Al Hilal, Al Fateh engeline takılmadı!
Al Hilal, Al Fateh engeline takılmadı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 12'nci haftasında Al Hilal, Al Fateh deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
3.11.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo hat-trick yaptı! Al Nassr farklı kazandı
Cristiano Ronaldo hat-trick yaptı! Al Nassr farklı kazandı Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 3'üncü haftasında Al Nassr, Al Fateh deplasmanından 5-0 galip ayrıldı.
25.08.2023 Dünyadan Futbol
Al Fateh - Al Nassr maçından kareler
Al Fateh - Al Nassr maçından kareler Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 3'üncü haftasında Al Fateh ile Al Nassr karşı karşıya geldi.
25.08.2023 Dünyadan Futbol
Al Fateh, Jason Denayer’i kadrosuna kattı!
Al Fateh, Jason Denayer’i kadrosuna kattı! Suudi Arabistan ekibi Al Fateh, Jason Denayer’i transfer etti.
23.07.2023 Diğer
VAR krizi! Telefonu şarja takınca...
VAR krizi! Telefonu şarja takınca... Suudi Arabistan'da ilginç bir VAR krizi yaşandı, Al Nassr-Al Fateh maçında bir hakem VAR kablosunu çıkarıp telefonunu şarja takınca statta sistem kapandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Nilmar takımına galibiyeti getirdi!
Nilmar takımına galibiyeti getirdi! Asya Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda yer alan El Jaish ile Al Fateh arasındaki maçı ev sahibi ekip 2-0 kazanmayı bildi. Maçta ilk golü Brezilyalı golcü Nilmar atarken 2. gol Rami Fayez'den geldi.
2.04.2014 Futbol
Taç ile gelen muhteşem vole!
Taç ile gelen muhteşem vole! Suudi Arabistan'da oynanan Al Fateh - Al Faisali maçında Al Fateh forması giyen Hamdan Al Hamdan, attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
8.03.2013 Futbol