KPSS, ALES, YKS, DGS sınav tarihleri belli oldu! ÖSYM 2020 sınav takvimi
KPSS, ALES, YKS, DGS sınav tarihleri belli oldu! ÖSYM 2020 sınav takvimi ÖSYM sınav takvimi yayımlandı. 2020 yılı içerisinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan sınavlara girmeye hazırlanan binlerce öğrenci KPSS, ALES, YKS ve DGS sınav tarihlerini araştırmaya devam ediyor. Memur olmak isteyen adaylar KPSS, Akademik kariyer hedefleyen adaylar DGS, Üniversite eğitimine girmek isteyen adaylar YKS ve Önlisans eğitimini Lisans eğitimine tamamlamak isteyen adaylar ise DGS sınav başvuru tarihlerini araştırmayı sürdürüyor. Peki KPSS, ALES, YKS ve DGS başvuru tarihleri ne zaman?
13.01.2020 Gündem
KPSS, YKS, ALES, YDS sınav tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı! 2020 ÖSYM sınav takvimi
KPSS, YKS, ALES, YDS sınav tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı! 2020 ÖSYM sınav takvimi ÖSYM sınav takvimi yayımlandı. Her yıl binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren ve kariyerlerinin şekillenmesinde büyük önem arz eden sınavları gerçekleştiren ÖSYM'nin bu yıl içerisinde yapacağı sınavların tarihleri belli oldu. 2020 yılına girilmesi ile birlikte yeni yılda ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan sınavlara katılım sağlayacak olan öğrenciler sınav tarihlerini araştırmayı sürdürüyor. Peki KPSS, YKS, ALES, YDS sınavları için başvurular ne zaman alınacak?
2.01.2020 Gündem
2020 ÖSYM sınav takvimi yayımlandı! KPSS, ALES, DGS, YKS sınav başvuru tarihleri belli oldu
2020 ÖSYM sınav takvimi yayımlandı! KPSS, ALES, DGS, YKS sınav başvuru tarihleri belli oldu 2020 ÖSYM sınav takvimi yayımlandı! Yeni yıl için geri sayım sürerken 2020 yılı içerisinde sınava girmeyi planlayan adaylar KPSS, ALES, DGS, ve YKS gibi birçok sınavın yer aldığı ÖSYM sınav takvimini araştırmayı sürdürüyor. Peki 2020 KPSS, ALES, DGS, YKS sınav başvuruları ne zaman alınacak? Başvuru tarihi belli oldu mu?
16.12.2019 Gündem
ÖSYM, ALES başvuru tarihlerini açıkladı! ALES sınavı ne zaman?
ÖSYM, ALES başvuru tarihlerini açıkladı! ALES sınavı ne zaman? 2019 yılının ilk ALES sınavı için başvuruların alınacağı tarih ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Akademik kariyer düşünen adayları yakından ilgilendiren ALES sınavı için başvuruların Mart ayının ilk haftasında alınmaya başlanacak. Peki ALES sınavı ne zaman yapılacak?
28.02.2019 Gündem