Akvaryum Koyu

Akvaryum Koyu

Son dakika Akvaryum Koyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akvaryum Koyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akvaryum Koyu haber sayfamızda...

Akvaryum Koyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 172 akvaryum koyu haberi bulunmuştur.
Akvaryum koyunda giriş-çıkış krizi! Arazi sahibi 150 TL alıyor
Akvaryum koyunda giriş-çıkış krizi! Arazi sahibi 150 TL alıyor Dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Bölgeye jandarma sevk edildi.
7.08.2023 Haberler
Akvaryum koyuna giriş-çıkış krizi! Arazi sahibi 150 TL alıyor
Akvaryum koyuna giriş-çıkış krizi! Arazi sahibi 150 TL alıyor Dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Bölgeye jandarma sevk edildi. İşte detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
İbrahim Tatlıses mütevazi teknesinde dümene geçti
İbrahim Tatlıses mütevazi teknesinde dümene geçti Arabesk müziğin usta sesi İbrahim Tatlıses', önceki gün Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Oğlu İdo’nun ismini taşıyan mütevazı teknesiyle gezintiye çıkan şarkıcı, dümene geçti.
26.07.2023 Cadde
Turizm cenneti Bozcaada'da Akvaryum Koyu'na giriş ücreti krizi!
Turizm cenneti Bozcaada'da Akvaryum Koyu'na giriş ücreti krizi! Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizinin ardından bu kez de arsa sahibi tarafından bariyer konarak, koya girmek isteyen tatilcilerden 150 TL ücret alınması krizi yaşandı. Tarla sahibinin tatilcilerden, 150 TL giriş ücreti alması tepki çekerken, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’dan açıklama geldi.
28.06.2023 Gündem
Yıllar sonra klibindeki çocuk oyuncu ile bir araya geldi: O 20 yaşında, ben aynı!
Yıllar sonra klibindeki çocuk oyuncu ile bir araya geldi: O 20 yaşında, ben aynı! Şarkıcı Demet Akalın, 17 yıl önce 'Mantık Evliliği' adlı şarkısının klibinde oynayan çocuk oyuncu Başar ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlar yapan Demet ile Başar'ın fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
29.06.2023 Cadde
Karaburun’a 5. Mavi Bayrak
Karaburun’a 5. Mavi Bayrak Karaburun’da; Kuyucak, Bodrum Koyu, Akvaryum Koyu, Ardıç‘tan sonra beşinci Mavi Bayrak, Mordoğan Kocakum Halk Plajı’na verildi. Kaymakam Eyüp Kaykaç ve Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, TÜRÇEV Temsilcisi Yetkin Karabinalı ile birlikte mavi bayrağı göndere çekti.
24.06.2023 Ege
Demet Akalın tekne tatilinde! Yağmur engel olmadı
Demet Akalın tekne tatilinde! Yağmur engel olmadı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve dokuz yaşındaki kızları Hira ile başladığı Bodrum tatilinde pahalılıktan dolayı dert yanmıştı. Önceki gün kiraladıkları tekneyle denize açılan ünlü şarkıcı, Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Akalın'a tatilde ailesinin yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.
20.06.2023 Cadde
Tur teknesinin demirli tekneye çarptığı kaza kamerada
Tur teknesinin demirli tekneye çarptığı kaza kamerada Muğla'nın Bodrum ilçesinde, koyda demirli tur teknesine başka bir tekne çarptığı, 1 turistin yaralandığı kaza cep telefonuyla görüntülendi.
