AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten  İsveç ve Finlandiya açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsveç ve Finlandiya açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. İsveç ve Finlandiya'nın NATO adımıyla ilgili çarpıcı mesajlar veren Çelik, 'NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir' dedi.
19.05.2022 Haberler
Pençe-Kilit harekatında BM'nin 51. madde detayı
Pençe-Kilit harekatında BM'nin 51. madde detayı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, Pençe - Kilit operasyonuyla ilgili olarak da "Operasyonu BM'nin 51. maddesine dayanarak yapıyoruz. Mehmetçiğin hedefine ulaşacağından şüphemiz yok." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Haberler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MYK toplantısı sona erdi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MYK toplantısı sona erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında AK Parti MYK toplantısı sona erdi.
7.03.2022 Siyaset
Ömer Çelik'ten Afganistan açıklaması
Ömer Çelik'ten Afganistan açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin acıkmalarda bulundu
13.09.2021 Haberler
Ömer Çelik: ''İklim değişikliği ile mücadelede Türkiye Modeli Vizyon Belgesi hazırlandı''
Ömer Çelik: ''İklim değişikliği ile mücadelede Türkiye Modeli Vizyon Belgesi hazırlandı'' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik son toplantıda çevreye dair konular üzerinde de durulduğunu bildirirken 'güzel haberler alıyoruz' diyerek son gelişmeleri açıkladı.
14.07.2021 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten müsilaj açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten müsilaj açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. Çelik Marmara Denizi'nde etkili olan müsilaj sorunu ile ilgili olarak, '3 yılda tamamlanacak bir eylem planıdır. Hemen devreye girdi, tavizsiz uygulanacak.' dedi.
7.06.2021 Haberler
Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik: Rum kesimi AB'yi kendi oyuncağı haline getirdi
Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik: Rum kesimi AB'yi kendi oyuncağı haline getirdi AK Parti Sözcüsü Çelik, "Rum kesiminin AB'yi kendi oyuncağı haline getirmesi AB tarafından kabul gören bir mesele ise, bu onlara hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Anastasiadis'in Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına ilişkin, “Türkiye Cumhuriyeti'ne, milletimize karşı yaptığı bu saygısızlığı aynen iade ediyoruz” şeklinde konuştu.
3.05.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik belgeleri bir bir gösterdi
AK Parti Sözcüsü Çelik belgeleri bir bir gösterdi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın göçmenlere olan skandal tavrına dikkat çeken ve belgeler gösteren Çelik, "Yunanistan sahil güvenlik unsurları resmen benzin dökerek, yakmaya çalışarak bir katliama imza atmaya çalışıyor. Uluslararası kurumlar ve AB maalesef susuyor." dedi. Çelik, Yunanistan Dışışleri Bakanı Dendias'ın sözlerine ilişkin, "Son derece bağnaz şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizi itham etmesi, diplomasi tarihine yakışıksızlık örneği olarak girecektir" açıklamasında bulundu.
19.04.2021 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Yunanistan'a tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Yunanistan'a tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik açıklamalarında "Birtakım devletlerin Türkiye ile bilek güreşi yapmak için Yunanistan'ı yanına almasını, kalıcı bir ittifak zannetmesinler. Yarın onlar gider, Yunanistan yine Türkiye ile baş başa kalır bu bölgede." ifadelerini kullandı.
9.03.2021 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'ye tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'ye tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik açıklamalarında CHP'yi eleştirerek "Politik tartışma yerine meselenin içine aileyi karıştırıyorlar, bu son derece saygısız, ahlaki olmayan bir yaklaşım." ifadelerini kullandı. Yunanistan ile görüşmelere ilişkin bilgi veren Çelik, "Türkiye Cumhuriyetini köşeye sıkıştırmak ya da zarar vermek için başkalarıyla kurduğunuz ittifakların, hiçbir işe yaramayacağını biz biliyoruz siz de biliyorsunuz. Sonuçta yapacağınız en sağlıklı şey, oturup Türkiye Cumhuriyeti ile kazan kazan temelinde bir anlaşmaya varmaktır." sözlerine yer verdi.
23.02.2021 Haberler
Ömer Çelik: "Müsaade etmeyeceğiz"
Ömer Çelik: "Müsaade etmeyeceğiz" AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Siyasette 'militan' tartışmalarına değinen Ömer Çelik, "Devlet hayatına ve çarkına çomak sokulmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.
26.01.2021 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten MYK sonrası önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten MYK sonrası önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, 'Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destekten dolayı Paşinyan şöyle bir açıklama yapmış; 'Biz Türkiye'ye ambargo uyguladık, Azerbaycan'a verdiği destek yüzünden. O yüzden Türk ekonomisini felce soktuk. Eğer Türkiye bu destekten vazgeçerse Türk ekonomisinin düzelmesine yeniden katkı sağlarız.' diye. Bunu da 2020 yılının en aptalca şakası olarak değerlendirmek mümkündür' dedi.
