Alec Baldwin

Alec Baldwin

Son dakika Alec Baldwin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alec Baldwin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alec Baldwin haber sayfamızda...

Alec Baldwin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 280 alec baldwin haberi bulunmuştur.
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Dünya
Alec Baldwin'in prova yaptığı silaha gerçek mermi yerleştiren Gutierrez-Reed suçlu bulundu
Alec Baldwin'in prova yaptığı silaha gerçek mermi yerleştiren Gutierrez-Reed suçlu bulundu Baldwin, kendisine silahta gerçek mermi olmadığı ve sette de olmaması gerektiği söylendiği için sorumlu olmadığını savunuyor.
7.03.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Film setinde kazara katil olmuştu! Alec Baldwin hakkında yeni suçlama
Film setinde kazara katil olmuştu! Alec Baldwin hakkında yeni suçlama 'Rust' filminin çekimleri sırasında kuru sıkı olduğunu düşündüğünü açıkladığı silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olan Alec Baldwin hakkındaki suçlamalar geçtiğimiz nisan ayında düşürülmüştü. ABD'li aktör, yeni bir suçlamayla karşı karşıya. Çekimleri 18 ay sonra yeniden başlayan film, Mayıs 2023'te tamamlanmıştı.
19.10.2023 Cadde
Agorafobi hastalığına yakalanmıştı! Kim Basinger kocaman şapkasıyla yüzünü gizledi
Agorafobi hastalığına yakalanmıştı! Kim Basinger kocaman şapkasıyla yüzünü gizledi Orkestra müzisyeni olan Don Basinger ile model olan Ann Cordell'in beş çocuğundan biri olan ABD'li model ve oyuncu Kim Basinger, 80'li ve 90'lı yıllara güzelliğiyle damga vurmuştu. Yıllardır agorafobi hastalığından muzdarip olan ünlü yıldız, hafta sonu Los Angeles sokaklarında kocaman bir şapkayla görüntülendi.
26.09.2023 Cadde
Alec Baldwin 7 çocuğuyla birlikte New York sokaklarında!
Alec Baldwin 7 çocuğuyla birlikte New York sokaklarında! Ünlü oyuncu Alec Baldwin ile yoga eğitmeni eşi Hilaria Baldwin, 7 çocuğuyla birlikte New York sokaklarında gezintiye çıktı. Ünlü çift, çocukları Ilaria Catalina Irena, Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo ve Lucia ile poz verince sosyal medyada gündem oldu.
7.09.2023 Cadde
Evlat edindiği kızıyla evlenmişti! Woody Allen festivalde protesto edildi
Evlat edindiği kızıyla evlenmişti! Woody Allen festivalde protesto edildi Mia Farrow'la evliyken evlatlık kızı Soon Yi Previn'le aşk yaşamaya başlayan Woody Allen, olayın duyulmasından beş yıl sonra evlenmişti. Woody Allen, eşi Soon Yi Previn ve kızlarıyla birlikte Venedik film festivaline katıldı. Allen, son filminin prömiyeri sırasında protesto edildi.
6.09.2023 Cadde
Hilaria Baldwin'den eşi Alec Baldwin hakkında ilginç açıklama! 'Bazen sekizinci çocuğum gibi hissediyorum'
Hilaria Baldwin'den eşi Alec Baldwin hakkında ilginç açıklama! 'Bazen sekizinci çocuğum gibi hissediyorum' Ünlü aktör Alec Baldwin ile bir yıllık birlikteliğin ardından 2012’de nikâh masasına oturan 39 yaşındaki yoga eğitmeni, influencer ve yedi çocuk annesi Hilaria Baldwin, 65 yaşındaki aktörle ilişkisi hakkında ilginç bir açıklamada bulundu. En küçük çocuğu dokuz aylık olan Hilaria, verdiği röportajda yeniden anne olmakla ilgili düşüncelerini de paylaştı.
22.06.2023 Cadde
Film setinde katil olmuştu! Ünlü oyuncu trajik kazanın ardından ilk kez kırmızı halıda
Film setinde katil olmuştu! Ünlü oyuncu trajik kazanın ardından ilk kez kırmızı halıda Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. Trajik kazanın ardından açılan davada yaşanan önemli gelişmenin ardından; aktör, eşi Hilaria Baldwin ile birlikte ilk kez kırmızı halıya çıktı.
20.05.2023 Cadde
Striptiz kulübünde baby shower düzenledi! 'Annem inanılmaz utandı'
Striptiz kulübünde baby shower düzenledi! 'Annem inanılmaz utandı' Alec Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland Baldwin, geçtiğimiz aylarda anne olacağını duyurmuştu. Son olarak katıldığı bir Podcast programında striptiz kulübünde düzenlediği baby shower partisi hakkında konuşan ünlü isim, annesinin bu parti yüzünden 'çok utandığını' itiraf etti.
10.05.2023 Cadde
Gerçek silaha yer yok
Gerçek silaha yer yok 2021’de “Rust” filminin çekimlerinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in vefatına neden olan olayın etkileri, Alec Baldwin’e yönelik kasıt olmadan adam öldürme suçlaması mahkeme tarafından düşürülse de devam ediyor.
24.04.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hadid’den imalı flört tavsiyesi ABD’li manken Gigi Hadid, kısa süre ilişki yaşadığı söylenen Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio’nun geçtiğimiz hafta müzik festivali Coachella’da Irina Shayk ile görülmesinin ardından sosyal medyadan imalı bir paylaşımda bulundu...
22.04.2023 Cadde
Kazayla katil olan Alec Baldwin'e yönelik suçlama düştü!
Kazayla katil olan Alec Baldwin'e yönelik suçlama düştü! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin'in (65), ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açması sonrası açılan davada önemli bir gelişme yaşandı. Baldwin'e yöneltilen 'taksirle öldürme' suçlaması düşürüldü.
