Aks

Aks

Son dakika AKS haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AKS gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AKS haber sayfamızda...

Aks

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.432 aks haberi bulunmuştur.
Kia elektriklide gaza basıyor
Kia elektriklide gaza basıyor Geçtiğimiz haftalarda elektrikli araç stratejisini anlatan ve 3 yeni modelini tanıtan Kia, zenginleşen ürün gamıyla Türkiye’de ve dünyada elektrikli araç devrimini hızlandırmayı amaçlıyor.
19.02.2024 Otomobil
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu?
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu? Şehir içi veya şehir dışı fark etmeden araç sahiplerini yakından ilgilendiren konulardan birisi de köprü ve otoyol geçiş ücretleridir. Her yıl bu otoyol ve köprüleri milyonlarca insan kullanıyor. Bayramlarda tatillerde şehir dışına seyahat planları yapanların kullandıkları bazı yol ve köprüler için ücret ödemesi gerekir. Her taşıt için aynı ücret ödenmez. Otomobil, ticari araç gibi sınıf farklılıkları vardır. Bu sebeple köprü ve otoyol geçiş ücretleri araştırıla konulardan bir tanesidir. Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2024 yılında ne kadar olduğuna dair detaylı bilgileri sizin için hazırladığımız içerikten öğrenebilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir?
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir? Vergi kodları, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen ve alınacak vergi türünün nitelendirilmesinde kullanılan sayılardır. Bu kapsamda sık sorulan sorular da 9302 vergi kodu nedir ve karayolları geçiş ücreti/ idari para cezası nereye ödenir olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler için 9302 vergi kodu hakkındaki tüm bilgileri derledik.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Köprü ve otoyol ücretine zam
Köprü ve otoyol ücretine zam Karayolları Genel Müdürlüğü, yeni yılda geçerli olacak köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
2.01.2024 Ekonomi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Haberler
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi...
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi... Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Yaya geçidinde ölüm! Esra'yı ezen sürücüsü: Aks kırıldı sandım
Yaya geçidinde ölüm! Esra'yı ezen sürücüsü: Aks kırıldı sandım Bursa'da, yaya geçidinden geçen Esra Uzun'a (21) çarpıp, ölümüne neden olan servis midibüsünün sürücüsü Memduh Yaşar (47), 'Taksirle ölüme neden olmak' suçundan tutuklandı. Emniyetteki ifadesinde Yaşar'ın, "Yaya geçidinden yürüyen genç kızı, kör noktada olduğu için görmedim. Araç sarsılınca, aksın kırıldığını sanıp midibüsü durdurunca gerçekle karşılaştım" dediği belirtildi.
2.12.2023 Gündem
Erkunt Traktör, Ar-Ge ile hedef büyüttü
Erkunt Traktör, Ar-Ge ile hedef büyüttü Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan, her yıl cirolarının yüzde 4’ünü Ar-Ge’ye ayırdıklarını belirterek verimli, tasarruflu, teknolojik özelliklerle donatılmış modelleri çiftçilere sunduklarını söyledi.
12.11.2023 Ekonomi
Ulaşımın Yüzyılı! Yeni döneme damga vuracak projeler
Ulaşımın Yüzyılı! Yeni döneme damga vuracak projeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu yansıtan ulaşımla ilgili projelerin 2003 yılından itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilmesiyle sektörde 20 yılda tarihi bir dönüşüm yaşandı. Şimdi Türkiye yerli ve milli teknolojilerle gelecek yüzyıla hazırlanıyor.
28.10.2023 Ekonomi
Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak yeni projeler…
Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak yeni projeler… Seyahat süresi 1 Saat 15 dakika olarak öngörülmektedir. Ülkemizin en kalabalık şehirleri olan Başkent Ankara ile İstanbul arasında en hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânının sağlanması amaçlanıyor
28.10.2023 Ekonomi
Kültür mirasına sahip çıkıyorlar
Kültür mirasına sahip çıkıyorlar TARKEM, ICOMOS tarafından ‘başarılı kamu-özel sektör işbirliği modeli’ olarak örnek gösterildi. İzmir Büyükşehir’in çalışmaları da büyük beğeni topladı.
21.10.2023 Ege
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İZBAN Durakları ve İsimleri: İZBAN Sefer Saatleri ve Güzergah Hattı
