Al Duhail

Al Duhail

Son dakika Al Duhail haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Al Duhail gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Al Duhail haber sayfamızda...

Al Duhail

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61 al duhail haberi bulunmuştur.
Al Hilal'de Jesus krizi! Neymar, Fransız teknik adamı istiyor
Al Hilal'de Jesus krizi! Neymar, Fransız teknik adamı istiyor Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Hilal'iin yıldızı Neymar'ın, eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'u istemediği ve yerine Galtier'in getirilmesini istediği iddia edildi.
15.12.2023 Dünyadan Futbol
Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu!
Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu! Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında Ronaldo takımı Al-Nassr ile şov yaptı.
25.10.2023 Futbol
Christophe Galtier, Katar ekibine gitti!
Christophe Galtier, Katar ekibine gitti! Katar Ligi ekiplerinden Al Duhail, teknik direktörlük görevi için Christophe Galtier ile anlaşma sağlandığını açıkladı.
12.10.2023 Dünyadan Futbol
Ronaldo, Benzema ve Neymar sahne alıyor! Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC CUP DSmart'da
Ronaldo, Benzema ve Neymar sahne alıyor! Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC CUP DSmart'da Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'tan Coutinho atağı! Transfer için tek rakip Katar
Beşiktaş'tan Coutinho atağı! Transfer için tek rakip Katar Beşiktaş transfer döneminin en başından beri istediği Coutinho'yu kadrosuna katmak için görüşmelerini sıklaştırdı.
2.09.2023 Beşiktaş
Anderson Talisca'nın yeni takımını ve istediği çılgın maaşı duyurdular! Brezilyalı yıldızdan ilk açıklama
Anderson Talisca'nın yeni takımını ve istediği çılgın maaşı duyurdular! Brezilyalı yıldızdan ilk açıklama Al Nassr'da kadroda düşünülmeyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın yeni takımı netlik kazanmaya başladı. Anderson Talisca'nın yeni maaşı da belli oldu. Brezilyalı yıldız transfer iddiaları sonrası açıklamada bulundu.
29.08.2023 Dünyadan Futbol
Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup'ta gruplar belirlendi
Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup'ta gruplar belirlendi Eylül ayında başlayacak olan Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup'ta grup kuraları çekildi. Kura çekimi D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlandı.
24.08.2023 Dünyadan Futbol
AFC Cup grupları kura çekimi D-Smart ekranında
AFC Cup grupları kura çekimi D-Smart ekranında AFC Cup grupları kura çekimi bugün D-Smart’ta canlı yayınlanacak.
24.08.2023 Futbol
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un alternatifi belli oldu! Sürpriz isim gündemde
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un alternatifi belli oldu! Sürpriz isim gündemde Sezon başı Fenerbahçe'ye imza atan tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus, sarı-lacivertli takım ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Jesus'un yeni adresi konusunda Flemengo iddiaları güçlenirken, gelecek sezonda yeni çalıştırıcı için Fenerbahçe'ye sürpriz bir isim gündeme geldi.
14.04.2023 Fenerbahçe
Katar'dan anlamlı destek: Bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak
Katar'dan anlamlı destek: Bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak Katar Yıldızlar Ligi, yaptığı açıklamayla yarın Katar Kupası'nda oynanacak olan yarı final karşılaşmalarının tüm bilet gelirlerini Türkiye ve Suriye'de depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanacağını duyurdu.
8.02.2023 Futbol
Antalyaspor'dan orta sahaya Japon futbolcu! 2 yıllık imza
Antalyaspor'dan orta sahaya Japon futbolcu! 2 yıllık imza Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Portekiz Ligi ekiplerinden Porto’da forma giyen Shoya Nakajima’yı 2 yıllığına renklerine bağladı.
9.09.2022 Antalyaspor
Antalyaspor, Shoya Nakajima ile anlaştı
Antalyaspor, Shoya Nakajima ile anlaştı Fraport TAV Antalyaspor, Porto'dan Japon oyuncu Shoya Nakajima ile anlaştı. Piyasa değeri 3,5 milyon Euro olan Shoya Nakajima'ya bonservis bedeli ödemeyecek olan Antalyaspor'un, oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
8.09.2022 Antalyaspor
Ruben Semedo'nun yeni adresi belli oldu! Fenerbahçe'nin de gündemindeydi
Ruben Semedo'nun yeni adresi belli oldu! Fenerbahçe'nin de gündemindeydi Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Ruben Semedo imzayı attı. 28 yaşındaki stoper, Katar Ligi ekiplerinden Al Duhail ile anlaşma sağladı.
