Alanı

Alanı

Son dakika alanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alanı haber sayfamızda...

Alanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.815 alanı haberi bulunmuştur.
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Haberler
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Gündem
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınının akreditasyon süreçlerini tamamlamasını bekliyoruz" dedi.
25.04.2024 Eğitim
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Ekonomi
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı Ankara'da gözündeki ağrı nedeniyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak'ın (72), Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi.
25.04.2024 Gündem
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef olurken hayvan ölümlerinin nedeninin yalancı veba hastalığı olduğu belirtildi.
25.04.2024 Gündem
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti Ankara Altındağ ilçesinde bungalov imal eden Y.E.H., tartıştığı mesire alanı işletmecisi Murat Yılmaz ile mesire alanı çalışanı Alaeddin Albaba'yı tabancayla vurarak öldürdü.
24.04.2024 Gündem
Paniğe neden olan martı ölümlerinin nedeni belli oldu: NDV
Paniğe neden olan martı ölümlerinin nedeni belli oldu: NDV Elazığ’da paniğe neden olan martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı. Alınan numunelerin ilk değerlendirmesine göre kuşlarda Newcastle hastalığı virüsü (NDV) tespit edilirken, ileri tetkiklerin devam ettiği bildirildi.
24.04.2024 Gündem
Makarna suyunu lavaboya değil, saksıya dökün! Evleri gül bahçesine çeviriyor
Makarna suyunu lavaboya değil, saksıya dökün! Evleri gül bahçesine çeviriyor Makarna pişirirken genellikle suyunu dökmeyi alışkanlık haline getiriyoruz. Bu aslında mutfakta kullanabileceğimiz değerli bir kaynağı israf etmek anlamına geliyor. İşte makarna suyunun beklenmedik 5 kullanım alanı.
24.04.2024 Püf Noktası
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi Çanakkale Savaşları’nda Gelibolu’da düşman askerini durdurarak Anafartalar Kahramanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Binbaşı Haydar Mehmet Alganer tarafından 17 Haziran 1915 tarihinde 18’nci Alay’ın siperlerinin bulunduğu bölgede çekilen o tarihi fotoğrafın bulunduğu noktaya 109 yıl sonra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Yolu projesi kapsamında Atatürk Anıtı yapıldı.
24.04.2024 Gündem
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.
22.04.2024 Dünya
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştirecekleri gösteri öncesi Antalya'da son prova uçuşlarını gerçekleştirdi.
22.04.2024 Haberler
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
8 ilde yapılan operasyonlarda teröre büyük darbe!
8 ilde yapılan operasyonlarda teröre büyük darbe! Bahar aylarnda eylem yapmak için sığınaklarda mühhimmat yığınağı yapan PKK'lı teröristlere BOZDOĞAN-28 operasyonlarıyla büyük darbe vuruldu. 8 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi.
22.04.2024 Haberler
8 ilde yapılan operasyonlarda teröre büyük darbe!
8 ilde yapılan operasyonlarda teröre büyük darbe! Bahar aylarnda eylem yapmak için sığınaklarda mühhimmat yığınağı yapan PKK'lı teröristlere BOZDOĞAN-28 operasyonlarıyla büyük darbe vuruldu. 8 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.