İZBAN Durakları ve İsimleri: İZBAN Sefer Saatleri ve Güzergah Hattı Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri İzmir’in trafik yükünü sırtlayan banliyö hattı İZBAN durakları toplamda 41 istasyonu bulunur. Aliağa ve Selçuk arasında hizmet veren banliyö hattının toplam uzunluğu 136 kilometredir. İZBAN sefer saatleri resmi tatil veya hafta içi günlere göre değişiklik gösterir. Havalimanı bağlantılısı bulunan İZBAN, en büyük kent içi raylı toplu taşıma sistemlerinden biridir. Her gün on binlerce ziyaretçisi İZBAN sefer saatleri ve güzergah hattı nasıldır? diyorsanız “İZBAN Durakları ve İsimleri” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
26.09.2023 Gündem
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Bakan Uraloğlu: Tüm enerji bedel ödenmeksizin karşılanacak
Bakan Uraloğlu: Tüm enerji bedel ödenmeksizin karşılanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Projemizde herhangi bir kamu bütçesi kullanmadık. İşletme süresi boyunca güncel enerji fiyatı üzerinden yüzde 13 indirim uygulanacak. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü’müzün tüm enerjisi herhangi bir bedel ödemeksizin bu santralden karşılanacak. Enerji giderlerinin azaltılmasına önemli katkı sağlayacak” dedi.
27.07.2023 Ekonomi
12 gün önce aldığı otomobilde can verdi
12 gün önce aldığı otomobilde can verdi İzmir'in Bayraklı ilçesinde, seyir halinde olan Erkan Bilgin'in kullandığı otomobil, belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan ağaca çarptı. Erkan Bilgin, 12 gün önce satın aldığı otomobilinde yaşamını yitirdi.
25.07.2023 Gündem
‘Tahtadan bir eksiklik, resimde de olacak’
‘Tahtadan bir eksiklik, resimde de olacak’ Kariyerinde yarım yüzyılı geride bırakan sanatçı Habip Aydoğdu, “Umut, acılarımızdan da, çilelerimizden de çok olmalı. Bu hayata katlanmanın en iyi yolu, ironi ve bitmemişlik” diyor.
9.07.2023 Kültür Sanat
Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Mehmetçik, Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.
16.06.2023 Gündem
Kaan, yardım etmek isterken hayatını kaybetmiş! Acılı anne konuştu
Kaan, yardım etmek isterken hayatını kaybetmiş! Acılı anne konuştu İzmir’in Gaziemir ilçesinde lüks sitede çıkan yangında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak isterken hayatını kaybeden Kaan Yalçın'ın (26) annesi Serpil Özkan, olayın üzerinden yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen hala iddianamenin hazırlanmadığını söyledi. Özkan, "İstediğimiz tek şey adalet" dedi.
13.06.2023 Gündem
Teröristlerin teslim olduğu mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Teröristlerin teslim olduğu mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Kahraman Mehmetçik, teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ediyor. Teröristlerin teslim olduğu mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
11.06.2023 Haberler
Teröristlerin teslim olduğu mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Teröristlerin teslim olduğu mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Kahraman Mehmetçik, teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ediyor. Teröristlerin teslim olduğu mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
11.06.2023 Gündem
Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından Kanuni Bulvarı'nda çalışmalar hız kesmiyor
Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından Kanuni Bulvarı'nda çalışmalar hız kesmiyor Trabzon’da devam eden en önemli karayolu projelerinden biri olan Kanuni Bulvarı Yolu’ndaki çalışmalar hız kesmiyor. Şehrin Yıldızlı Mahallesi ile Akoluk arasında geçişi sağlayacak olan Çukurçayır 1 Tünelinde son rötuşlar yapılırken, yol da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Tünelde asfaltlama çalışması son aşamaya gelirken, ışıklandırma çalışmalarına başlanacak.
8.06.2023 Ekonomi
KONYARAY Banliyö Hattı’nın temeli atıldı
KONYARAY Banliyö Hattı’nın temeli atıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak KONYARAY Banliyö Hattı'nın temeli atıldı. Video konferans bağlantısıyla programa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, KONYARAY’ın çok önemli bir proje olduğunu ifade ederek, “Tamamlandığında Konyalılar kazanacak. Konya’nın şehir içi trafiği rahatlayacak ve Konya’nın yaşam kalitesi yükseltilecek” dedi.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aks ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.