Akbaş

Akbaş

Son dakika akbaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akbaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akbaş haber sayfamızda...

Akbaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.986 akbaş haberi bulunmuştur.
200 haneyi tek tek gezdi, Moldovalı gelin köye muhtar adayı oldu
200 haneyi tek tek gezdi, Moldovalı gelin köye muhtar adayı oldu Moldova’dan 12 yıl önce Bartın’ın Akbaş köyüne gelin gelen Nadejda Aksüt (57), muhtar adayı oldu. Köyde 200 haneyi tek tek gezerek, destek isteyen Aksüt, “Bana çok güveniyorlar. Başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.
28.03.2024 Gündem
Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı! Galatasaray Çağdaş Faktoring, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final serisi 3'üncü maçında Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor'u 78-75 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
27.03.2024 Basketbol
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı!
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı! Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 46’ncı Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvası’nda Derin Taşpınar, altın madalyanın sahibi oldu.
24.03.2024 Diğer
Melissa Vargas servis kullandı! Tijana Boskovic toptan kaçamadı
Melissa Vargas servis kullandı! Tijana Boskovic toptan kaçamadı AXA Sigorta Kupa Voley Final maçında Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk setinde Melissa Vargas'ın kullandığı servis sonrası ilginç anlar yaşandı.
24.03.2024 Voleybol
VakıfBank'ı Tijana Boskovic yıktı! Eczacıbaşı Dynavit'te Hande Baladın ağladı
VakıfBank'ı Tijana Boskovic yıktı! Eczacıbaşı Dynavit'te Hande Baladın ağladı AXA Sigorta Kupa Voley'de yarı final aşamasının merakla beklenen maçı sona erdi. Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı karar setinde eledi. Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı Hande Baladın maçın ardından gözyaşlarını tutamadı.
23.03.2024 Voleybol
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti!
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti! U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları kapsamında Gürcistan U21 Milli Takımı ile karşı karşıya gelen Ümit Milli Takımı, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
22.03.2024 Futbol
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü! Başhakeme tepki gösterdi
Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü! Başhakeme tepki gösterdi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye başantrenör Santarelli'nin itirazı damga vurdu. Müsabakayı Imoco 3-1 kazandı.
20.03.2024 Voleybol
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu!
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu! İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın (19) neden olduğu, 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı. İddianamede, Koçak için 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan toplam 22,5 yıla kadar hapis istendi.
19.03.2024 Gündem
Yeliz Yeşilmen'den Ali Uğur Akbaş açıklaması: Benim üzerime başka birini biraz zor bulur!
Yeliz Yeşilmen'den Ali Uğur Akbaş açıklaması: Benim üzerime başka birini biraz zor bulur! İş insanı Ali Uğur Akbaş ile 11 yıllık evliliği biten Yeliz Yeşilmen, takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının "Boşandınız ama eşinle aranız nasıl?" sorusuna yanıt veren ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Cadde
Balayı odasında ölüm! Mahkeme kararını verdi
Balayı odasında ölüm! Mahkeme kararını verdi Balayı tatili için geldikleri Kapadokya bölgesinde, kaldıkları otelde karbonmonoksitten hayatlarını kaybeden Kader-Mutlu Akbaş çiftinin ölümü nedeniyle 3 sanığın yargılandığı davada karar verildi.
14.03.2024 Gündem
Galatasaray Çağdaş Faktoring, EuroCup'a veda etti!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, EuroCup'a veda etti! EuroCup Women Çeyrek Final rövanşında Spor Girona'ya 83-81 mağlup olan Galatasaray Çağdaş Faktoring turnuvaya veda etti.
29.02.2024 Basketbol
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde Türk gecesi yaşandı. Geçen seneki dev başarıyı Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı devam ettirdi. Eczacıbaşı'nda Boskovic'in hareketi alkış aldı.
29.02.2024 Voleybol
Çekmeköy'de korkunç olay! Evde rehin aldığı karısını öldürdü
Çekmeköy'de korkunç olay! Evde rehin aldığı karısını öldürdü Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Polis ihbar hattına mesaj atarak yardım isteyen Emine Ülkü, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından vurularak hayatını kaybetti.
27.02.2024 Gündem
‘Önce iyi okur olmalı’
‘Önce iyi okur olmalı’ Sahaf Turkuaz’ın sahiplerinden Emin Nedret İşli, Beyoğlu’nun emektar ve en tecrübeli sahaflarından…
26.02.2024 Kültür Sanat
Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray engeline takılmadı!
Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray engeline takılmadı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray'ı 105-97 mağlup etti.
25.02.2024 Basketbol
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı.
22.02.2024 Kültür Sanat
2024 yılında gol yemeyen tek takım Erzurumspor!
2024 yılında gol yemeyen tek takım Erzurumspor! 1. Lig temsilcisi, 358 takım ve 22 lig arasında 2024 yılında gol yemeyen tek takım oldu.
21.02.2024 1.Lig
Beşiktaş BOA, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i farklı geçti!
Beşiktaş BOA, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i farklı geçti! Beşiktaş BOA, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 104-89 mağlup etti.
15.02.2024 Basketbol
Erzincan'daki facianın şifreleri! 'Birdenbire olmaz, milim milim kayar'
Erzincan'daki facianın şifreleri! 'Birdenbire olmaz, milim milim kayar' Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde 9 işçi, kayan istiflenmiş toprağın altında kaldı. Yaklaşık 10 milyon metreküp toprağın yaratacağı çevresel risklere karşı önlemler alındığı ve şu an tehlikeli bir durum olmadığı açıklansa da akıllara takılan bazı sorular var. Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu Yiğit "Fırat Nehri'ne çok yakın bir noktada bu olayın yaşanması tolere edilebilir değil" derken, Maden Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ali Kahriman maden sahasında faciaya sürükleyen ihtimalleri sıraladı.
16.02.2024 Gündem
Ünlü oyuncudan 'Akbaş' itirafı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş'
Ünlü oyuncudan 'Akbaş' itirafı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş' Sitare Akbaş, gerçek adı Müslüm Akbaş olan, 3 Mart 2013'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yiyiren Müslüm Gürses ile akraba olduklarını açıkladı. Büyükbabasının kendisine anlattığı hikayeyi basın mensuplarıyla paylaşan ünlü isim, Akbaş soyadının hikayesini de anlattı.
15.02.2024 Cadde
Ticareti sevdi
Ticareti sevdi Sitare Akbaş, ticaret serüvenini anlattı.
15.02.2024 Cadde
Altay ve Erzurumspor FK puanları paylaştı!
Altay ve Erzurumspor FK puanları paylaştı! Altay, Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Erzurumspor FK ile golsüz berabere kaldı.
10.02.2024 1.Lig
AK Parti'li Sırakaya'dan yerel seçim mesajı
AK Parti'li Sırakaya'dan yerel seçim mesajı "5 yıllık görev süresi içinde şehrinin derdi ile dertlenmeyip, kendisine siyasi kariyer planlaması yapan belediye başkanlarına bu millet oy verir mi?" diyen AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya önemli açıklamalarda bulundu.
10.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akbaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.