Akrobatik Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? Akrobatik Hareket Örnekleri Nelerdir?
Akrobatik Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? Akrobatik Hareket Örnekleri Nelerdir? Türkçede yerleşik olarak kullanılan sözcüklerden biri akrobatik kelimesidir. Özellikle televizyon ya da internet üzerinden çok sık karşılaşılan bir sözcük olduğunu ifade etmek mümkün. Peki, akrobatik ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Akrobatik hareket örnekleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
19.06.2021 Eğitim
Yaptığı akrobasiyle şaşkına uğrattı!
Yaptığı akrobasiyle şaşkına uğrattı! Sporcu Mykolo Borovets, elindeki barla yaptığı akrobatik hareketle herkesi şaşkına çevirdi.
13.10.2019 Futbol
Dört teker üzerinde akılları baştan aldı!
Dört teker üzerinde akılları baştan aldı! Dört teker üzerinde akılları baştan aldı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Akrobatik motosiklet sporcusunun kazası kask kamerasında
Akrobatik motosiklet sporcusunun kazası kask kamerasında Edirne'de akrobatik motosiklet sporcusu Umut Dolbun kaza geçirdi. Feci kaza anı kaska takılı olan kameraya yansıdı. Kaza geçtiğimiz günlerde Edirne Uzunköprü yolunda meydana geldi. Akrobatik motosiklet sporcusu ve eğitmen Umut Dolbun motosikleti ile kaza geçirdi. Uzunköprü yolunda ilerleyen Dolbun aynı yönde ilerleyen ve sola dönüş yapan minibüse çaptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan Dolbun için çevredekilerin haber vermesi üzerine sağlık ekibi geldi. Bilinci kapalı olan Umut Dolbun kaza yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.Dolbun'un yaptığı kaza kask kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde Dolbun seyir halindeyken dönüş yapan minibüse çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve üstündeki Dolbun savruluyor.
11.09.2019 Yaşam
Akrobatik motosiklet sporcusunun kaza anı kask kamerasında
Akrobatik motosiklet sporcusunun kaza anı kask kamerasında Edirne'de akrobatik motosiklet sporcusu Umut Dolbun kaza geçirdi. Feci kaza anı kaska takılı olan kameraya yansıdı.
15.04.2018 Gündem
Toplarla org çaldı
Toplarla org çaldı Toplarla org çaldı
11.09.2019 Nevidyo
Bursa'da tehlikeli sürüş cep telefonu kamerasında
Bursa'da tehlikeli sürüş cep telefonu kamerasında BURSA'da otobanında motosikletiyle yaklaşık 100 kilometre hızla giderek akrobasi hareketleri yapan sürücü yürekleri ağızlara getirdi. Sürücüler tarafından kameraya çekildiğini farketmesine rağmen sürücü yoluna devam etti. Bursa-Ankara otobanında geçen sene çekilen video "bu kadarı da olmaz" dedirtti. Sosyal paylaşım sitesinde yer alan ve bir çok kişi tarafından izlenen görüntü 2016 yılında çekildi. Görüntüde, Bursa-İzmir otobanında seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü hızla giderken motosikletin üzerine yatıyor. Bu şekilde en az 100 kilometre hızla giden motosikletinde yolculuk yapan sürücüye çarpmak istemeyen araç sahipleri zorunlu olarak şerit değiştirirken kendisinin umursamaması dikkat çekiyor. Bu kişilerin sadece kendi hayatlarını değil yolculuk yapan kişilerinde can güvenliğini tehdit ettiğini söyleyen vatandaşlar "bunlara izin verilmemeli. Ehliyetleri alınmalı. " dediler.
11.09.2019 Yaşam
Genç kızın şovu herkesi büyüledi
Genç kızın şovu herkesi büyüledi Plajda akrobasi şovu gerçekleştiren genç kız, izleyenlere parmak ısırttı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Böyle bisiklet sürüldüğünü hiç görmediniz!
Böyle bisiklet sürüldüğünü hiç görmediniz! Çeşitli akrobatik hareketlere tanık oldunuz ama daha önce böyle bisiklete binildiğini hiç görmediniz...
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu Yetenek Tıklanma Rekoru Kırdı
Bu Yetenek Tıklanma Rekoru Kırdı Bu kadar esnek nasıl hareket ediyor? Akrobatik harektleriyle tıklanma rekorları kırdı.
4.06.2013 Cadde
Ponpon kızdan şahane basket
Ponpon kızdan şahane basket Ponpon kız, akrobatik hareketini orta sahadan basket atarak tamamladı.
22.02.2013 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri