2024 AKÇAKENT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kırşehir Akçakent Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 AKÇAKENT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kırşehir Akçakent Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kırşehir Akçakent Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Akçakent ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kırşehir Akçakent Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Akçakent Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Akçakent Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Akçakent Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Akçakent için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Kırşehir ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Akçakent ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Akçakent Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Akçakent için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Akçakent Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika... Niğde'de korkutan bir deprem daha
Son dakika... Niğde'de korkutan bir deprem daha Gelen son dakika haberine göre, Niğde'de yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası sabah da korkutan başka bir deprem daha oldu. Bor ilçesinde meydana gelen deprem saat 06.37 sıralarında 4.1 olarak meydana geldi.
21.09.2020 Gündem
Kaymakam ölümden döndü...
Kaymakam ölümden döndü... KIRŞEHİR’in Akçakent ilçesi Kaymakamı Remzi Demir, Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi’nde meydana gelen zincirleme kazada 4 kişi ile birlikte yaralandı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan, kolunda kırıklar bulunan Kaymakam Demir’in ameliyata alınacağı açıklandı. Zincirleme kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
5.12.2013 Gündem