iki aile arasında çıkan taş ve sopalı kavgada 1 kişi yaralındı, 3 şüpheli gözaltına alındı.
16.05.2021 Haberler
Hatay'da çatışma gibi kavga
Hatay'da çatışma gibi kavga Hatay'ın Antakya ilçesinde çocukların kendi arasındaki bisiklet kavgasına aileler karıştı kavga silahlı çatışmaya döndü.Edinilen bilgiye göre, Antakya İlçesi Altınçay mahallesinde yaşayan 2 ailelinin çocukları gün içerisinde bisiklete binme kavgası etti. Çocuklar arasında çıkan kavgaya önce kadın müdahil sonra akşam ise erkekler karıştı. Çocukların aileleri önce tartıştı, tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. İki ailede silahlarla birbirine ateş etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar polis ekiplerine olayı bildirmesi üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polisin gelmesi üzerine iki aileden 7 kişi gözaltına alındı. Silahlı kavgada ölen ve yaralananın olmadığı öğrenildi.
30.06.2020 Haberler
Malatya'da aileler arası bıçaklı kavga: 5 yaralı
Malatya'da aileler arası bıçaklı kavga: 5 yaralı Malatya'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.
11.09.2019 Haberler
Konya'da komşular arasında silahlı kavga
Konya'da komşular arasında silahlı kavga Konya'nın Çumra ilçesinde, komşular arasındaki silahlı kavgada biri çocuk, 3 kişi yaralandı.
11.09.2019 Haberler
Çocukların kavgasına aileler de karıştı
Çocukların kavgasına aileler de karıştı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde çocukların kavgasına aileler de dahil oldu. Taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada Mustafa Salman (49) öldü, 1'i ağır, 4 kişi de yaralandı. Kavga anı, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Kahramanmaraş'ta aileler arasında silahlı kavga
Kahramanmaraş'ta aileler arasında silahlı kavga Kahramanmaraş'ta iki aile arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada bir kişi yaralandı.
11.09.2019 Haberler
Komşuların çocuk kavgası cinayetle noktalandı
Komşuların çocuk kavgası cinayetle noktalandı Aydın’ın Germencik ilçesinde, iki komşu aile arasında çıkan tartışmanın silahla kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kardeş hayatını kaybetti, 1’si ağır 2 kişi yaralandı. Olay, gece saat 22.00 sıralarında Germencik’e bağlı Ortaklar beldesi Cumhuriyet Mahallesi Yıldız Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kapı dibi komşu olan ve aralarında daha önceden de tartışmaların yaşandığı öğrenilen iki aile arasında çocuk meselesi yüzünden yine tartışma çıktı. Hamza A.’nın (17) Kafalı ailesi fertleri tarafından dövüldüğü iddiası üzerine iki aile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan pompalı tüfekle geri gelen Emrullah A. (19) rastgele ateş açtı. Çıkan kurşunların isabet ettiği Erol Aysan Kafalı (50) ve Alim Kafalı (63) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Erol Aysan Kafalı’nın oğlu Süleyman K. (17) ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  Olayda darp edilerek yaralanan Hamza A’nın babası Aydın A., cinayet zanlısı olduğu öne sürülen Emrullah A’yı 09 TK 584 plakalı aracına bindirerek olay yerinden ayrıldı. Hayatını kaybeden Erol Aysan Kafalı’nın cesedinin üzerinden aracıyla geçtiği ileri sürülen Aydın A., Hamza A’yı ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine bıraktıktan sonra Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek oğlu Emrullah A. ile birlikte polise teslim oldu.  Cinayet şüphelisi Emrullah A’nın olay yerinden ayrılırken suç aleti olan pompalı tüfeği boş bir araziye attığı belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan Süleyman K’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Hamza A’nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  Çocuk kavgası nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybettiği olayın ardından mahallede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, sokağı giriş çıkışlara kapattı. Gözaltına alınan baba ile oğlunun sorgusu sürerken, cinayetin kim tarafından işlendiğinin yapılacak kriminal incelemenin
11.09.2019 Yaşam
Konya'da iki aile arasında silahlı kavga: 3 yaralı
Konya'da iki aile arasında silahlı kavga: 3 yaralı Konya'da aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2'i ağır 3 kişi yaralandı. Olay, saat 18.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akifpaşa Mahallesi Perçemli Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunan Yandıateş ve Aslıvar aileleri arasında kavga çıktı. Kavga, her iki ailenin yakınlarınında karışmasıyla kısa sürede büyüdü. Silahların kullanıldığı kavgada aynı aileden olan Polat, Bektaş ve Nizamettin Aslıvar vücutlarının çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulans ve polis araçlarıyla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Bektaş ve Nizamettin Aslıvar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Açılan ateş sonucu bazı evlerin camlarınında kırıldığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam