Akrobasi

Akrobasi

Son dakika akrobasi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akrobasi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akrobasi haber sayfamızda...

Akrobasi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.212 akrobasi haberi bulunmuştur.
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.
23.04.2024 Haberler
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştirecekleri gösteri öncesi Antalya'da son prova uçuşlarını gerçekleştirdi.
22.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Trafikte akrobasi hareketleri yapan motorlulara öyle bir ceza kesildi ki...
Trafikte akrobasi hareketleri yapan motorlulara öyle bir ceza kesildi ki... Mardin Midyat da motosikletle akrobasi hareketleri yapan 3 sürücüye tam 95 bin 926 TL ceza kesildi.
17.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları Hürjet’i kullanacak
Türk Yıldızları Hürjet’i kullanacak Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi olan Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağı, son 12 yılda çeşitli nedenlerle düştü.
14.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 19-25 Nisan arasında düzenlenecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde 16 ülkeden çocuklar buluşuyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde imza günü düzenledi. SOLOTÜRK Pilotları Binbaşı Murat Bakıcı ve Binbaşı Yasin Dikkule gençlere SOLOTÜRK ile ilgili bilgi verdi, tecrübelerini aktardı. Binbaşı Bakıcı, "Bizlere çok soru geliyor, F-16 olmasaydı hangi uçakla gösteri yapmak isterdiniz diye? 'Yerli ve milli' uçağımızla yapmak isterdik. İnşallah, KAAN'ın pilotları da aranızdan çıkacak" dedi.
23.03.2024 Gündem
Sütü sıcak değil, soğuk içmeyi seviyordu
Sütü sıcak değil, soğuk içmeyi seviyordu Güzeller güzeli Eda, ona delicesine âşık Şinasi, Eda’nın hayatının sonuna kadar yanında olmak istediği Rahmi… Zor bir aşk denklemi varken ortada Rahmi’nin feci bir kazayla aradan çekilmesiyle Şinasi, Eda’nın yaralarına derman olmaya çalışıyor. Ama ne yaparsa yapsın, ne kadar çok severse sevsin onu, Rahmi’nin varlığı hiç çıkmıyor aralarından. Seda Belkıs’ın ilk romanı “Süt”, zor bir aşk denklemi içinde sevmeyi, sevilmeyi, kendin olmayı, yola devam etmeyi anlatıyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının pist yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) cenazesi toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor?
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor? F-16 savaş uçağı ilk uçuşunu 1974 yılında gerçekleştirdi. Üstünden 50 yıl geçti ama Amerikan yapımı uçak hala ilk günkü kadar önemli.
25.01.2024 Dünya
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız...
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız... Kenan Yıldız, Arda Güler, Semih Kılıçsoy, Ali Turap Bülbül gibi genç yetenekler, bugün futbol piyasasının manşetlerinde... Hepsinin ortak özelliği, U16 Milli Takımı’ndan itibaren birlikte görev almaları ve 2005 jenerasyonu olmaları... Teknik adam da, şu an U19’un başında bulunan Soykan Başar.
13.01.2024 Futbol
İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'O bir mücevher, gerçek bir inci'
İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'O bir mücevher, gerçek bir inci' İtalya Kupası çeyrek finalinde sahasında Frosinone'yi konuk eden Juventus, Milik (3) ve Kenan Yıldız'ın golleriyle rakibini 4-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İtalyan basını Kenan Yıldız'a övgüler yağdırdı.
12.01.2024 İtalya Serie A
Bulutlara dokunan Cumhuriyet kadını
Bulutlara dokunan Cumhuriyet kadını Türk Hava Kurumu Paraşüt Kadın Milli Takımı’nda yer aldığı zaman hayali jet pilotu olmaktı. Havacılık tarihinde iz bırakan kadın pilotlardan Madelet Grabbe Başusta’nın hayat hikâyesini Cumhuriyet’in 100’üncü yılında genç kızlara rol model olması için hazırlanan belgeselden öğreniyoruz.
17.12.2023 Pazar
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu'
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu' 28 Haziran 2022 tarihinde yaşamını yitiren Cüneyt Arkın'ın (Fahrettin Cüreklibatır) ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşi Murat Cüreklibatır ve Kaan Cüreklibatır’a açtığı davada, usta sanatçının ilk eşi Güler Mocan ile oyuncu Ediz Hun ve Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca tanık olarak dinlendi.
25.11.2023 Cadde
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Haberler
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Gündem
Türk Yıldızları'ndan 'Ataya Saygı' uçuşu
Türk Yıldızları'ndan 'Ataya Saygı' uçuşu Antalya'da, Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 'Ata'ya Saygı' uçuşu gerçekleştirdi.
10.11.2023 Haberler
Türkiye Su Jeti, Flyboard ve Motosurf 2023 finalleri Hasankeyf'te
Türkiye Su Jeti, Flyboard ve Motosurf 2023 finalleri Hasankeyf'te Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası'nın 2023 final yarışları 11-12 Kasım tarihlerinde Batman'da Hasankeyf'te yapılacak.
2.11.2023 Diğer
Türk Yıldızları'ndan Manisa'da nefes kesen gösteri
Türk Yıldızları'ndan Manisa'da nefes kesen gösteri Manisa'da, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları'nın yaptığı gösteri uçuşu büyük ilgi gördü.
1.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Akrobasi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.