8.08.2022 Haberler
Ege’de tarihe yelken açmak
Ege’de tarihe yelken açmak İzmir’in mavi-yeşil cenneti Seferihisar ve Teos rotasında keyifli bir yolculuğa çıkabilir, zeytin ve deniz diyarında tarihi keşfedebilirsiniz
23.05.2022 Arkeoloji
Akvaryum Koyu için imar tehdidi
Akvaryum Koyu için imar tehdidi Bozcaada’nın en güzel yerlerinden Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasındaki 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük kısmının eko turizm adı altında imara açılmak istenmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
25.10.2021 Gündem
Akvaryum Koyu'nda kayalıklara oturan teknedeki 7 kişi kurtarıldı
Akvaryum Koyu'nda kayalıklara oturan teknedeki 7 kişi kurtarıldı Muğla'nın Bodrum ilçesi Akvaryum Koyu'nda kayalıklara oturan fiber teknede mahsur kalan 7 kişi, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
15.07.2021 Gündem
1 çocuğun öldüğü tekne faciasının kaptanı: Kaza dalgadan kaynaklı
1 çocuğun öldüğü tekne faciasının kaptanı: Kaza dalgadan kaynaklı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 2 yaşındaki Yunus Emre Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği, annesi ve ablasının yaralandığı tekne faciasının ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılan kaptan Ramazan Zor'un savcılıktaki ifadesine ulaşıldı. İfadesinde kıyıya vuran dalgalar nedeniyle halatların koptuğunu ve teknenin su almaya başladığını belirten Zor, "İhmalimin ve kusurumun olduğunu düşünmüyorum. Tekneden herkes tahliye edildikten sonra müşteriler bize teşekkür etti" dedi.
6.07.2021 Gündem
Bodrum'da denizde de gazete keyfi
Bodrum'da denizde de gazete keyfi Demirören Medya grubuna bağlı Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazeteleri, günlük gazete okuma keyfini mekandan bağımsız olarak denizde de sunmaya başladı. Gazeteler, Bodrum bölgesinde özel olarak yaz boyu tekne tatili yapan okurlarla buluşuyor.
6.07.2021 Gündem
Fethiye'de 1 çocuğun öldüğü batan teknenin kaptanı gözaltında
Fethiye'de 1 çocuğun öldüğü batan teknenin kaptanı gözaltında Muğla’da, tur teknesinin kıyıya 15 metre kala batmasıyla 1 çocuğun ölmesi, annesi ve ablasının yaralanmasının ardından kaptan Ramazan Zor, gözaltına alındı. Bu arada teknenin batmadan önce ve battıktan sonraki cep telefonu ile çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
4.07.2021 Haberler
Fethiye'de 1 çocuğun öldüğü batan teknenin kaptanı gözaltında
Fethiye'de 1 çocuğun öldüğü batan teknenin kaptanı gözaltında Muğla’da, tur teknesinin kıyıya 15 metre kala batmasıyla 1 çocuğun ölmesi, annesi ve ablasının yaralanmasının ardından kaptan Ramazan Zor, gözaltına alındı. Bu arada teknenin batmadan önce ve battıktan sonraki cep telefonu ile çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
4.07.2021 Gündem
Çanakkale Haritası: Çanakkale İlçeleri Nelerdir? Çanakkale İlinin Nüfusu Kaçtır, Kaç İlçesi Vardır?
Çanakkale Haritası: Çanakkale İlçeleri Nelerdir? Çanakkale İlinin Nüfusu Kaçtır, Kaç İlçesi Vardır? Çanakkale, Marmara Bölgesinin güneybatısında yer alır. Marmara Denizine kıyısı olması şehirde ulaşım ve balıkçılığın gelişmesini sağlamıştır. Çanakkale güneyde Balıkesir ile komşudur. Diğer sınır komşuları ise Tekirdağ ve Edirne'dir. Asya ile Avrupa arasında ulaşımı sağlayan Çanakkale Boğazı, şehrin ekonomik alanda gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Çanakkale ilinin nüfusu kaçtır ve ilçeleri nelerdir? Sizin için derledik.
21.09.2020 Haritalar
AKVARYUM tertemiz oldu
AKVARYUM tertemiz oldu Bodrum Belediyesi’nin “Doğa Kazanacak” sloganıyla başlattığı temizlik seferberliği kapsamında ekipler ve gönüllüler Akvaryum Koyu’nda kıyı temizliği gerçekleştirdi.
7.11.2020 Ege
Tekneden düşüp yaralanan turist kadının yardımına sahil güvenlik yetişti!
