Aktör

Aktör

Son dakika aktör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aktör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aktör haber sayfamızda...

Aktör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.317 aktör haberi bulunmuştur.
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı?
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile öğle yemeği yerken görüntülendi. Yemek sırasında genç modelin parmağında görülen yüzük, kafaları karıştırdı.
28.03.2024 Cadde
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’ Türkiye’de ve dünyada coşkuyla kutlanan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nün bu yılki bildirisini Nobel’in son sahibi İsveçli yazar Jon Fosse kaleme aldı. Bildiri, Doç. Dr. Esla Dicle tarafından Türkçeye çevrildi.
27.03.2024 Kültür Sanat
Terminatör'e kalp pili takıldı! 'Biraz daha makineye dönüştüm'
Terminatör'e kalp pili takıldı! 'Biraz daha makineye dönüştüm' Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger, geçirdiği üç açık kalp ameliyatından sonra kendisine kalp pili takıldığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren aktör, "Biraz daha makineye dönüştüm" diyerek 'Terminatör' serisine de gönderme yaptı.
26.03.2024 Cadde
'Gossip Girl'ün jönü Ed Westwick evlilik yolunda ilk adımı attı!
'Gossip Girl'ün jönü Ed Westwick evlilik yolunda ilk adımı attı! 'Gossip Girl' dizisinde 'Chuck Bass' rolünü canlandıran İngiliz aktör Ed Westwick, bu yılın başında İsviçre'de evlilik teklifi ettiği meslektaşı Amy Jackson ile nişanlandı. Çiftin, Londra'da düzenlediği kutlamaya yakın arkadaşları ve aileleri katıldı.
26.03.2024 Cadde
‘Dünyanın en zengin mutfaklarından birine sahip olduğumuzu göstereceğiz’
‘Dünyanın en zengin mutfaklarından birine sahip olduğumuzu göstereceğiz’ Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali 2024 Yılı Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında yaptığı açıklamada,"İsrail'den özür dileyen değil, dik ve dirayetli tavrıyla İsrail'e özür dileten Türkiye gerçeği ülkemizdeki kimi çevreleri öteden beri rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı. İstanbul mitingine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın da bir buçuk milyonu yakalayacak bir mitingi İstanbul'umuzda yapacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım'
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım' Şimdilerde yeni James Bond olacağı yönündeki haberlerle konuşulan ünlü oyuncu Aaron Taylor-Johnson'ın, kendisinden 23 yaş büyük yönetmen Sam Taylor-Johnson ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Aaron, son röportajında eşiyle arasındaki yaş farkını savundu.
22.03.2024 Cadde
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde!
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde! Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, İslamiyet hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 55 yaşındaki ABD'li aktör, geçtiğimiz Ramazan ayında Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi.
21.03.2024 Cadde
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz Washington'un terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısına verdiği destek hakkında analiz yayınlayan ABD'li dergi The American Conservative, ABD'nin Türkiye'ye karşı neden YPG'yi silahlandırdığını yazdı.
20.03.2024 Dünya
‘James Bond’ için yeni aday
‘James Bond’ için yeni aday “James Bond” film serisinde, ünlü İngiliz ajanı 007’yi Daniel Craig’in ardından kimin canlandıracağı büyük merak konusuydu.
20.03.2024 Dünya
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak'
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak' İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson'a, 'resmi' olarak James Bond'u oynama teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi. 2006 yapımı 'Casino Royale' ile '007' macerasına başlayan Daniel Craig, son olarak 2021'de 'No Time to Die' (Ölmek İçin Zaman Yok) filminde James Bond olarak serinin hayranlarıyla buluşmuştu.
19.03.2024 Cadde
Afrika’da ekolojik şehir kuruyor
Afrika’da ekolojik şehir kuruyor Hollywood aktörü Idris Elba, babasının doğduğu Batı Afrika ülkesi Sierra Leone’de eko-şehir kurmayı planlıyor.
18.03.2024 Dünya
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Fidan, "Türkiye'yi hasım gibi görenlere şunu çok açık bir şekilde söylüyoruz. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Gündem
90'lara damga vuran Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti
90'lara damga vuran Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti Bir döneme damga vuran ve Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin'den üzücü haber geldi. Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti. Üzen haberi grup üyelerinden Serkan Çağrı duyurdu.
18.03.2024 Cadde
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Geçmişte yürütülen 'sınırlı hedefli' ve 'süreli' operasyonların yerine bugün terörün kaynağında yok edilmesi stratejisi ile 'sürekli' ve 'kapsamlı' operasyonlar gerçekleştirerek teröre büyük darbeler vuruyoruz" dedi.
17.03.2024 Gündem
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi Gazze'deki savaşın Lübnan'a sıçrama ihtimali her geçen gün artarken, Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi.
16.03.2024 Haberler
Yasak bölgeye giren Bond’a ceza
Yasak bölgeye giren Bond’a ceza “James Bond” film serisiyle tanınan aktör Pierce Brosnan (70), ABD’deki Yellowstone Ulusal Parkı’nda, girilmesi tehlikeli ve yasak olan kaplıca bölgesinde yürümüştü.
16.03.2024 Dünya
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Müzesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Dünyada gelişen müzecilik anlayışı doğrultusunda yeni müzeler açarken mevcut müzelerimizi de bu doğrultuda yeniledik, yeniliyoruz. Devlet müzelerimizin yanı sıra özel müzelerimizle de gücüne güç katan Türk müzeciliği, dünyada ödül üstüne ödül alan ve örnek gösterilen bir konuma geldi" dedi. Ersoy, Denizli Kent Müzesi'nin 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini de söyledi.
13.03.2024 Dünya
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani'nin İstanbul Havalimanı'nda yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Haberler
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani'nin İstanbul Havalimanı'nda yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
‘Nazar’ korkusu
‘Nazar’ korkusu ABD yapımı “Barbie” filminin Ken’i aktör Ryan Gosling, geçen pazar Oscar töreninde “I’m Just Ken” şarkısını söyledi.
13.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Küba Başbakan Yardımcısı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Küba Başbakan Yardımcısı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Küba Başbakan Yardımcısı Rikardo Kabrisas Ruis ve heyeti ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
12.03.2024 Gündem
'Ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik'
'Ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sağlıktan ulaşıma, turizmden teknolojiye her alanda büyük dönüşümlere imza atarak ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik. Küresel rekabetin bilim, teknoloji ve katma değerli üretim üzerinden şekillendiği 21'inci yüzyılda 'Teknoloji Üreten, Güçlü Türkiye'yi inşa ettik. Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştirerek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıma yolculuğunda en önemli yol arkadaşımız gençlerimiz olmuştur" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım!
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, 10 Mart gecesi Oscar Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı dalında aday olan 'I'm Just Ken' şarkısını seslendirmek için sahneye çıktı. Mendes, o sırada sevgilisine sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla seslendi.
13.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aktör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.