Alaşehir

Alaşehir

Son dakika alaşehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alaşehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alaşehir haber sayfamızda...

Alaşehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.491 alaşehir haberi bulunmuştur.
'Onları sefil hayattan kurtarıp, Türkiye'ye getirmek istiyorum'
'Onları sefil hayattan kurtarıp, Türkiye'ye getirmek istiyorum' Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Mertcan Gökay (27) ile Filistinli nişanlısı Haya Hamouda'nın (24) arasına savaş girdi. Gazze'deki nişanlısı ile annesini Türkiye'ye getirebilmek için yetkililerden yardım isteyen Gökay, "İletişim kuramıyoruz. 16 Ocak'ta düğünüm olacaktı, Türkiye'de yaşayacaktık" dedi.
20.02.2024 Gündem
SON DAKİKA SON DEPREMLER: AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden deprem haberleri! Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? 17 Şubat 2024
SON DAKİKA SON DEPREMLER: AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden deprem haberleri! Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? 17 Şubat 2024 Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son depremin nerede olduğunu sorguluyor. İşte 17 Şubat 2024 meydana gelen son depremler listesi.
17.02.2024 Bilgi Rehberi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
Alaaddin Keykubat’ı siyanürle zehirlemişler
Alaaddin Keykubat’ı siyanürle zehirlemişler Selçuklu sultanlarının kemiklerine DNA analizi yapılarak ölüm nedenleri belirlendi. Sultanlardan Alaaddin Keykubat’ın zehirlendiği ortaya çıktı.
2.02.2024 Gündem
Sanduka açıldı, poşet dolusu isketler çıktı! İşte Selçuklu sultanlarının ölüm nedeni
Sanduka açıldı, poşet dolusu isketler çıktı! İşte Selçuklu sultanlarının ölüm nedeni Konya'da hayata geçirilen, ‘Türkiye Selçukluları Konya Hanedan Türbesi’ndeki Naaşların Tanzimi Projesi’nin sonuçları açıklandı.
1.02.2024 Haberler
Sanduka açıldı, poşet dolusu isketler çıktı! İşte Selçuklu sultanlarının ölüm nedeni
Sanduka açıldı, poşet dolusu isketler çıktı! İşte Selçuklu sultanlarının ölüm nedeni Konya'da hayata geçirilen, ‘Türkiye Selçukluları Konya Hanedan Türbesi’ndeki Naaşların Tanzimi Projesi’nin sonuçları açıklandı.
1.02.2024 Gündem
ALAŞEHİR SULH HUKUK MAHKEMESİ TASFİYE MEMURLUĞU TEREKENİN İFLAS HÜKÜMLERİNE GÖRE AÇILDIĞINA VE TASFİYENİN BASİT USULDE YAPILDIĞINA DAİR İLAN
ALAŞEHİR SULH HUKUK MAHKEMESİ TASFİYE MEMURLUĞU TEREKENİN İFLAS HÜKÜMLERİNE GÖRE AÇILDIĞINA VE TASFİYENİN BASİT USULDE YAPILDIĞINA DAİR İLAN ALAŞEHİR SULH HUKUK MAHKEMESİ TASFİYE MEMURLUĞU TEREKENİN İFLAS HÜKÜMLERİNE GÖRE AÇILDIĞINA VE TASFİYENİN BASİT USULDE YAPILDIĞINA DAİR İLAN
31.01.2024 Resmi İlanlar
Çevredekiler haber verdi dehşet ortaya çıktı: Eşini ve bebeğini odaya kilitleyip evi ateşe verdi
Çevredekiler haber verdi dehşet ortaya çıktı: Eşini ve bebeğini odaya kilitleyip evi ateşe verdi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde eşiyle tartışan şahıs, eşi ve 9 aylık bebeğini odaya kilitleyerek evi ateşe verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.01.2024 Gündem
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde geçen yıla göre bal rekoltesinde yaşanan düşüş fiyatlara yansıdı. Geçtiğimiz yıl kavanozu 200-250 TL arası fiyatlar değişirken bu yıl ortalama 350 TL'yi buldu.
2.01.2024 Ekonomi
Manisa'da feci kaza! Minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı var
Manisa'da feci kaza! Minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı var Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
30.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan peş peşe gelişmeler sonrası CHP'ye açık savaş ilan ederken, Ekrem İmamoğlu'ndan jet yanıt geldi.
19.12.2023 Gündem
Manisa, Alaşehir'de İYİ Partili 21 kişi istifa etti
Manisa, Alaşehir'de İYİ Partili 21 kişi istifa etti Manisa’nın Alaşehir ilçesinde İYİ Parti’de 10’u asil 21 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti.
18.12.2023 Gündem
Kestanede düşük rekolte
