Aldatılma

Aldatılma

Son dakika aldatılma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aldatılma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aldatılma haber sayfamızda...

Aldatılma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 329 aldatılma haberi bulunmuştur.
Derin sorunların göstergesi! Uzmanından aldatan ve aldatılanlara tavsiyeler
Derin sorunların göstergesi! Uzmanından aldatan ve aldatılanlara tavsiyeler İnsan ilişkileri, özellikle de evlilikler, zengin ve karmaşık duygusal, sosyal ve psikolojik dinamiklere sahiptir. Bu dinamikler, idealize edilmiş evlilik kavramları, sevgisiz birliktelikler ve toplumsal baskılar gibi faktörlerle daha da karmaşıklaşabilir. Uzman Klinik Psikolog Aslı Kanizi, aldatmanın altında yatan nedenlere dikkat çekerek, aldatan ve aldatılanlara tavsiyelerde bulundu.
10.03.2024 Genel Sağlık
‘İhaneti duyunca saçımı kestim’
‘İhaneti duyunca saçımı kestim’ 32 Grammy ödüllü ABD’li şarkıcı Beyonce, 2013’te saçını neden kısacık kestirdiğini, “Essence” dergisinin yeni sayısına şöyle anlattı: “ 2008’den beri evli olduğum hem eşim hem meslektaşım Jay-Z’nin beni aldattığını öğrenince ilk işim kuaförüme koşmak oldu...
19.02.2024 Dünya
'Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti'
'Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti' Geçtiğimiz nisan ayında kendisini aldattığını ima ettiği Mustafa Rahman Tohma ile ilişkisini noktalayan Seren Serengil, ayrılığa uzun süre dayanamamış ve günler sonra sevgilisine geri dönmüştü. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Serengil, sosyal medya hesabından sevgilisinin çektiği bir kareyi yayınladı. Ünlü ismin paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
4.01.2024 Cadde
Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çiftinin bebek heyecanı!
Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çiftinin bebek heyecanı! 'Savaşçı' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay (41) ile Yıldız Çağrı Atiksoy (37), iki yıllık ilişkilerinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten güzel haber geldi. Güzel oyuncu, "Berk'i ilk defa onu böyle gördüm" dedi.
1.12.2023 Cadde
Mustafa Rahman Tohma'dan evlilik cevabı: Seren böyle istiyor, ben de ona saygı duyuyorum!
Mustafa Rahman Tohma'dan evlilik cevabı: Seren böyle istiyor, ben de ona saygı duyuyorum! Geçtiğimiz nisan ayında kendisini aldattığını ima ettiği Mustafa Rahman Tohma'dan ayrılan Seren Serengil, ayrılığa uzun süre dayanamamış ve günler sonra sevgilisine geri dönmüştü. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Tohma, sosyal medya hesabından "Seren'le evlenin" diyen bir takipçisine verdiği cevapla adından söz ettirdi.
28.11.2023 Cadde
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış'
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış' Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftten bir yıl sonra kötü haber gelmiş, ikili boşanacaklarını duyurmuştu. Hayranlarını üzen bu haberin ardından aşklarına ikinci şansı vermeyi seçen ve ayrılmaktan vazgeçen ikili, görenleri şoke eden bir olayla gündeme geldi. Esin Çepni, eşi tarafından aldatıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından "Siz de görün istiyorum" diyerek yayınladı.
30.10.2023 Magazin
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış'
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış' Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftten bir yıl sonra kötü haber gelmiş, ikili boşanacaklarını duyurmuştu. Hayranlarını üzen bu haberin ardından aşklarına ikinci şansı vermeyi seçen ve ayrılmaktan vazgeçen ikili, görenleri şoke eden bir olayla gündeme geldi. Esin Çepni, eşi tarafından aldatıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından "Siz de görün istiyorum" diyerek yayınladı.
31.10.2023 Cadde
Başak yeniayına dikkat! Zengin de olabilirsiniz aldatıldığınızı da öğrenebilirsiniz
Başak yeniayına dikkat! Zengin de olabilirsiniz aldatıldığınızı da öğrenebilirsiniz Merkür Retro devam ederken bugün Başak’ta yeniay gerçekleşecek. Birçok insan aldatılacağını öğrenecek, birçoğu ise terfi, para ile dönüşüme girecek. Peki sizleri neler bekliyor? Astrolog Duygu Sevinç Sevin milliyet okuyucusu için tüm detayları açıkladı...