22.04.2023 Cadde
Savcı, Alec Baldwin davasından çekildi
Savcı, Alec Baldwin davasından çekildi ABD’de 2021’de “Rust” filminin setinde aktör Alec Baldwin rol gereği kullandığı silahın ateş almasıyla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i öldürmüştü.
16.03.2023 Dünya
Bir dönemin en güzel kadınıydı! Yüzündeki değişim şaşkına çevirdi
Bir dönemin en güzel kadınıydı! Yüzündeki değişim şaşkına çevirdi Orkestra müzisyeni olan Don Basinger ile model olan Ann Cordell'in beş çocuğundan biri olan ABD'li model ve oyuncu Kim Basinger, 80'li ve 90'lı yıllara güzelliğiyle damga vurmuştu. Bir süredir sinemadan uzak olan ünlü isim, son olarak kızı Ireland Baldwin'in baby shower partisinde ortaya çıktı. Yüzündeki değişim dikkat çeken Basinger, son haliyle görenleri şoke etti.
12.03.2023 Cadde
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni gelişme
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni gelişme ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında, elindeki kurusıkı tabancadan çıkan mermilerle Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu. Santa Fe'deki savcılar ünlü isim hakkında resmi olarak suç duyurusunda bulunmuştu. Son olarak Baldwin'in hukuk savaşında yeni bir gelişme daha yaşandı.
21.02.2023 Cadde
Ölümcül hata!
Ölümcül hata! ABD’de aktör Alec Baldwin, 2021’de başrol oynadığı “Rust” filminin setinde rolü gereği kullanacağı silahla prova yaparken çıkan gerçek kurşun, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i (42) öldürmüştü.
2.02.2023 Dünya
Savcılık: Alec Baldwin silah kullanım eğitimi sırasında telefonla konuşuyordu
Savcılık: Alec Baldwin silah kullanım eğitimi sırasında telefonla konuşuyordu Amerikalı oyuncu Alec Baldwin savcılar tarafından, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in öldüğü filmin setinde, ateşli silah eğitimi sırasında telefonla konuşmakla suçlandı. Baldwin’e resmen, film setinde ateşlediği silahtan çıkan kurşunla "kasıtsız insan öldürme" suçlaması yöneltildi.
1.02.2023 Dünya
Görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olmuştu! 'Eğitim sırasında telefonla konuşuyordu'
Görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olmuştu! 'Eğitim sırasında telefonla konuşuyordu' ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında, elindeki kurusıkı tabancadan çıkan mermilerle Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu. Trajik olayın yankıları üzerinden bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen devam ederken, Santa Fe'deki savcılar ünlü isim hakkında resmi olarak suç duyurusunda bulundu. Mahkemeye verilen belgelerde yer alan detaylar ise kısa sürede tüm dünyada gündem oldu.
2.02.2023 Cadde
Yönetmeni kazayla öldürmüştü...  Alec Baldwin 18 aya kadar hapis yatabilir
Yönetmeni kazayla öldürmüştü... Alec Baldwin 18 aya kadar hapis yatabilir ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlandı
31.01.2023 Dünya
Alec Baldwin, 'Rust' filmini çekmeye devam edecek
Alec Baldwin, 'Rust' filmini çekmeye devam edecek Geçtiğimiz yıl 'Rust' filmi çekimleri sırasında yaşanan kazada, Alec Baldwin'in elindeki silahtan çıkan kurşun sebebiyle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins, vefat etmişti. Şimdilerde 'kasıtsız adam öldürmek'le suçlanan ünlü oyuncu, filmin çekimlerine devam etme kararı aldı. Set ortamıyla ilgili ise ,“Güvenlik görevlileri her türlü çalışan silah veya mühimmat kullanımını yasaklayacak" açıklamasında bulunuldu.
24.01.2023 Cadde
Sette görüntü yönetmenini vurmuştu! 'Kasıtsız adam öldürmek' ile suçlanan oyuncuyu neler bekliyor?
Sette görüntü yönetmenini vurmuştu! 'Kasıtsız adam öldürmek' ile suçlanan oyuncuyu neler bekliyor? ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında, elindeki kurusıkı tabancadan çıkan mermilerle Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu. Trajik olayın yankıları üzerinden bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen devam ederken, geçtiğimiz gün Baldwin'in 'kasıtsız adam öldürmek' ile suçlanacağı açıklandı. Aktörün önümüzdeki 10 gün içinde açılması gereken davada suçlu bulunması halinde neler olabileceği ise mercek altına alındı. Öte yandan, ünlü ismin avukatından da açıklama geldi.
21.01.2023 Cadde
‘Kasıtsız öldürmek’ten yargılanacak
‘Kasıtsız öldürmek’ten yargılanacak “Rust” adlı filmin setindeki provalar sırasında elindeki silahın ateş alması sonucu görüntü yönetmeni Halina Hutchins’in ölümüne neden olan ABD’li aktör Alec Baldwin’in “kasıtsız adam öldürmek” suçundan yargılanacağı açıklandı.
20.01.2023 Dünya
Sette yönetmenini vurmuştu... Ünlü aktör kasıtsız adam öldürmekten suçlanacak
Sette yönetmenini vurmuştu... Ünlü aktör kasıtsız adam öldürmekten suçlanacak ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin ve Ekim 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek” suçundan suçlanacağı açıklandı.
19.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alec Baldwin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.