Akıntı

Akıntı

Son dakika akıntı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akıntı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akıntı haber sayfamızda...

Akıntı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.756 akıntı haberi bulunmuştur.
Sultanbeyli’de kamyon ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Sultanbeyli’de kamyon ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Sultanbeyli’de kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.
19.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu Antalya’da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu.
6.04.2024 Gündem
Kaşıntı, yanma, koku! ‘Bakteriyel vajinal akıntı kısırlığa yol açabilir’
Kaşıntı, yanma, koku! ‘Bakteriyel vajinal akıntı kısırlığa yol açabilir’ Kadınlarda vajinal akıntıya yol açan Klamidya (Chlamidya) adlı bakterilere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Naziye Gürkan, “Klamidyalar vajinada bol akıntıya neden olur. Ayrıca tüplerde tıkanma yaratarak ilerleyen yıllarda kısırlık sebebi olabilir. Chlamidya, gonore, trichomonas, sifilis, HIV, genital Herpes cinsel yolla bulaşan hastalıklar arasındadır. Bu nedenle partnerle birlikte tedavi edilmelidir” dedi.
3.04.2024 Genel Sağlık
Marmara Denizi'nde yeni istilacı türler
Marmara Denizi'nde yeni istilacı türler Küresel ısınmasının etkisiyle deniz suyu sıcaklığının artması, deniz kirliliği ve kıyı tahribatı gibi nedenlerle İstanbul Boğazı'nın kıyı kesimlerinde denizanası yoğunluğu dikkat çekiyor.
21.03.2024 Gündem
Göç yolundaki denizanaları çıyanların avı oldu
Göç yolundaki denizanaları çıyanların avı oldu Antalya Körfezi'nde sıklıkla görülen, kıyıya kadar yaklaştığı için tedirginliğe neden olan denizanaları, çıyanların saldırısına uğruyor. Deniz çıyanlarının denizanasını yediği anları görüntüleyen Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bir denizanasının üzerinde 30 çıyan saydık. Şu anda çıyanların denizanalarına yoğun saldırısı var" dedi.
12.03.2024 Haberler
Oruçluyken adet öncesi ve sonrası gelen kahverengi akıntı oruç bozar mı, kaza gerekir mi? Adet lekesi orucu bozar mı?
Oruçluyken adet öncesi ve sonrası gelen kahverengi akıntı oruç bozar mı, kaza gerekir mi? Adet lekesi orucu bozar mı? Ramazan ayı ile birlikte kadınların aramaları da arttı. 'Adet sonrası - öncesi gelen kan ya da akıntı orucu bozar mı?' oluyor. Bir ay boyunca oruç tutulan Ramazan ayında kadınlar her yıl bu soruya kesin yanıt bulmak istiyor. Peki, adet sonrası kahverengi akıntı orucu bozar mı? Adet öncesi gelen leke orucu bozar mı? İşte oruçluyken bilinmesi gerekenler...
11.03.2024 Ramazan
Atlas Okyanusu çökmenin eşiğinde
Atlas Okyanusu çökmenin eşiğinde Araştırmaya göre Atlantik Okyanusu’nda ısıyı hareket ettiren dolaşım sistemi çökmeye doğru yaklaşıyor.
11.02.2024 Dünya
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti Ocak ayında Rusya'da göreve başlayan İsrail elçisi görev süresinin bir ayı dolmadan söylediği sözler nedeniyle ülkede kaos çıkarttı. Moskova yönetimi ise bu durumla ilgili hemen harekete geçti.
5.02.2024 Dünya
Vajinal akıntı, sık idrara çıkma! Kadınların önemsemesi gereken 7 ciddi sinyal
Vajinal akıntı, sık idrara çıkma! Kadınların önemsemesi gereken 7 ciddi sinyal Kadın hastalıklarında erken teşhis ve tedavi hayat kurtarıyor. Ancak geç kalındığında tedavisi oldukça güçleşen ciddi hastalıkların belirtileri kadınlar tarafından ‘strestendir’ veya ‘önemli bir sorun yoktur’ düşüncesiyle göz ardı edilebiliyor. Oysa dikkate alınmayan adet düzensizliği, ara kanamalar ve sık idrara çıkma gibi belirtiler ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Çağrı Arıoğlu Aydın, “Kadınların herhangi bir yakınmalarında hekimlerine başvurmaları çok önemlidir. Zira, erken tanı ve tedavi sayesinde pek çok hastalık daha ciddi sağlık problemlerine yol açmadan tedavi edilebilir” dedi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Çağrı Arıoğlu Aydın, kadınların mutlaka hekime başvurmaları gereken 7 sinyali açıkladı.