Tekneden düşüp yaralanan turist kadının yardımına sahil güvenlik yetişti! Muğla’nın Fethiye ilçesinde, günübirlik tur teknesi içinde merdivenlerden düşerek yaralanan İngiliz kadın turiste ilk müdahale sahil güvenlik ekipleri tarafından yapıldı. O anları cep telefonuyla görüntüleyen tur teknesinin kaptanı Mehmet Yılmaz'ın görüntülerde, "Aradım 10 dakika da geldiler. Allah devletime, milletime zeval vermesin. Ülkeye yönetenlerin başarısıdır bu. Allah Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza sağlık versin. Sağlık konusunda geldiğimiz nokta buna örnektir" dediği duyuldu.
18.08.2020 Gündem
Derinlikler çağırıyor
Derinlikler çağırıyor Hayalleri gerçek yapan dalış fabrikası Bodrum’dan beyaz balina Aydın’ın ziyaret ettiği Sinop’a, hırçın Karadeniz’den su altı cenneti Ayvalık’a derinlik tutkunlarını memnun edecek 30 dalış merkezini hatırlayalım
16.08.2020 Pazar
Yasemin Özilhan eşi İzzet Özilhan'a poz verdi
Yasemin Özilhan eşi İzzet Özilhan'a poz verdi Cemiyet dünyasının gözde çifti İzzet-Yasemin Özilhan, tatil sezonunu çocuklarıyla birlikte Marmaris'te açtı. Teknede görüntülenen ikiliden İzzet Özilhan, eşinin fotoğraflarını çekerken objektiflere yansıdı.
31.07.2020 Cadde
Güzelliğiyle büyüleyen plajlar
Güzelliğiyle büyüleyen plajlar Koronavirüs nedeniyle bu yıl tatili biraz erteledik ancak denizin çekim gücüne de karşı koyamıyoruz. Kaputaş, Ölüdeniz, Patara, Kleopatra… Dünyanın en güzel plajlarına sahibiz
26.07.2020 Gündem
Mavinin en güzel adresleri
Mavinin en güzel adresleri Sadece tekneyle ulaşılabilen masmavi koylara gitmek, dalışla yeraltı dünyasını keşfetmek, su sporları yapmak, rehber eşliğinde tarihi yapıları görmek... Tatilde birçok avantaj sunan mavi turlar, koronavirüs döneminde de tercihlerde ilk sırada yer alıyor. Türkiye’de Muğla ve Antalya sahillerinin öne çıktığı mavi turlar, günübirlik, haftalık ve daha uzun sürelerde yapılabiliyor
12.07.2020 Gündem
Bir gemi, iki tank, bir de uçak batacak, Seferihisar uçacak!
Bir gemi, iki tank, bir de uçak batacak, Seferihisar uçacak! Geçenlerde İzmir ilçelerinin belediye başkanlarının bu dönem genç ağırlıklı olduğunu yazmıştım...
21.06.2020 Ege
Denizde vahşet! Köpek balığına böyle işkence ettiler
Denizde vahşet! Köpek balığına böyle işkence ettiler Bodrum’da kıyıya kadar gelen camgöz olduğu tahmin edilen köpek balığını 2 kişi tarafından adeta işkence edilir şekilde öldürülme anları saniye saniye görüntülendi. İlkel bir şekilde mızrakla defalarca vurularak yaralanan köpek balığını öldürülmesi görenleri şok etti.
28.05.2020 Haberler
Sosyal temassız ‘mavi tatil’e yoğun talep
Sosyal temassız ‘mavi tatil’e yoğun talep Antalya'nın Demre ilçesinde bulanan Kekova koyları ile Demre- Kaş arasında kalan Akdeniz'in mavi koyları, corona virüssüz tatilin adresi olmayı bekliyor. Kaş'ta, yat turizmiyle uğraşan seyahat acentesi sahibi Ergun Dündar, "Bir haftalık, 15 günlük, bir aylık tur isteyen var. Belirli gruplar halinde bu güzel koylarda, yat üstünde tatil yapmak istiyorlar. Şu anda yoğun bir talep var" dedi.
19.05.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Akvaryum Koyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.