Rusya Federal Uzay Ajansı'ndan ABD için flaş iddia
Rusya Federal Uzay Ajansı'ndan ABD için flaş iddia Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin, ABD’nin yaptırımlar çerçevesinden Rusya’nın GPS bağlantısını keseceğini belirterek, Rusya'nın kendi GPS sistemlerine geçmesi gerektiğini kaydetti.
20.03.2022 Dünya
İki kalkınma ajansına 12 personel alınacak
İki kalkınma ajansına 12 personel alınacak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansında (KUZKA) istihdam edilmek üzere 12 personel alınacak.
28.10.2020 Ekonomi
Bakan açıkladı! 20 yıllık rüya gerçek oldu...
Bakan açıkladı! 20 yıllık rüya gerçek oldu... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Uzay teknolojileriyle ilgili politika ve stratejileri belirleyecek Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulmasıyla 20 yıllık rüya gerçek oldu. Uzay sanayinin güçlendirilmesi, uzay teknolojileri alanında bilimsel altyapıların ve insan kaynağının geliştirilmesi, kapasite ve yeteneklerin daha da artırılması için Türkiye Uzay Ajansı'nı kurduk" dedi.
13.12.2018 Ekonomi
Tüm dünyayı dinlemişler
Tüm dünyayı dinlemişler İngiliz The Guardian gazetesi, İngiltere'nin en önemli istihbarat ajanslarından Hükümet İletişim Merkezleri'nin (GCHQ) fiber optik ağlar üzerinden çok sayıda internet bağlantı noktasına sızdığını ve burada sayısız veriye erişim sağladığını yazdı. Bu verilerin daha sonra ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) ile paylaşıldığını yazan gazete, e-posta, sosyal paylaşım siteleri paylaşımları, telefon görüşmeleri ve kullanıcıların kişisel verilerinin de kaydedilip analiz edildiğini bildirdi.
11.09.2019 Haberler
İnterfaks Ajansı: "Rusya füzelerini modernize edecek"
İnterfaks Ajansı: "Rusya füzelerini modernize edecek" Rusya’nın, ABD’nin uzaya silah yerleştirme planlarına karşılık vermek amacıyla eldeki mevcut füzelerini modernize etme kararı aldığı bildirildi...
1.12.2008 Dünya

Benzer Haber Etiketleri