Kestanede düşük rekolte Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bölgede yetişen kestaneler pazardaki yerini alırken, bu yıl rekoltenin düşük olduğunu belirten üreticiler fiyatların yine de her cebe göre uygun olduğunu söyledi.
18.12.2023 Ekonomi
SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel)📌 AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler canlı takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?
SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel)📌 AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler canlı takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi gündemde yakından takip edilen konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, en son olan depremleri paylaşıyorlar. Peki az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 17 Aralık son depremler listesi...
16.12.2023 Bilgi Rehberi
İki ilde 'sahte ilan' dolandırıcılarına operasyon!
İki ilde 'sahte ilan' dolandırıcılarına operasyon! Manisa ve İzmir'de, bir internet sitesi üzerinden verdikleri sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan ve polis ekiplerince yakalanan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
9.12.2023 Gündem
3 çocuk annesi kadının feci ölümü
3 çocuk annesi kadının feci ölümü Manisa'nın Alaşehir ilçesinde şarampole devrilen traktörün altında kalan 3 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
6.12.2023 Gündem
Türkiye'de yeni bir böcek türü Keşfedildi: Medon turcicus
Türkiye'de yeni bir böcek türü Keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Didem öğretmen yaşam savaşını kaybetti
Didem öğretmen yaşam savaşını kaybetti Manisa'da 11 yıllık öğretmen 1 çocuk annesi Didem Keziban Köse yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. Genç öğretmen gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
22.11.2023 Gündem
Manisalı çift 40 yaşından sonra üniversiteli oldu
Manisalı çift 40 yaşından sonra üniversiteli oldu Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Mete Üründü (42) ve Müşerref Üründü (40) çifti okumanın yaşı yoktur diyerek üniversiteli oldu. Evliliklerinin 20. yılında girdikleri üniversite sınavında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu'nda Kooperatifçilik ve Bağcılık bölümlerini kazanan azimli çift sempatik tavırlarıyla da yüksekokulun gözbebeği öğrencileri haline geldi.
14.11.2023 Haberler
Gök kubbenin altındaki en güzel şehir; İzmir
Gök kubbenin altındaki en güzel şehir; İzmir İzmir; Ege’nin incisi, batının en doğusu, doğunun en batısı… İzmirli büyük ozan Homeros’un ‘gök kubbenin altındaki en güzel şehir’ olarak betimlediği kent, Aristo’nun İskender’e ‘görmezsen eksik kalırsın’ diyerek önemini vurguladığı, Ege’nin gerdanlığıdır.
29.10.2023 Gündem
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor Türkiye’nin farklı bölgelerinde yakın ve orta uzaklıktaki şehirlerarasında hizmet veren bölgesel trenler, ekonomik, konforlu ve güvenli bir taşımacılık hizmeti ile iş ve eğitim amaçlı seyahatlerin vazgeçilmez ulaşım aracı olarak tercih ediliyor.
28.10.2023 Ekonomi
ANLIK SON DEPREMLER (18 Ekim): İzmir'de deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
ANLIK SON DEPREMLER (18 Ekim): İzmir'de deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler listesi... Son depremler listesi gündemde takip edilen konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, en son olan depremlerin büyüklüğü, yeri ve saati olmak üzere çeşitli ayrıntıları paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi merak ediliyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 18 Ekim son depremler listesi canlı takip ekranı...
18.10.2023 Bilgi Rehberi
Babasının kullandığı traktör çarptı! 23 aylık bebek ağır yaralandı
Babasının kullandığı traktör çarptı! 23 aylık bebek ağır yaralandı Manisa'da sabah saatlerinde kestane toplamaya giden babasının kullandığı traktörün çarptığı 23 aylık bebek ağır yaralandı.
18.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alaşehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.