15.09.2023 Gündem
Pique'den ayrılan Shakira'dan ihanet açıklaması! 'Hastanede öğrendim'
Pique'den ayrılan Shakira'dan ihanet açıklaması! 'Hastanede öğrendim' Dünyanın en ünlü şarkıcılarından Shakira, dünyanın en iyi futbolcularından Gerard Pique evliliklerini yaşadıkları ihanet sonrası sonlandırmıştı! Shakira ve Gerard Pique'nin yaşadıkları son döneme adeta damga vurdu. İhanet sonrasında ünlü şarkıcıdan olay açıklamalar...
28.06.2023 Magazin
Shakira ve Hamilton aşkı resmileşti! Teknede yakalandılar
Shakira ve Hamilton aşkı resmileşti! Teknede yakalandılar Gerard Pique ile olan ayrılığı çok konuşulan Shakira'nın adı birkaç gün önce Tom Cruise'la anılmıştı. Ancak ünlü şarkıcının Lewis Hamilton ile ilişki içinde olduğu resmileşti.
11.05.2023 Magazin
Seren Serengil ile barıştılar! Mustafa Rahman Tohma'dan 'intihar' açıklaması
Seren Serengil ile barıştılar! Mustafa Rahman Tohma'dan 'intihar' açıklaması Seren Serengil, geçtiğimiz hafta "Gördüğüm lüzum üzerine ilişkimi sonlandırdım" dediği iş insanı Mustafa Rahman Tohma'ya geri döndü. Barıştıktan sonra Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ikiliden Tohma, "Yanlış bir anlaşılma oldu" dedi. Tohma, Serengil'den ayrıldıktan sonra 'intihar edeceği' şeklinde ortaya atılan iddialara da son noktayı koydu.
26.04.2023 Cadde
Eski sevgilisiyle pişti oldu, yeni aşkıyla salonu terk etti!
Eski sevgilisiyle pişti oldu, yeni aşkıyla salonu terk etti! Şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay (65) ile Mazlum Çimen (64), dört yıllık ilişkilerini Mart 2020'de sonlandırmıştı. Çimen, ayrılığın ardından "Kırgınlık yok ama hüzün var. Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz" demişti. SİYAD ödül töreninde eski aşkı ile karşı karşıya gelmemek için önce yerini değiştiren ünlü müzisyen, daha sonra çareyi sarışın sevgilisi ile salonu erken terk etmekte buldu. Muhabirlerin ısrarlı Zuhal Olcay soruları ise Mazlum Çimen'in tepkisini çekti.
6.04.2023 Cadde
Haftalık burç yorumları (20 Mart - 26 Mart 2023)
Haftalık burç yorumları (20 Mart - 26 Mart 2023) 20 Mart 2023 - 26 Mart 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…
19.03.2023 Astroloji
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Katıldığı davette gazetecilere poz veren Cem Belevi, 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
10.01.2023 Cadde
Doğum günü pozları gündem oldu! 'Sondaki fotoğraf Hürrem Sultan havası veriyor'
Doğum günü pozları gündem oldu! 'Sondaki fotoğraf Hürrem Sultan havası veriyor' Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, geçtiğimiz gün kızı Lily Koi'nin 2'inci yaşını kutlamak için kamera karşısına geçti. Yayınladığı fotoğraflardaki tarzıyla takipçilerinden büyük ilgi gören oyuncu, Hürrem Sultan karakterine benzetildi.
10.01.2023 Cadde
Meryem Uzerli'den kızları Lara Jemine ve Lily Koi'yle Noel pozu
Meryem Uzerli'den kızları Lara Jemine ve Lily Koi'yle Noel pozu 'Hürrem Sultan' rolüyle şöhreti yakalayan ve tüm Türkiye'nin tandığı bir isim haline gelen 39 yaşındaki Alman oyuncu Meryem Uzerli, kızları Lily Koi ve Lara ile birlikte çekilen yılbaşı pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken iki çocuk annesi Meryem Uzerli'nin karelerine beğeni yağdı.