25.01.2024 Genel Sağlık
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 6 günde Antalya Kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. İşte detaylar...
22.01.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 6 günde Antalya Kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. İşte detaylar...
22.01.2024 Gündem
Kıl dönmesine ameliyatsız çözüm! Ailesinden saklayan bile var, 30 dakikada kurtulun
Kıl dönmesine ameliyatsız çözüm! Ailesinden saklayan bile var, 30 dakikada kurtulun Kıl dönmesi, genellikle erkeklerin kuyruk sokumu bölgesinde görülen bir hastalık. Apse, şiddetli ağrı ve kötü kokulu akıntı gibi ciddi sorunlara yol açabilen bu problemi utandığı için ailesinden saklayanlar bile var. Oysaki sadece 30 dakikada, ameliyat masasına bile yatmadan kurtulmak mümkün.
22.01.2024 Genel Sağlık
Peş peşe haberler: 9 sır ceset! Sahillerde neler oluyor?
Peş peşe haberler: 9 sır ceset! Sahillerde neler oluyor? Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, 8'e yükselirken, bir şok haber de Muğla'dan geldi.
22.01.2024 Gündem
Antalya sahilde bulunan 6 cesetle ilgili valilikten flaş açıklama
Antalya sahilde bulunan 6 cesetle ilgili valilikten flaş açıklama Antalya Valiliği, son 5 günde sahilde bulunan 6 cesetle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Kıyıya vuran 6 cansız bedenden birinin bir süre önce kaybolan M.Ş.E.’ye ait olduğu değerlendirilmektedir. Nihai sonuç adli tıp incelemesi sonucu ortaya çıkacaktır. Diğer 5 cansız bedene ait ayakkabı ve kıyafetlerin üretim yerinin Suriye olduğu belirlenmiştir” " denildi.
21.01.2024 Gündem
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Raporda 13 il için sarı kodlu yağmur ile kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
20.01.2024 Gündem
İstanbul’da kar yüzünü gösterdi
İstanbul’da kar yüzünü gösterdi İstanbul’da sıcaklık düştü, kentin bazı ilçelerinde karla karışık yağmur etkili oldu. Prof. Dr. Orhan Şen, cuma günü etkili olacak soğuk hava dalgasıyla İstanbul’da kar görüleceğini söyledi.
10.01.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu Çanakkale’de kötü hava koşulları ve akıntı nedeniyle boğaz trafiği çift yönlü olarak durduruldu.
9.01.2024 Gündem
400 milyon yıllık bilgelik dersleri
400 milyon yıllık bilgelik dersleri İş aleminde ve sosyal yaşamda ağaçların karakterlerinden alınacak dersler var. Gelin birkaç ağacın gölgesinde dinlenmeye, öğrenmeye başlayalım...
8.01.2024 Milliyet Executive
Kış geldi, göz nezlesine dikkat!
Kış geldi, göz nezlesine dikkat! Göz nezlesi yani ‘Adenoviral Keratokonjonktivit’ özellikle kış aylarında gelişen adenovirüslere bağlı bir enfeksiyondur. Ağrılı kırmızı göz, sulu akıntı ve gözde batma hissi ile ortaya çıkar ve bulaşıcıdır.
6.01.2024 Pazar
Aile televizyon programına katılmıştı! Eşi ve 5 çocuğu kanalda boğulan şahıs hakkında karar
Aile televizyon programına katılmıştı! Eşi ve 5 çocuğu kanalda boğulan şahıs hakkında karar Şanlıurfa’da yaklaşık 8 ay önce kullandığı otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu eşi ve 5 çocuğunu kaybeden şahıs hakkında karar verildi. Olaydan 5 ay sonra yeniden evlenen Hasan Çetin'in, eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili düğün arabası yaptığı ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı Mersin'de son 20 gün içerisinde 2 köpek balığının kıyıya vurması nedeniyle vatandaşın aklına gelen 'denizde köpek balığı saldırısı olur mu' sorusuna Prof. Dr. Deniz Ayas cevap verdi.
3.01.2024 Haberler
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı  Mersin'de son 20 gün içerisinde 2 köpek balığının kıyıya vurması nedeniyle vatandaşın aklına gelen 'denizde köpek balığı saldırısı olur mu' sorusuna Prof. Dr. Deniz Ayas cevap verdi.
3.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akıntı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.