Ali Adnan

Ali Adnan

Son dakika Ali Adnan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Adnan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Adnan haber sayfamızda...

Ali Adnan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.813 ali adnan haberi bulunmuştur.
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Göztepe'de Ali Adnan sesleri
Göztepe'de Ali Adnan sesleri SÜPER Lig'de pazar günü Antalyaspor'la deplasmanda oynayacağı yeni sezonun ilk maçına bilenirken bir yandan da transfer arayışlarını sürdüren Göztepe, Iraklı sol bek Ali Adnan Kadhim Al-Tameemi'yi gündemine aldı.
13.08.2021 Göztepe
Samsun'da 12 aracın karıştığı zincirleme kaza
Samsun'da 12 aracın karıştığı zincirleme kaza Samsun'un Havza ilçesinde kontrolden çıkan TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 12 araca çarptı. Zincirleme kazada, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.
2.06.2020 Haberler
Zincirleme felaket! Kontrolden çıkan TIR, 12 araca birden çarptı!
Zincirleme felaket! Kontrolden çıkan TIR, 12 araca birden çarptı! Samsun'un Havza ilçesinde kontrolden çıkan TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 12 araca çarptı. Zincirleme kazada, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.
2.06.2020 Gündem
İade-i itibarın hazin hikâyesi
İade-i itibarın hazin hikâyesi CHP - MSP koalisyon hükümeti, İmralı Adası’nda bulunan Menderes, Zorlu ve Polatkan’ın mezarlarının başka bir yere taşınabilmesi için izin verdi. Ancak naaşlar, Topkapı’daki anıt mezara 17 Eylül 1990’da nakledilecekti.
23.03.2020 Gündem
Ali Adnan'dan protestolara destek
Ali Adnan'dan protestolara destek Bağdat’taki olaylarda ölü sayısı 100’ü geçerken, Iraklı milli futbolcu Ali Adnan da, MLS’te sezonun bitmesiyle soluğu ülkesinde alarak sokaklardaki gösterilere katıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
‘Operasyon olacağını hepimiz biliyorduk’
‘Operasyon olacağını hepimiz biliyorduk’ Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik davaya İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.
24.09.2019 Gündem
Adnan Menderes kimdir?
Adnan Menderes kimdir? Türk demokrasi tarihinin önemli isimlerinden birisi olan Adnan Menderes 58 yıl önce bugün idam edildi. 17 Eylül 196'de idam edilen Adnan Menderes kimdir? İşte Adnan Menderes'in hayatı ile ilgili ayrıntılar...
17.09.2019 Gündem
Ali Adnan’ın bonservisini aldılar
Ali Adnan’ın bonservisini aldılar Vancouver Whitecaps, Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çalıştığı kiralık futbolcusu Ali Adnan’ın bonservisini Udinese kulübünden, MLS rekoru kıran bir bedelle aldı, 2.5 yıllık kontrat yaptı.
1.07.2020 Futbol
Ali Adnan’ın bonservisini aldılar
Ali Adnan’ın bonservisini aldılar Vancouver Whitecaps, Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çalıştığı kiralık futbolcusu Ali Adnan’ın bonservisini Udinese kulübünden, MLS rekoru kıran bir bedelle aldı, 2.5 yıllık kontrat yaptı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta sol beke Ali Adnan hamlesi
Beşiktaş'ta sol beke Ali Adnan hamlesi Beşiktaş'ta Adriano'nun sözleşmesinin sona ermesinden sonra sol bek için alternatif arayışlar içinde olan Beşiktaş, ilk olarak Bursaspor'lu Umut Meraş için girişimlerde bulunmuştu. Bu transferde henüz sonuca ulaşamayan siyah beyazlı ekip rotayı Ali Adnan'a çevirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Ali Adnan, resmen Kanada'da
Ali Adnan, resmen Kanada'da Iraklı futbolcu Ali Adnan, İtalya’nın Udinese Kulübü’nden Kanada’nın Vancouver ekibine transfer oldu. MLS ekibi hazirana kadar kiralık olan transferi duyurdu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Ali Adnan Kanada yolcusu
Ali Adnan Kanada yolcusu Hem kulübünde hem de milli takımda kadro dışı bırakılan ve Bağdat Belediyespor ile idmanlara çıkan Ali Adnan, MLS ekiplerinden Vancouver ile anlaştı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Ali Adnan'ın başına gelmeyen kalmadı
Ali Adnan'ın başına gelmeyen kalmadı Atalanta, Ali Adnan'ın sözleşmesini feshetti, futbolcu Irak Milli Takımı'ndan da altı ay uzaklaştırma cezası aldı. Önce kulübünü kaybeden, ardından milli takımdan kesik yiyen oyuncunun hayatı kısa süre içinde allak bullak oldu.
1.07.2020 Futbol
Göz Göz’de Emre sesleri
Göz Göz’de Emre sesleri Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıda gözünü üst sıralara çeviren Göztepe, yaşadığı yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle transferde yeni isimlere yönelmeye başladı...
7.01.2019 Ege
Yasin Fener’e Aatıf Göz Göz’e
Yasin Fener’e Aatıf Göz Göz’e Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıya iddialı girmeyi hedefleyen Göztepe transferde hareketli günler yaşıyor.
2.01.2019 Ege
Ali Adnan Göztepe'ye!
Ali Adnan Göztepe'ye! Sol bek arayışlarına giren Göztepe, Aziz Behich, Ali Adnan Emilio Izaguirre listesine alan Sarı Kırmızılı ekip Ali Adnan ismi üzerinde karar verdi.
30.06.2020 Göztepe
Yasin Fenerbahçe'ye, Aatif Göztepe'ye...
Yasin Fenerbahçe'ye, Aatif Göztepe'ye... Ara transfer dönemine damga vuracak takas... Göztepe, Fenerbahçe'den Yasin Öztekin karşılığında Aatif'i istedi.
1.07.2020 Futbol
Göztepe’nin acelesi yok
Göztepe’nin acelesi yok Dış transferde önceliği sol beke veren sarı kırmızılılar Aziz Behich, Ali Adnan ve Emilio Izaguirre’le ilgilense de somut adım atamadı...
1.01.2019 Ege
Göztepe'de Aziz Behich sesleri
Göztepe'de Aziz Behich sesleri Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 22 puanla 10'uncu sırada tamamlayan Göztepe iç ve dış transferde henüz harekete geçemedi.
30.06.2020 Göztepe
Vefalı Göztepe
Vefalı Göztepe Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısında fırtınalar estiremeyi hedefleyen sarı kırmızılılar, sol beki Adama Traore’yi bırakmama kararı aldı...
31.12.2018 Ege
Göztepe'den Traore'ye vefa
Göztepe'den Traore'ye vefa Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında üst sıralara oynamayı hedefleyen Göztepe, sol beki Adama Traore'yi bırakmama kararı aldı.
30.06.2020 Göztepe
Göztepe solunu arıyor
Göztepe solunu arıyor Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında hedefini üst sıralara yükselmek olarak belirleyen Göztepe, transferdeki ilk hamlesini defansın soluna yapmaya hazırlanıyor
30.12.2018 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ali Adnan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.