25.12.2022 Cadde
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde hayat verdiği 'Hürrem Sultan’ karakteriyle şöhreti yakalayan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Son olatak 2019 yapımı 'Kovan' filminde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
8.11.2022 Cadde
Francesco Totti aldatıldıktan sonra yeni aşka yelken açtı! Tribünde görüntülendi
Francesco Totti aldatıldıktan sonra yeni aşka yelken açtı! Tribünde görüntülendi Serie A ekibi Roma'nın efsane isimlerinden Francesco Totti, 20 yıllık eşi Ilary Blasi tarafından aldatıldıktan sonra yeni sevgilisiyle birlikte görüntülendi. Ilary Blasi tarafından aldatıldığını açıklayan eski futbolcu, yeni aşkıyla Monaco - Clermont müsabakasını tribünden izledi. Bu görüntü İtalyan basını ve Fransız medyasında Francesco Totti ve yeni aşkının artık saklanmadığı şeklinde yorumlandı.
18.10.2022 Magazin
Zuhal Olcay'dan filtresiz, photoshop'suz paylaşım
Zuhal Olcay'dan filtresiz, photoshop'suz paylaşım Tecrübeli sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay, 'Gecenin Ucunda' dizisiyle televizyon ekranlarında yer alıyor. Yoğun iş temposuna rağmen sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. 65 yaşındaki ünlü oyuncu, sette çektiği fotoğraf ile doğal halini gözler önüne serdi.
10.01.2023 Cadde
KPSS'deki 'Haluk Bilginer' sorusu sosyal medyada gündem oldu
KPSS'deki 'Haluk Bilginer' sorusu sosyal medyada gündem oldu KPSS Önlisans sınavı bugün gerçekleşti. Binlerce kişi sınavda ter döktü. Sınava, oyunculuk performansıyla zirvede olan Haluk Bilginer sorusu damga vurdu. Her yıl on binlerce kişinin katıldığı memurluk sınavından çıkanlar, Haluk Bilginer'i konuştu. Sosyal medyada "Emin olduğum tek şıkkın Haluk Bilginer olması" şeklinde tweetler atıldı.
9.10.2022 Cadde
Zuhal Olcay: Aldatılma duygusu kolay değil! İnsan çok ağlıyor
Zuhal Olcay: Aldatılma duygusu kolay değil! İnsan çok ağlıyor Şarkıcı Zuhal Olcay, 2004 yılında Haluk Bilginer'den boşanmıştı. Boşanmasının nedeni olarak o dönem Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin adlarının aşk dedikodularına karışması gösterilmişti. Ünlü oyuncu ile Aşkın Nur Yengi, 2006’da evlenmişti. Zuhal Olcay, yıllar sonra o dönemde neler hissettiğini anlattı.
21.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İleri dönüşüme destek Tosyalı Holding, Contemporary Istanbul Vakfı ile sanatta ileri dönüşümü desteklemek üzere başlattığı uzun soluklu iş birliğini devam ettiriyor...
21.09.2022 Cadde
Selen Görgüzel: Feyzalsınlar, sonra aldatılmazlar!
Selen Görgüzel: Feyzalsınlar, sonra aldatılmazlar! 2014 yılında dünyaevine girdiği Hamdi Alkan'dan anlaşmalı olarak boşanan Selen Görgüzel, önceki gün bir AVM çıkışı görüntülendi. Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlara gelen eleştirilere yanıt veren ünlü isim, 'aldatılma' konusunda çok konuşulacak ifadeler kullandı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, evlilikle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.09.2022 Cadde
Haftalık burç yorumları (5 Eylül - 11 Eylül 2022)
Haftalık burç yorumları (5 Eylül - 11 Eylül 2022) 5 Eylül 2022 - 11 Eylül 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…
4.09.2022 Astroloji
Cinayetten saatler önce nikah! Kan donduran ifade
Cinayetten saatler önce nikah! Kan donduran ifade Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kayınpederini öldüren ve eşini başına keserle vurarak ağır yaralayan damadın ifadeleri kan dondururken, çiftin cinayetten saatler önce dini nikah tazelediği görüntüler ortaya çıktı.
28.08.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Aldatılma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.