1.08.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş anlaşma sağladı! İşte Valerien Ismael'in yeni golcüsü
Beşiktaş anlaşma sağladı! İşte Valerien Ismael'in yeni golcüsü Valerien Ismael'le yeni bir sayfa açan Beşiktaş yönetimi, yeni sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların 25 maçta tam 26 kez ağları sallayan yıldız futbolcuyla söz kestiği ileri sürüldü. İşte detaylar...
14.04.2022 Beşiktaş
Asya Şampiyonlar Ligi 2022 sezonu D-SMART ve D-SMART GO’da başlıyor
Asya Şampiyonlar Ligi 2022 sezonu D-SMART ve D-SMART GO’da başlıyor Asya kıtasının en önemli futbol turnuvası olan Şampiyonlar Ligi grup maçları Ramazan ayı boyunca D-Smart'tan canlı yayınlayacak. Grup aşamasında oynanacak 120 karşılaşma Dünyanın sporunu evlerinize getiren D-Smart Spor Kanalları ve D-Smart GO’da ekranlara gelecek.
6.04.2022 Dünyadan Futbol
TFF Süper Kupa'da yeni ev sahibi Ahmed Bin Ali
TFF Süper Kupa'da yeni ev sahibi Ahmed Bin Ali Bugüne kadar 14 kez düzenlenen Süper Kupa 11 farklı statta gerçekleşti. İlk üçü Almanya’nın üç farklı yerinde oynanan zorlu mücedele, 13 yıl sonra bir kez daha sınırlarımızın dışına çıkacak, 40 bin kişilik Ahmed Bin Ali Stadı 12. ev sahibi olacak.
2.01.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe yeni forvetini buldu! Michael Olunga'yı gündeme aldı
Fenerbahçe yeni forvetini buldu! Michael Olunga'yı gündeme aldı Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında beklenilen performansı gösteremeyen Fenerbahçe'de ara transfer dönemi çalışmaları başladı. Arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Kanarya'nın Katar ekibi Al Duhail forması giyen Kenyalı golcü Michael Olunga'yı gündemine aldığı öne sürüldü. İşte detaylar...
30.12.2021 Fenerbahçe
Son dakika -  Mehdi Benatia resmen Fatih Karagümrük'te
Son dakika - Mehdi Benatia resmen Fatih Karagümrük'te Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, yıldız defans oyuncusu Mehdi Benatia’yı kadrosuna kattı.
30.07.2021 Karagümrükspor
Son dakika - Hakan Çalhanoğlu, Inter ile anlaşmaya vardı!
Son dakika - Hakan Çalhanoğlu, Inter ile anlaşmaya vardı! İtalya Ligi'nde son şampiyon Inter, Milan'la sözleşmesi sona eren ve serbest statüde yer alan Hakan Çalhanoğlu ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu yarın Inter için sağlık kontrolünden geçecek.
21.06.2021 Futbol
Beşiktaş için Medhi Benatia iddiası
Beşiktaş için Medhi Benatia iddiası İspanyol basını Beşiktaş'ın bonservisi elinde bulunan MedhiBenatia ile ilgilendiğini iddia etti.
10.06.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi - Katar'dan Hakan Çalhanoğlu'na inanılmaz teklif! Kararı...
Son dakika haberi - Katar'dan Hakan Çalhanoğlu'na inanılmaz teklif! Kararı... Milan ile sözleşme görüşmelerini sürdüren Hakan Çalhanoğlu'na İngiltere ekipleri de ilgisini göstermeye devam ediyor. Tecrübeli futbolcuya sürpriz bir teklif de Katar'dan geldi.
19.05.2021 İtalya Serie A
Son dakika transfer haberi - Galatasaray'da Dudu harekatı
Son dakika transfer haberi - Galatasaray'da Dudu harekatı Galatasaray Kulübü, Katar ekibi Al Duhail'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Palmeiras'ta olan Dudu ile temaslara başladı.
16.04.2021 Galatasaray
Asya Şampiyonlar Ligi D Smart'ta! Türkiye'de ilk kez...
Asya Şampiyonlar Ligi D Smart'ta! Türkiye'de ilk kez... Asya Şampiyonlar Ligi Türkiye’de ilk kez futbolseverlerle buluşuyor. Asya Batı Grubu maçları ve özel programlar 14 Nisan Çarşamba günü D-Smart’ta olacak.
13.04.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika - Mandzukic imza için şehre geldi!
Son dakika - Mandzukic imza için şehre geldi! Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın da ilgilendiklerini dile getirdiği Hırvat golcü Mario Mandzukic, bir süredir görüşmeler yaptığı Milan ile anlaşmaya vardı. Şehre gelen Mandzukic, bugün sağlık kontrolünden geçecek.
18.01.2021 İtalya Serie A
Son dakika transfer haberleri - Beşiktaş'ın gündemindeki Mandzukic, Milan ile anlaşmaya vardı!
Son dakika transfer haberleri - Beşiktaş'ın gündemindeki Mandzukic, Milan ile anlaşmaya vardı! Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın da ilgilendiklerini dile getirdiği Hırvat golcü Mario Mandzukic, bir süredir görüşmeler yaptığı Milan ile anlaşmaya vardı.
17.01.2021 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Al Duhail ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.