ALES/3 başvuru tarihleri ve kılavuzu yayımlandı! ALES/3 başvuru ücreti ne kadar?
ALES/3 başvuru tarihleri ve kılavuzu yayımlandı! ALES/3 başvuru ücreti ne kadar? ALES/3 başvurusu nereden ve nasıl yapılır sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ÖSYM tarafından alınmaya başlanan ALES/3 başvurularının ardından sınava katılım sağlamayı düşünen adaylar ALES başvuruları nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki ALES başvuru ücreti ne kadar?
6.10.2021 Gündem
ALES başvurusu nasıl yapılır? 2020 ALES başvuru ücreti ne kadar?
ALES başvurusu nasıl yapılır? 2020 ALES başvuru ücreti ne kadar? ALES başvuruları ÖSYM tarafından bugün alınmaya başlandı. Akademik kariyer hedefleyen ve Üniversitede Yüksek Lisans eğitimi almak isteyen binlerce aday ALES başvurularının başladığının duyurulmasının ardından ALES başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar sorularına yanıt aramaya başladı. 13 Mart tarihinde (bugün) alınmaya başlanan başvurular 23 Mart tarihine kadar alınmaya devam edecek. Peki ALES 2020 başvuru ücreti ne kadar?
13.03.2020 Gündem
ÖSYM duyurdu: 2019 ALES geç başvuru tarihi! ALES geç başvurusu nasıl yapılır?
ÖSYM duyurdu: 2019 ALES geç başvuru tarihi! ALES geç başvurusu nasıl yapılır? ALES geç başvuruları ile ilgili müjdeli haber geldi ve ÖSYM, binlerce adayın merakla beklediği 2019 ALES geç başvuru tarihini açıkladı. Peki ALES geç başvuruları ne zaman yapılacak ve ALES geç başvurusu nasıl yapılır?
21.03.2019 Gündem
ALES başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuruları ne zaman sona erecek?
ALES başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuruları ne zaman sona erecek? ALES başvuruları devam ediyor. 2019 yılının ilk ALES'i öncesi henüz başvurularını gerçekleştirmemiş binlerce aday ALES son başvuru günü ne zaman sorusunun cevabını arıyor. İşte ALES başvuruları ile ilgili ayrıntılar...
11.03.2019 Gündem
ALES başvuru kılavuzu ve formu yayınlandı
ALES başvuru kılavuzu ve formu yayınlandı Türkiye'de bir lisansüstü eğitimi programında öğrenim görmek için ALES'e girmek gerekiyor. ALES başvuru klavuzu ve formu tüm bilgiler için haberimizdeki detaydan takip edebilirsiniz.
24.09.2014 Eğitim