Trabzonspor'da Djaniny, Al Sharjah'a transfer oluyor
Trabzonspor'da Djaniny, Al Sharjah'a transfer oluyor Trabzonspor’da Djaniny Semedo, Galatasaray maçı öncesi Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Sharjah’a transfer oluyor.
5.02.2023 Trabzonspor
Miralem Pjanic, Al Sharjah'a transfer oldu
Miralem Pjanic, Al Sharjah'a transfer oldu Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kötü bir performans göstermesinin ardından Barcelona'ya dönen Miralem Pjanic, Katalan devinden ayrıldı. Bosna Hersekli orta saha BAE ekibi Al Sharjah'la anlaşma sağladı.
7.09.2022 İspanya La Liga
Sivasspor, Al Sharjah'ı mağlup etti
Sivasspor, Al Sharjah'ı mağlup etti Demir Grup Sivasspor, hazırlık maçında Al Sharjah'ı 2-0 mağlup etti.
25.07.2022 Sivasspor
Son dakika transfer haberleri - Balotelli, Al Sharjah yolcusu
Son dakika transfer haberleri - Balotelli, Al Sharjah yolcusu İtalyan futbolcu Mario Balotelli'nin menajeri Morris Pagniello, yıldız oyuncunun transferi için BAE Arap Körfezi Ligi takımlarından Al Sharjah ile görüştüklerini açıkladı.
7.07.2020 İtalya Serie A
Moussa Sow'dan çıldırtan gol!
Moussa Sow'dan çıldırtan gol! Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Ahli forması giyen eski Fenerbahçeli Moussa Sow, Al Sharjah deplasmanında 90+2'de attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.
14.02.2016 Futbol
Emenike'nin pası ülkeyi karıştırdı!
Emenike'nin pası ülkeyi karıştırdı! Fenerbahçe'den kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Ain forması giyen Emmanuel Emenike, Al Sharjah ile oynanan maçta takımına beraberliği getiren gol öncesi Saeed Al Kathiri'ye yaptığı asist ile maça damga vurdu. Saeed'in ofsaytta olduğu açıkça görüldüğü pozisyon ülkede günün en çok tartışılan olayı oldu.
7.11.2015 Futbol
Sow'dan müthiş gol!
Sow'dan müthiş gol! Birleşik Arap Emirlikleri'nde   Al Ahli FC Dubai ve Al Sharjah arasındaki maçta Fenerbahçe'den Al Ahli'ye giden Moussa Sow müthiş bir gole imza attı...
16.10.2015 Futbol
Emenike durdu, Ryan Babel vurdu!
Emenike durdu, Ryan Babel vurdu! Birleşik Arap Emirlikleri'nde Emenike ile birlikte Al Ain forması giyen eski Kasımpaşalı futbolcu Ryan Babel ligde oynanan Al Sharjah maçında 1 gol 1 asist ile şov yaptı.
22.09.2015 Futbol
Bu hareketle rakibi çıldırttı!
Bu hareketle rakibi çıldırttı! Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Nasr ile Al Sharjah arasında oynanan Emirate Kupası maçında Al Nasr  golcüsü İbrahima Toure korner sırasında elleri üzerinde amuda kalkınca sarı kart ile cezalandırıldı. Senegalli golcü 2 gol attığı maçta yaptığı bu hareket ile tartışma yarattı.
3.02.2015 Futbol
Stoch yine attı, durduralamıyor...
Stoch yine attı, durduralamıyor... Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Ain ve Al Sharjah arasında oynanan maçta F.Bahçe'den kiralık giden Stoch muhteşem bir gole imza attı...
19.12.2014 Futbol