4.01.2021 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik açıklamalarında, "Azerbaycan'ın belirleyeceği bir yerde Rusya'yla birlikte ortak merkez kurularak Türk ordusu, Türk askeri orada barışın kazanımlarının korunması konusunda gözlem gücü yapacak." ifadelerini kullandı.
24.11.2020 Haberler
Ömer Çelik: "Şimdiye kadar gördüğümüz en İslamofobik yaklaşımdır"
Ömer Çelik: "Şimdiye kadar gördüğümüz en İslamofobik yaklaşımdır" AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. (3) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "(Sultanahmet Camisi'ni müze yapalım) gibi bir yaklaşım, şimdiye kadar gördüğümüz en İslamofobik yaklaşımdır."
15.06.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti MYK toplantısı öncesi açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti MYK toplantısı öncesi açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısı öncesi konuşma yaptı. Dün yeni normalleşme kararlarının alındığını belirten Erdoğan, "Önümüzdeki hafta sonunun takip eden 16-19 mayıs günlerinde 4 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlaması kararı aldık. İnsanımızın hayatını kolaylaştırıyoruz" dedi.
12.05.2020 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten MYK sonrası açıklamalarda bulundu
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten MYK sonrası açıklamalarda bulundu AK Parti MYK sonrası, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik son dakika açıklamalarında bulundu. 'Darbe iması' tartışmasına yönelik açıklamalarda bulunan Çelik, "Cunta çağrılarının arkasında her zaman için Yassıada rejimi vardır. Yassıada rejimine karşı milletin iradesinden ve Cumhuriyetimizden yana olmaya devam edeceğiz. Bir daha Yassıada rejimi asla hayata geçmeyecek" dedi.
5.05.2020 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Salgınla mücadele ederken tek bir partimiz var, o da vatandaş partisi"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Salgınla mücadele ederken tek bir partimiz var, o da vatandaş partisi" AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, " Çok otoriteli mücadele, dünyanın hiçbir yerinde söz konusu değil. Kimsenin vatandaşa götürmek istediği iyilik engellenmiyor. Merkezi koordinasyonla bu iş yürütülmeli." dedi. Çelik, "Bayram sonrasında normalleşmeyi konuşmaya başlayabileceğiz. Bunun hızlanıp hızlanmaması tamamen bizim tedbirlere uymamıza bağlıdır." ifadelerini kullandı.
21.04.2020 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Rejim unsurlarına en sert karşılık verilmektedir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Rejim unsurlarına en sert karşılık verilmektedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Bahar Kalkanı Harekatı'na dair, "Rejim unsurlarına en sert karşılık verilmektedir." ifadelerini kullandı.
2.03.2020 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik, İdlib ile ilgili yaptığı açıklamada, "Rejimin ateşkes ihlalleri 20 bin civarına ulaşmıştır." dedi
17.02.2020 Haberler
Libya ile ilgili net mesaj: Türkiye sert güç unsurlarını kullanır
Libya ile ilgili net mesaj: Türkiye sert güç unsurlarını kullanır AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısında açıklamalarda bulundu. Son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan Libya ile ilgili açıklama yapan Çelik, " Türkiye sert güç unsurlarını kullanması gerekiyorsa kullanır." dedi.
23.12.2019 Haberler
AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama
AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama AK Parti Sözcüsü Çelik: "Göçmen anlaşması bu haliyle işlemiyor, bunu işletmeyen taraf da AB tarafıdır" -
2.10.2019 Haberler
Ömer Çelik'ten güvenli bölge açıklaması
Ömer Çelik'ten güvenli bölge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, ABD ile güvenli bölge çalışmalarına dair, "Oyalamaya karşı Türkiye kendi hazırlıklarını yapıyor" ifadelerini kullandı
11.09.2019 Haberler
AK Parti MYK toplandı
AK Parti MYK toplandı AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Lübnan Cumhurbaşkanı Avn'ın Osmanlı Devleti aleyhindeki açıklamaları) Bu ifadeleri tümüyle reddediyoruz, protesto ediyoruz."
11.09.2019 Haberler
Ömer Çelik: "Türkiye'nin takviminin kısaldığını söylemeliyim"
Ömer Çelik: "Türkiye'nin takviminin kısaldığını söylemeliyim" AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısı devam ederken basın toplantısı düzenledi.
11.09.2019 Eğitim ve Kariyer
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam  ederken, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin  değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Ömer Çelik: Çipras hükümeti son dönemini Türkiye karşıtlığı üzerinden geçirmişti. Hükümet içeride zayıflayınca - Yunanistan'da adettir bu - Türkiye karşıtlığını yükseltmeye başlatır. Yeni hükümetten daha olumlu bir giriş beklerdik. Yeni bir sayfa açmak isterdik.
11.09.2019 Haberler