Akif

Akif

Son dakika akif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akif haber sayfamızda...

Akif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.638 akif haberi bulunmuştur.
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Akif filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Mehmet Akif'in, İstanbul'un işgalinden İstiklal Marşı'nın kabul edildiği tarihe kadarki dönemini anlatan "Akif" filmi beyazperdenin ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki, Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? İşte Akif filmi konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Bilgi Rehberi
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Bakırçay’a can suyu proje
Bakırçay’a can suyu proje Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla suyun her damlasına sahip çıkıyor.
22.04.2024 Ege
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'da yasak olduğu halde 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse, otomobil çarptı. Kazada emniyet kemeri takılı olmayan minibüs sürücüsü Yakup Bütün (48) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
TBMM'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coşkusu! 23 Nisan Marşı ilk kez seslendirildi
TBMM'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coşkusu! 23 Nisan Marşı ilk kez seslendirildi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), TBMM'nin açılışının 104'ncü yıl dönümü kutlamaları ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında '23 Nisan Milli Egemenlik Konseri' düzenlendi. TBMM Başkanı Kurtulmuş yaptığı paylaşımda, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, Gazi Meclisimizde çocuklarımızla birlikte yaşadık" dedi.
21.04.2024 Gündem
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek İsrail’in Filistinlilere uyguladığı zulmün bedelini mutlaka bir gün ödeyeceğini vurgulayan Erdoğan, “Tüm çabaların bölgesel barışın anahtarı olan bağımsız Filistin Devleti’nin kurulması için sarf edildiğini” ifade etti.
21.04.2024 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İlim medeniyetimize baktığımız zaman ‘Dini ilimler’, ‘Din dışı ilimler’ diye bir tasnif yok. Hepsi bizim için dini ilim. Yani tefsir, hadis, fıkıh, kelam, ‘Ulum-i İslamiyye’ dediğimiz o ilimler ne kadar dini ise matematik, astronomi, tıp ve benzeri tabii bilimler dediğimiz ilimler de dini ilimdir. Biz öyle düşünüyoruz. O ilimlerde zirve olmuş alimlere baktığımız zaman küçük yaşlarda hafız olduklarını görüyoruz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederken, görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Erdoğan daha sonra Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Torunu tarafından vahşice dövülen kadından acı haber!
Torunu tarafından vahşice dövülen kadından acı haber! Konya’da torunu tarafından kafası duvara vurularak ağır yaralanan 84 yaşındaki anneanne, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli torun gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
19.04.2024 Gündem
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
18.04.2024 Gündem
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Parolapara'yı 3-0 mağlup eden Halkbank şampiyon oldu.
17.04.2024 Voleybol
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye’ye iki gün süren kritik ziyarette bulundu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ve beraberindeki heyeti kabul etti.
16.04.2024 Gündem
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya
Adıyaman’da dehşet! Babasını yaraladı, yoldan geçen adamı öldürmeye çalıştı
Adıyaman’da dehşet! Babasını yaraladı, yoldan geçen adamı öldürmeye çalıştı Adıyaman’da, bir genç babasını yumruk darbeleriyle ağır yaralayarak dehşet saçtı. Babasını ağır yaralayan genç, sokaktan geçen bir motosiklet sürücüsünün boğazına sarılarak öldürmeye çalıştı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Kağıthane'de silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti
Kağıthane'de silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti Kağıthane'de aralarında husumet bulunan C.Ö. ile cadde üzerinde karşılaşan 3 kişi, silahla rastgele ateş etmeye başladı. Saldırıda C.Ö. ile birlikte 3'ü kadın 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan D.E. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren 3 kişinin kimliğini belirledi.
13.04.2024 Haberler
Kağıthane'de silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti
Kağıthane'de silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti Kağıthane'de aralarında husumet bulunan C.Ö. ile cadde üzerinde karşılaşan 3 kişi, silahla rastgele ateş etmeye başladı. Saldırıda C.Ö. ile birlikte 3'ü kadın 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan D.E. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren 3 kişinin kimliğini belirledi.
13.04.2024 Gündem
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan ‘Baladın’ belgeseli çok yakında vizyona giriyor. Belgeselde Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine odaklanılacak.
8.04.2024 Voleybol
Yer: Şanlıurfa! Terminalde karşılaştılar! Ortalık savaş alanına döndü
Yer: Şanlıurfa! Terminalde karşılaştılar! Ortalık savaş alanına döndü Şanlıurfa'da terminalde karşılaşan husumetli iki grup arasında kavga çıktı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada döner bıçağı, sopa ve silahlar kullanıldı. Ölü ve yaralılar var...
5.04.2024 Gündem
Savunma sanayiinden Azerbaycan çıkarması
Savunma sanayiinden Azerbaycan çıkarması Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve sektör temsilcilerinden oluşan heyet, Azerbaycan’a iki gün süren bir ziyaret gerçekleştirdi.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.