Alex Morgan'ın Tottenham'daki ilk günü...
Alex Morgan'ın Tottenham'daki ilk günü... Alex Morgan, Eylül 2020'de Orlando Pride'den Tottenham Spurs'un Kadın takımına katıldı. Gelin Spurs'taki ilk gününe göz atalım.
23.09.2020 Futbol
Alex Morgan annelik günlerini paylaştı...
Alex Morgan annelik günlerini paylaştı... Dünyanın en ünlü kadın futbolcuları arasında yer alan ABD'li Alex Morgan, bebeği ve köpeğiyle geçirdiği anları, "Annelik hayatı' notuyla paylaştı...
4.07.2020 Futbol
ABD Kadın Milli Futbol Takımı oyuncuları, eşit ücret davasını kaybetti
ABD Kadın Milli Futbol Takımı oyuncuları, eşit ücret davasını kaybetti ABD Kadın Milli Takımı oyuncularının, erkek milli takım futbolcularıyla eşit ücret alma talebiyle açtığı dava reddedildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Alex Morgan karnı burnunda idman yapıyor...
Alex Morgan karnı burnunda idman yapıyor... ABD Kadın Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Alex Morgan, hamileliğinin son aylarında olmasına rağmen çalışmalarını bırakmıyor.
14.04.2020 Futbol
6 aylık Alex Morgan'dan harika goller!
6 aylık Alex Morgan'dan harika goller! Amerikalı kadın milli futbolcu Alex Morgan, 6 aylık hamile olmasına rağmen yaptığı vuruşlar ve attığı gollerle büyülemeye devam etti.
18.01.2020 Futbol
6 aylık hamile Alex Morgan durmak bilmiyor!
6 aylık hamile Alex Morgan durmak bilmiyor! Amerika Kadın Milli Futbol Takımı kaptanı Alex Morgan 6 aylık hamile olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
6.01.2020 Futbol
Ünlü futbolcu Alex Morgan müjdeli haberi duyurdu!
Ünlü futbolcu Alex Morgan müjdeli haberi duyurdu! Amerika Birleşik Devletleri futbol takımının kaptanlarından olan dünyaca ünlü futbolcu Alex Morgan müjdeli haberi sosyal medyadan verdi
23.10.2019 Futbol
Alex Morgan'a şok hareket
Alex Morgan'a şok hareket ABD'de Orlando Pride forması giyen güzelliğiyle ve golleriyle ünlenen kadın futbolcu Alex Morgan'a, sahaya giren bir taraftar tarafından taciz girişiminde bulunuldu.
5.09.2016 Futbol
Alex Morgan sınıfta kaldı!
Alex Morgan sınıfta kaldı! ABD'li milli futbolcu Alex Morgan yeteneklerini test etti. Ünlü sporcu kaleye gerilen bir ağın köşelerinden gol atmaya çalıştı. İşte sonuç...
30.05.2016 Futbol
Alex Morgan'dan müthiş gol!
Alex Morgan'dan müthiş gol! ABD ve Almanya arasında oynana maçta, Alex Morgan attığı müthiş gol ile hem turnuvanın Altın Top ödülünü hemde Altın Ayakkabı ödülü kazandı! Aynı zamanda ABD'li kaleci Hope Solo altın eldiven ödülünü kazandı!
10.03.2016 Futbol
Alex Morgan ABD'yi uçurdu!
Alex Morgan ABD'yi uçurdu! ABD'de düzenlenen özel turnuvada karşılaşan ABD ile Fransa arasındaki maçın galibi Alex Morgan'ın golü sonrası 1-0'lık skorla ABD oldu.
7.03.2016 Futbol
Alex Morgan'dan müthiş gol!
Alex Morgan'dan müthiş gol! ABD ve Kosta Rika arasında oynanan karşılaşmada ABD'li güzel futbolcu Alex Morgan 12. saniyede attığı müthiş gol ile geceye damgasını vurdu. Alex Morgan'ın attığı gol ABD Kadınlar futbol tarihinin en hızlı olarak tarihe geçti...
11.02.2016 Futbol
Alex Morgan'dan büyük sürpriz...
Alex Morgan'dan büyük sürpriz... Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan ABD Milli Takımı'nın güzel forveti Alex Morgan bir ortaokul futbol takımına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi ve genç oyuncuları heyecanlandırdı...
26.09.2015 Futbol
Bu kez göğsü ile attı!
Bu kez göğsü ile attı! Amerika Birleşik Devletleri Kadın Takımı'nın Kosta Rika'yı 8-0 mağlup ettiği hazırlık maçında yıldız oyuncu Alex Morgan göğsü ile gol atarak dikkat çekti.
20.08.2015 Futbol
Alex Morgan'dan görülmemiş kupa sevinci...
Alex Morgan'dan görülmemiş kupa sevinci... 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nı, finalde Japonya’yı 5-2 yenen ABD kazandı. Kupayı kazanan ABD'li oyuncu Alex Morgan'ın bu sevinci görülmeye değerdi...
6.07.2015 Futbol
Alex Morgan'dan çılgın Arda Turan çalımı!
Alex Morgan'dan çılgın Arda Turan çalımı! Birleşik Devletler Kadın Milli takım golcüsü Alex Morgan rakibine geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid-Real Madrid maçında Arda Turan'ın çalımına benzeyen bir hareket yaptı.
9.02.2015 Futbol
Alex Morgan nefesleri kesti!
Alex Morgan nefesleri kesti! Dünya'nın en iyi kadın futbolcularından biri olarak gösterilen Alex Morgan, yazın gelmesi ile bikinili pozları ile adeta görenlerin nefesini kesti.
26.03.2015 Futbol
Güzel golcü Katy Perry oldu!
Güzel golcü Katy Perry oldu! Amerika kadınlar futbolunun yıldız ismi Alex Morgan, özel bir fotoğraf çekimi için Amerikalı ünlü şarkıcı ve oyuncu Katy Perry pozu verdi.
6.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri