Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti! 4 milyondan fazla izlendi...
Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti! 4 milyondan fazla izlendi... Lois Saunders, gardırobunun altında bir tampon ve rimel bulduktan sonra, erkek arkadaşının sadakatinden şüphe etmeye başladı. Onu sorguya çekmek yerine olayın "derinlerine" inmeye karar verdi. Kadının Hollywood filmlerini aratmayan hikayesi sosyal medyada gündem yaratırken, milyonlarca kez izlenerek viral oldu.
5.01.2022 Haberler
Son dakika... Kocası tarafından aldatılan kadın mahalleyi ayağa kaldırdı! '7 yıldır birlikteyiz'
Son dakika... Kocası tarafından aldatılan kadın mahalleyi ayağa kaldırdı! '7 yıldır birlikteyiz' Bursa’da aldatıldığını düşünen kadın eşini bir süre takip etti. Eşini başka bir kadının evinde gören M.D., çılgına döndü. Sinir krizi geçiren M.D., sokak ortasında eşine ve arabasına yerden aldığı taşla saldırdı. Eşinin tepkisi üzerine sinirlerine hakim olamayan adam ise onu darp etti. Polis kocayı gözaltına alırken, bütün olup bitenler kameraya yansıdı.
23.10.2020 Gündem
Eşi boşanmak isteyen kadın öyle bir ders verdi ki...
Eşi boşanmak isteyen kadın öyle bir ders verdi ki... Sosyal medyada kulaktan kulağa yayılan bir hikayeyi size aktarmak istiyoruz. Bu hikayenin gerçek olduğu söyleniyor. Bu ne kadar doğru bilemeyiz ama gerçekten ibretlik bir hikaye olduğunu söyleyebiliriz.
12.07.2016 Ayrılık