Al Sani

Al Sani

Son dakika Al Sani haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Al Sani gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Al Sani haber sayfamızda...

Al Sani

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 780 al sani haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret
Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti.
16.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, Katar'a gidiyor! İşte masadaki konular
Bakan Fidan, Katar'a gidiyor! İşte masadaki konular Dışişleri Bakanlığı Hakan Fidan'ın Katar'a bir ziyarette bulunacağını açıkladı.
16.04.2024 Dünya
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var Seçimler ve ardından Ramazan Bayramı’nın da sona ermesiyle 1,5 aylık aranın ardından bugün toplanacak kabinede, İsrail ile İran arasındaki gerilim en sıcak başlığı oluştururken enflasyon ve emekli maaşlarının da masada olacak
16.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in bu gaddarca saldırılarının durdurulması ve işlediği insanlık suçlarının cezasını görmesi için İslam dünyasının birlik içinde gayretlerini artırması gerektiğini ifade etti.
15.04.2024 Gündem
Fidan’dan Lavrov’a Karadeniz telefonu
Fidan’dan Lavrov’a Karadeniz telefonu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Rusya Federasyonu Dışişleri Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.
2.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! Katar ile kritik temas
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! Katar ile kritik temas Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile akşam saatlerinde bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
12.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! Katar ile kritik görüşme
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! Katar ile kritik görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüştü.
6.02.2024 Gündem
Ortadoğu’da ‘en tehlikeli’ dönem!
Ortadoğu’da ‘en tehlikeli’ dönem! Gazze’deki savaş sonrası Ortadoğu’da meydana gelen gelişmeler, bölgenin uzun yıllardır yaşadığı en büyük gerilim olarak tanımlanıyor. ABD’den İran’a yönelik misilleme beklenirken, Dışişleri Bakanı Blinken, “1973’ten beri en tehlikeli dönemde” olduklarını belirtti.
31.01.2024 Dünya
Washington endişeli!
Washington endişeli! ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ortadoğu turu kapsamında yaptığı görüşmelerde Gazze’deki savaşın bölgeye yayılması konusundaki endişesini dile getirdi. Blinken, Filistinlilerin Gazze’yi terk etmeye zorlanamayacağının altını çizdi.
9.01.2024 Dünya
Karşılıklı tehdit
Karşılıklı tehdit İsrail yönetimi Hamas’ın ‘sonunun yakın olduğunu’ iddia ederken, Hamas sözcüsü ‘talepleri yerine getirilmezse rehinelerin Gazze’den sağ çıkamayacağını’ belirtti.
12.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar! Katar ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, İsrail'in bu zalimce tavırları nedeniyle kendilerinin bir iflas ile karşı karşıya kalabileceğini belirtti. Türkiye'nin garantörlüğe hazır olduğunu hatırlatan Erdoğan, 'Yeter ki barışı gerçekten istesinler. Biz sürekli barış diyoruz, hukuk, adalet diyoruz.' ifadelerini kullandı.
6.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mossad'ın Türkiye'de suikast planı yaptığını yazan ABD'li Wall Street Journal gazetesinin haberiyle ilgili soruya yanıt verdi.
6.12.2023 Gündem
‘Bölgesel savaşa fırsat vermemeliyiz’
‘Bölgesel savaşa fırsat vermemeliyiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez İşbirliği Konseyi 44. Zirvesi’nde “Bölge ülkeleriyle birlikte sorumluluk almaya hazırız. Gazze’deki mezalimin Suriye’yi de içerecek bölgesel bir savaşa dönüşmesine fırsat vermememiz gerekiyor” dedi.
6.12.2023 Gündem
İsrail ordusu güneye iniyor
İsrail ordusu güneye iniyor İsrail ordusu, Gazze’nin güneyine yönelik operasyona başlarken, özellikle Hamas liderlerinin bulunduğunu iddia ettiği Han Yunus kentini hedef alıyor. Kuzeyden kaçarak bölgeye sığınan binlerce sivil ise Han Yunus’tan Refah’a doğru kaçıyor.
5.12.2023 Dünya
Erdoğan'dan Katar'da önemli temaslar! 'İsrail işlediği savaş suçlarının hesabını mutlaka vermeli'
Erdoğan'dan Katar'da önemli temaslar! 'İsrail işlediği savaş suçlarının hesabını mutlaka vermeli' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’da resmi törenle karşılanmasının ardından Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile bir araya geldi. Görüşmeyle ilgili detaylar belli oldu.
4.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'ın başkenti Doha'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'ın başkenti Doha'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.
4.12.2023 Gündem
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde gündem Gazze
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde gündem Gazze Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki günlük Katar ziyaretinde en sıcak başlık Gazze’de olacak. Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani kalıcı ateşkes ve iki devletli çözüm için atılacak adımları, rehine takası ve insani yardım konularını detaylı görüşecek.
4.12.2023 Gündem
Silahlar susacak! Anlaşmanın içeriğinde neler var?
Silahlar susacak! Anlaşmanın içeriğinde neler var? Gazze’de ateşkes sağlanması ve rehinelerin durumuyla ilgili uzun süredir devam eden diplomatik çalışmalar sonuca ulaştı. İsrail hükümeti, Hamas ile 4 günlük ateşkes ve esir takası anlaşmasının kabul edildiğini açıkladı.
23.11.2023 Dünya
Rehine takasına ‘yeşil ışık’ iddiası
Rehine takasına ‘yeşil ışık’ iddiası İsrail devlet televizyonu KAN’a konuşan bir analist, Tel Aviv’in, 5 günlük ateşkes ve rehine takasına “yeşil ışık” yaktığını iddia etti. Biden da “Anlaşma yakın” dedi.
21.11.2023 Dünya
'Gazze artık meçhul çocuklar şehri'
'Gazze artık meçhul çocuklar şehri' Gazze’nin meçhul çocuklar şehri olduğunu belirten Emine Erdoğan, First lady’leri Gazze için ses olmaya davet etti. Erdoğan, “Böyle kirli bir mirası hesabı görülmeden sonraki nesillere devretmeyi reddediyorum” dedi.
16.11.2023 Gündem
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirvede lider eşleriyle bir araya geldi, önemli mesajlar verdi.
15.11.2023 Gündem
Bakan Fidan’dan  yoğun temaslar
Bakan Fidan’dan yoğun temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejèinovic Buric ile Bakanlık’taki makamında bir araya geldi.
14.11.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! Katar ile önemli görüşme
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! Katar ile önemli görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir görüşme gerçekleştirdi.
13.11.2023 Gündem
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi?
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi? İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Sınırlı kara baskınlarının kapsamını genişleten İsrail ordusu, dün gece kuzeyden Beyt Hanun bölgesine girdi. Bölgede şiddetli çatışmalar yaşanırken, Gazze aynı anda havadan ve denizden de bombalandı.
28.10.2023 Dünya
‘Ya büyük bir savaşa ya da büyük bir barışa gideceğiz’
‘Ya büyük bir savaşa ya da büyük bir barışa gideceğiz’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile ortak basın toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu.
26.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Al Sani ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.