Alfa Romeo

Alfa Romeo

Son dakika Alfa Romeo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alfa Romeo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alfa Romeo haber sayfamızda...

Alfa Romeo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 581 alfa romeo haberi bulunmuştur.
Stellantis menzili 800 km’ye çıkaracak
Stellantis menzili 800 km’ye çıkaracak Bünyesinde Fiat, Peugeot, Opel, Citroen, Alfa Romeo, Jeep, Maserati, DS, Vauxhall, Abarth, Chrysler, Dodge, Ram, Fiat Professional, Lancia markalarını barındıran Stellantis, STLA LArge Platformu’yla elektrikli araçlarının menzilini 800 kilometreye kadar yükselteceğini duyurdu...
19.02.2024 Otomobil
Paris’teki otomobil sergisine yoğun ilgi
Paris’teki otomobil sergisine yoğun ilgi Fransa’nın başkenti Paris’teki Porte de Versailles'da açılan klasik ve modern otomobil sergisi 'Retromobile Show 2024' büyük ilgi gördü.
1.02.2024 Haberler
Paris’teki otomobil sergisine yoğun ilgi
Paris’teki otomobil sergisine yoğun ilgi Fransa’nın başkenti Paris’teki Porte de Versailles'da açılan klasik ve modern otomobil sergisi 'Retromobile Show 2024' büyük ilgi gördü.
1.02.2024 Dünya
Formula 1'de 'rögar kapağı' skandalı!
Formula 1'de 'rögar kapağı' skandalı! Formula 1’e 40 yıl aranın ardından ev sahipliği yapan ve sezonun 22. yarışının gerçekleşeceği ABD’nin Las Vegas kentinde organizasyon rögar kapağı nedeniyle kaosa sürüklendi.
18.11.2023 Motor Sporları
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları Formula 1 Katar Grand Prix hafta sonu programı, yarış severler tarafından heyecanla takip ediliyor. Formula 1 (F1) yarışlarında takım olarak Perez ve Verstappen toplamda 623 puanla zirvede bulunuyor. Verstappen, sürücü klasmanında şampiyonluğa çok yakın! Peki, Formula 1 yarışı hangi kanalda, saat kaçta?
3.10.2023 Skorer
Eşya piyangosunda 3 kişiye otomobil
Eşya piyangosunda 3 kişiye otomobil Türkiye’nin şans oyunları sitesi Piyango Sepeti’nde her hafta yüzlerce ödülün sahiplerini bulmaya devam ettiği belirtildi.
20.06.2023 Ekonomi
Piyango Sepeti’nden 3 kişiye otomobil
Piyango Sepeti’nden 3 kişiye otomobil Türkiye’nin şans oyunları sitesi Piyango Sepeti’nde her hafta yüzlerce ödül sahiplerini bulmaya devam ediyor.
16.06.2023 Gündem
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı Hollanda’da otomotiv tarihindeki en büyük koleksiyonlardan biri ortaya çıktı.
5.05.2023 Kültür Sanat
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in!
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in! Formula 1'de sezonun 3. yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinde heyecan sırlama turları ile başladı. Son şampiyon Max Verstappen pole pozisyonunu elde ederken Mercedes sürpriz bir sonuca imza attı. İşte detaylar...
1.04.2023 Motor Sporlari
Formula 1'de heyecan Suudi Arabistan Grand Prix ile devam ediyor
Formula 1'de heyecan Suudi Arabistan Grand Prix ile devam ediyor Formula 1'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sezonun 2. yarışı Suudi Arabistan'ın Cidde Corniche Pisti'nde gerçekleştirilecek.
17.03.2023 Motor Sporlari
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor Tarihin en uzun sezonu geçtiğimiz hafta Bahreyn’de başladı. Takımları, sürücüleri ve şampiyonayı takip eden hız tutkunlarını yoğun bir takvim bekliyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 2.5 milyarlık bir gelir elde eden Formula 1 Dünya Şampiyonası, genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.
12.03.2023 Motor Sporları
Formula 1'de sezonun ilk yarışında ipi Verstappen göğüsledi
Formula 1'de sezonun ilk yarışında ipi Verstappen göğüsledi Formula 1'de sezonun ilk yarışı Bahreyn Grand Prix'sinde gerçekleşti. Yarışta ilk sırayı Red Bull pilotu Max Verstappen alırken, takım arkadaşı Sergio Perez ikinci, Aston Martin'den Fernando Alonso üçüncü oldu.
5.03.2023 Motor Sporları
Bahreyn Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in
