GS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Alanyaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Alanyaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'de lider konumda yer alan Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını son derbi galibiyeti ile 4 puana çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmek isteyen Galatasaray, Alanyaspor engelini aşmaya çalışacak. Peki Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
17.01.2023 Türkiye Kupası
Alanyaspor - Galatasaray: 0-1
Alanyaspor - Galatasaray: 0-1 Süper Lig'de 26. haftasında Galatasaray deplasmanda, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Aslan liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılı takım galibiyet serisini 7'ye yükseltti.
20.02.2021 Galatasaray
Alanyaspor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...
Alanyaspor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler... Alanyaspor-Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'de 31. hafta maçında bu akşam Galatasaray deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak mücadeleye Galatasaray mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Galatasaray bu yenilgiyi unutturmak ve üst sıralara tırmanmak mücadeleden üç puan almak istiyor. Peki Alanyaspor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?
8.07.2020 Galatasaray
Alanyaspor-Galatasaray: 2-0
Alanyaspor-Galatasaray: 2-0 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor kendi evinde Galatasaray'ı 2-0 yenerek rövanş öncesi avantaj yakaladı. İkinci maç 12 Şubat Çarşamba günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak.
1.07.2020 Türkiye Kupası