Akbank Caz

Akbank Caz

Son dakika akbank caz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akbank caz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akbank caz haber sayfamızda...

Akbank Caz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 704 akbank caz haberi bulunmuştur.
Şehirde kültür ve sanat mevsimi
Şehirde kültür ve sanat mevsimi Sonbahara adım attığımız bugünlerde, şehirde kültür ve sanatın kalbi yeniden atmaya başlıyor.
24.09.2023 Pazar
Sonbaharda sanat başkadır
Sonbaharda sanat başkadır Milliyet Sanat sonbaharı 30. yaşını kutlayan Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali kapağıyla karşılıyor. Eylül sayısında Akbank Caz Festivali’nden “Kuru Otlar Üstüne”ye kadar zengin bir seçki va.
4.09.2023 Kültür Sanat
‘Liseden beri hayalimdi’
‘Liseden beri hayalimdi’ Genç yaşta üretmeye başlayan Efe Demiral; “Yaz Bitince”, “Uyku Pansiyon”, “Her Şey Mükemmel”, “Dalyan, “October”, “Ring” gibi pek çok sevilen besteye imza attı.
2.10.2022 Kültür Sanat
Her şey caz için
Her şey caz için Bu yıl 32’nci yaşını kutlayan Akbank Caz Festivali başladı.  9 Ekim’e kadar İstanbul’u saracak ‘Şehrin Caz Hâli’ni Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı’dan dinledik
27.09.2022 Kültür Sanat
Festival coşkusu YouTube’da
Festival coşkusu YouTube’da Geride bıraktığımız yıl 1-10 Ekim tarihlerinde 31’incisi düzenlenen ve 10 farklı mekânda gerçekleşen Akbank Caz Festivali, konserlerinden hazırladığı seçkiyi “Akbank Sanat” YouTube kanalı üzerinden tüm sanatseverlerin erişimine açtı...
23.01.2022 Kültür Sanat
Festivalin dijital yolculuğu
Festivalin dijital yolculuğu 31. Akbank Caz Festivali yolculuğuna dijitalde devam ediyor.
17.10.2021 Kültür Sanat
Tersane’de sanat inşa edildi
Tersane’de sanat inşa edildi 16. Contemporary İstanbul, yeni mekânı Tersane İstanbul’da sanatseverlerle buluştu. Tersane’nin mimari detayları sergilenen eserlerin özelliklerini daha da öne çıkarırken İstanbul ile sanatın ayrılmaz bütün olduğunu ispat etti
10.10.2021 Kültür Sanat
Sayfaları sanata çevirin
Sayfaları sanata çevirin 49 yıldır sayfalarını sanata çeviren Milliyet Sanat, ekim sayısıyla yine dopdoplu bir içerikle buluşturuyor okurlarını.
6.10.2021 Kültür Sanat
Şimdi caz zamanı
Şimdi caz zamanı Akbank Caz Festivali bu akşam düzenlenecek açılış konseriyle başlıyor.
1.10.2021 Kültür Sanat
16. Contemporary İstanbul çağdaş sanat buluşması Tersane İstanbul'da başlıyor
16. Contemporary İstanbul çağdaş sanat buluşması Tersane İstanbul'da başlıyor Akbank ana sponsorluğunda 16. Contemporary Istanbul, şehrin kültürel ve endüstriyel mirasının en nadide unsurlarını bir araya getiren Tersane İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar, 5-6 Ekim’de ön izleme ve 7-10 Ekim tarihleri arasında genel ziyarete açık olacak.
1.10.2021 Kültür Sanat
31. Akbank Caz Festivali başlıyor
31. Akbank Caz Festivali başlıyor 31. Akbank Caz Festivali, 1 Ekim’de Galataport İstanbul Paket Postanesi’nde Elif Çağlar ve Defjen Daf Ensemble konseriyle başlıyor. 10 Ekim’e kadar sürecek olan festivalde, 10 farklı mekanda, Türk Caz sahnesinden 100’ ün üzerinde sanatçı, birbirinden özel performanslar sergileyecek.
28.09.2021 Kültür Sanat
Hayattan ilham aldılar dansla anlattılar
Hayattan ilham aldılar dansla anlattılar Her dansçının kendi hikâyesini kısa film tadında, sinematografik bir dilde, kendine özgü hareket kaliteleri ile ifade etmeye çalıştığı “Dans Hep Var”, uzun yıllar sonra Türkiye’de çağdaş dans alanında neler yapılmış diye dönüp bakıldığı zaman yaşadığımız döneme ayna tutacak.
26.09.2021 Kültür Sanat
İşte Galaport’un sanat rotası
İşte Galaport’un sanat rotası İstanbul’un uzun zamandır konuştuğu, tartıştığı Galataport’un sanat mekânlarında sona gelindi. Tarihi Paket Postanesi, 1 Ekim’deki caz konserleriyle kapılarını açacak. Restore edilen Saat Kulesi yüzünü gösterdi. İstanbul Modern’in inşası ise sürüyor
26.09.2021 Kültür Sanat
İstanbul’un özlenen hali
İstanbul’un özlenen hali “Yeniden Şehrin Caz Hali” temasıyla düzenlenen 31. Akbank Caz Festivali, 1 Ekim’de başlıyor.
10.09.2021 Kültür Sanat
31. Akbank Caz Festivali programı açıklandı
31. Akbank Caz Festivali programı açıklandı 31 yıldır şehir ve caz kültürünü bir araya getiren, Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali bu yıl 1-10 Ekim tarihleri arasında 10 farklı mekanda, Türk Caz sahnesinden 100’ ün üzerinde sanatçının birbirinden özel performansına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
8.09.2021 Kültür Sanat
Dünya Caz Günü kutlu olsun!
Dünya Caz Günü kutlu olsun! Amerikalı caz piyanisti ve besteci Herbie Hancock tarafından yaratılan “Dünya Caz Günü”, her yıl 30 Nisan’da dünyada ve Türkiye’de kutlanıyor. Koronavirüs salgını sebebiyle geçen yıldan beri  online olarak kutlanan “Dünya Caz Günü”nde  içinizi ‘cazla doldurmak’ adına bugün yapılacak etkinlikleri derledik
30.04.2021 Kültür Sanat
Dünya Caz Günü'nde anlamlı belgesel
Dünya Caz Günü'nde anlamlı belgesel Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali etkinlik ve konserlerin yapılamadığı bu özel dönemde Türk Cazı’na kayıtlarıyla, söyleşileriyle ve belgesel çekimleriyle arşiv niteliğinde önemli eserler kazandırmaya devam ediyor.
27.04.2021 Kültür Sanat
Akbank Sanat'tın Evin Caz Hali serisi devam ediyor
Akbank Sanat'tın Evin Caz Hali serisi devam ediyor Akbank Sanat Ocak ayında da kültür sanat etkinliklerini sosyal medya kanallarından sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
6.01.2021 Kültür Sanat
15. Contemporary Istanbul online ön izleme ile başlıyor
15. Contemporary Istanbul online ön izleme ile başlıyor Akbank ana sponsorluğunda yapılacak Virtual Contemporary Istanbul, 19-20 Aralık’ta yapılacak ön izlemenin ardından 21 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında genel izlemeye açık olacak. Virtual Contemporary Istanbul’da 11 ülkeden, 37 galeri, 550 sanatçı ve 1500 eser ve 13 inisiyatif yer alacak; 17 gün boyunca gezilebilecek virtual.contemporaryistanbul.com ücretsiz olacak. Contemporary Istanbul, tüm dünyada oluşan olumsuz şartlardan dolayı fiziki edisyonunu 27 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde yapacak.
17.12.2020 Kültür Sanat
Akbank Caz Festivali 30. yılını bir albümle kutluyor
Akbank Caz Festivali 30. yılını bir albümle kutluyor Türkiye’de cazın gelişimini 30 yıldır destekleyen Akbank Caz Festivali, 30. yılını 30 özgün beste ve 80’e yakın sanatçının performansını kapsayan özel albümü “Dün, Bugün, Yarın” ile kutluyor. 30 yıldır festivalde performans sergilemiş usta müzisyenlerin yanı sıra genç sanatçılar, yurtdışında yaşayan müzisyenler ve bu yıl festivalde yer alması planlanan müzisyenler bu arşivlik eserde buluşuyor.
23.10.2020 Kültür Sanat
Geleceğin tasarımı Milliyet Sanat’ta
Geleceğin tasarımı Milliyet Sanat’ta 48’inci yaşını kutlayan Milliyet Sanat dergisi ekim ayı kapağına İstanbul Tasarım Bienali’ni taşıyor. Dergi, her zaman olduğu gibi plastik sanatlardan müziğe, edebiyata, sinemaya ve sahne sanatlarına dair röportaj ve dosya konularına yer veriyor
29.09.2020 Kültür Sanat
Ödün vermeyen bir sanatçı
Ödün vermeyen bir sanatçı Türkiye’nin köklü kültür sanat dergisi Milliyet Sanat, eylül sayısının kapağına İspanya’da Valencia Modern Sanatlar Enstitüsü’nde kapsamlı bir sergisi açılan sanatçı Gülsün Karamustafa’yı taşıyor.
31.08.2020 Kültür Sanat
Akbank Caz Festivali'nden 30. yıla özel kayıt
Akbank Caz Festivali'nden 30. yıla özel kayıt Akbank Caz Festivali etkinlik ve konserlerin yapılamadığı bu özel dönemde Türk Cazı’na kayıtlarıyla, söyleşileriyle ve belgesel çekimleriyle arşiv niteliğinde önemli bir belge kazandırıyor…
17.08.2020 Kültür Sanat
JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması başvuruları başlıyor
JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması başvuruları başlıyor Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali, 30’uncu yılında; genç yeteneklere, Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenleriyle “jam session” yapma fırsatı sunuyor.
20.07.2020 Kültür Sanat
30. Akbank Caz Festivali'ne özel albüm
30. Akbank Caz Festivali'ne özel albüm Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali 30’uncu yılını özel albüm çalışmasıyla kutlamaya hazırlanıyor.
20.07.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Akbank Caz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.