Bahreyn Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in Formula 1'de 2023 sezonu heyecanı Bahreyn Grand Prix'si ile start alıyor. Sezonun ilk sıralama turlarında pole pozisyonunu son şampiyon Max Verstappen elde ederken, şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı.
5.03.2023 Motor Sporlari
Yeni ortaklıkla Tofaş güçleniyor
Yeni ortaklıkla Tofaş güçleniyor Koç Holding ve Stellantis, Türkiye’deki ortaklığını geliştirirken, Tofaş’ı güçlendiriyor. Türkiye’deki tüm Stellantis markalarının ticari faaliyetleri Tofaş çatısı altında toplanıyor. İmzalanan yeni stratejik anlaşma ile Tofaş, Stellantis Türkiye dağıtım şirketi Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş.’nin sermayesinin tamamını satın alıyor. Türkiye’de dağıtıma sunulan tüm Stellantis markaları, Alfa Romeo, Fiat, Citroën, DS Automobiles, Jeep, Maserati, Opel ve Peugeot, Tofaş tarafından dağıtılacak.
3.03.2023 Ekonomi
Formula 1'de Ferrari'nin yeni takım patronu Fred Vasseur oldu
Formula 1'de Ferrari'nin yeni takım patronu Fred Vasseur oldu Formula 1 ekiplerinden Ferrari, Mattia Binotto'nun görevinden ayrılmasının ardından yeni takım patronu için kararını verdi. İtalyan ekibi yeni takım patronunu internet sitesinden duyurdu.
13.12.2022 Motor Sporlari
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk Formula 1'de Brezilya Grand Prix'si heyecanı yaşandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışta Mercedes'ten Geroge Russell, damalı bayrağı ilk sırada geçerek zafere ulaştı ve kariyerinin ilk yarış zaferini elde etti.
13.11.2022 Motor Sporlari
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus Formula 1'de Meksika Grand Prix'sinde yine Red Bull ambargosu yaşandı. Şampiyonluğunu daha önce ilan eden Max Verstappen yarışı kazanırken Michael Schumacher'in rekorunu kırdı. Ferrariler'de ise yine hayal kırıklığı yaşandı.
31.10.2022 Motor Sporları
Zhou Guanyu, 2023 yılında Alfa Romeo ile devam edecek
Zhou Guanyu, 2023 yılında Alfa Romeo ile devam edecek Formula 1 ekiplerinden Alfa Romeo, Çinli sürücü Zhou Guanyu'nun 2023 yılında da takımla birlikte yarışmaya devam edeceğini duyurdu. Bu sezon F1 kariyerine başlayan genç pilot, gelecek yıl Valtteri Bottas ile Alfa Romeo'nun sürücü ikilisini oluşturacak.
28.09.2022 Diğer
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı Silverstone'da daha yarışın ilk virajında yaşanan büyük bir kazanın ardından kırmızı bayrak çıktı. Guanyu Zhou, George Russell, Alexander Albon, Gasly kazaya karıştı.
4.07.2022 Motor Sporları
Formula 1'de sıradaki durak Azerbaycan
Formula 1'de sıradaki durak Azerbaycan Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 8. yarışı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak.
10.06.2022 Motor Sporları
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde zafer, Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'in oldu.
24.04.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Suudi Arabistan Grand Prix'si heyecanı
Formula 1'de Suudi Arabistan Grand Prix'si heyecanı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ikinci yarışı Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek.
25.03.2022 Motor Sporları
F1 Bahreyn Grand Prix'sinde Ferrari duble yaptı
F1 Bahreyn Grand Prix'sinde Ferrari duble yaptı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ilk ayağı Bahreyn Grand Prix'sini Leclerc kazanırken takım arkadaşı Sainz ise 2. oldu.
20.03.2022 Motor Sporlari
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in!
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in! Formula 1'de 2022 sezonu, Bahreyn Grand Prix'si ile başladı. Sezonun ilk pole pozisyonu, Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc'in oldu.
19.03.2022 Motor Sporlari
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz Formula 1’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Araçların aerodinamik çalışma prensipleri değişti, 13 inçlik jantlar ve lastikler yerini 18 inçe bıraktı. Araçlar yeniden tasarlandı.
13.03.2022 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Alfa Romeo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.