Ali Erel

Ali Erel

Son dakika Ali Erel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Erel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Erel haber sayfamızda...

Ali Erel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 261 ali erel haberi bulunmuştur.
Seda Bakan: Devir ekonomi devri!
Seda Bakan: Devir ekonomi devri! Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki akşam ‘Büyük Aşıkların Sonuncusu’ oyununun galasına katıldı. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, alışveriş alışkanlıklarından bahsetti.
3.04.2024 Cadde
Sıfır makyaj pozunu paylaşmıştı! 'Doğallık herkese daha çok yakışıyor'
Sıfır makyaj pozunu paylaşmıştı! 'Doğallık herkese daha çok yakışıyor' Seda Bakan, sosyal medya hesabından makyajsız ve filtresiz fotoğrafını yayınlamıştı. İki çocuk annesi oyuncu, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni alan pozu hakkında açıklama yaptı.
17.02.2024 Cadde
Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor!
Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor! Müzisyen eşi Ali Erel ile 10 yıldır mutlu bir evliliği olan, iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, küçük kızı Ela'dan dert yandı.
1.02.2024 Cadde
İkinci bebeği eşi değil, kendi istemiş!
İkinci bebeği eşi değil, kendi istemiş! Müzisyen eşi Ali Erel ile dokuz yıldır mutlu bir evliliği olan, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Seda Bakan, geçtiğimiz eylül ayında ikinci kızını kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, katıldığı programda, Ela'yı dünyaya getirme kararı verme hikayesini ilk kez anlattı.
3.06.2023 Cadde
Ünlüler sandık başında
Ünlüler sandık başında Tüm Türkiye gibi ünlü isimler de sandığa koştu. “Seçimler hayırlı olsun” mesajı veren tanınmış simalar, hem sosyal medyadan hem de sandık başında halka oy kullanma çağrısı yaptı. Ünlüler, oy kullandıkları sandıklarda da ilgi odağı oldu.
15.05.2023 Gündem
Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı
Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı 2014 yılında nikah masasına oturduğu Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncunun kızları Leyla ve Ela ile olan karelerine beğeni yağdı.
13.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bağış istedi Ebru Şallı, deprem bölgesindeki çocuklar için destekçisi olduğu UNICEF’e bağış istedi...
30.03.2023 Cadde
Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum!
Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum! Seda Bakan, önceki gün mutfak alışverişine çıktı. Bebek’te görüntülenen ünlü isim, alışveriş sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası geceleri uyuyamadığını söyleyen iki çocuk annesi oyuncu, çok eski olmamasına rağmen oturduğu apartmanda deprem için gerekli önlemleri almaya çalıştıklarını açıkladı.
11.03.2023 Cadde
Seda Bakan: Nazardan çok korkuyorum!
Seda Bakan: Nazardan çok korkuyorum! 'Kardeş Payı', 'Arif V 216' ve 'Behzat Ç.' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Seda Bakan, bir cilt bakım markasının yüzü oldu. Markanın önceki gün Nişantaşı'nda yapılan lansmanında gazetecilerle bir araya gelen Bakan, kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi. Çocuklarıyla ilgili konuşurken nazardan çok korktuğunu dile getiren ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tombi’yle poz Zeynep Bastık, yanından hiç ayırmadığı köpeği Tombi ile evinde çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı...
16.01.2023 Cadde
Seda Bakan: İnşallah çoraplarım yırtık değildir!
Seda Bakan: İnşallah çoraplarım yırtık değildir! Ünlü oyuncu Seda Bakan, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir mekanda parfüm markasının lansmana katıldı. Arabaya bineceği sırada ayakkabılarını da çıkaran Bakan, terliklerini giydi. Bakan, kendisini görüntüleyen muhabirlere, “İnşallah çoraplarım yırtık değildir. Yoksa manşet olacağım” diyerek güldü.
1.12.2022 Cadde
Seda Bakan'dan 'Bittim gözün aydın' mesajı
Seda Bakan'dan 'Bittim gözün aydın' mesajı Oyuncu Seda Bakan, üç yaşındaki kızı Leyla ile verdiği pozu, "Bittim gözün aydın' şarkısını kendime armağan ediyorum" şeklinde esprili bir mesajla sosyal medyadan yayınladı.
25.11.2022 Cadde
Seda Bakan'ın bir saat içinde bambaşka biri oldu!
Seda Bakan'ın bir saat içinde bambaşka biri oldu! Gösteri dünyasından pek çok ünlü isim, dün akşam dijital bir platformun düzenleiği davette bir araya geldi. Geçtiğimiz eylül ayında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seda Bakan da davete katılanlar arasındaydı. 37 yaşındaki sempatik oyuncu, bir yandan kızlarıyla ilgilenirken, diğer yandan geceye hazırlandı ve bir saatte büyük bir değişim yaşadı.
5.11.2022 Cadde
Seda Bakan kızlarını anlattı: Sıkıntılar var çözeceğiz!
Seda Bakan kızlarını anlattı: Sıkıntılar var çözeceğiz! Yaklaşık sekiz yıldır müzisyen eşi Ali Erel ile mutlu bir evliliği olan ve 2 Eylül tarihinde ikinci kızı Ela'yı dünyaya getirerek bir kez daha anne olmanın sevincini yaşayan Seda Bakan, önceki gün iş birliği yaptığı markanın davetinde objektiflere yansıdı. Beyaz şıklığıyla dikkat çeken oyuncu, kozmetiğe para harcamadığını söylerken; Ela bebeğe yaptığı 40 mevlidiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Bakan, çocukları Leyla ve Ela hakkında da konuştu.
21.10.2022 Cadde
Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakan'dan yeni kareler
Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakan'dan yeni kareler Müzisyen Ali Erel ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Seda Bakan, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Bakan, geçtiğimiz ay ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde kızlarıyla ilgilenen güzel oyuncu, bir kozmetik markasının lansmanına katıldı. Davette beyaz otriş detaylı bir elbise giymeyi tercih eden Bakan'ın pozları büyük ilgi gördü.
20.10.2022 Cadde
Seda Bakan'dan kızı Ela'ya: 40'ımız uçuyor!
Seda Bakan'dan kızı Ela'ya: 40'ımız uçuyor! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, , 'Ela' adını verdiği ikinci kızını 2 Eylül 2022 tarihinde dünyaya getirmişti. Şimdilerde vaktinin tamamını kızlarıyla geçiren güzel oyuncu, 40 günlük olan Ela için evinde mevlit okuttu. Bakan, bu özel günden kareleri sosyal medya hesabından 'Çok şükür' diyerek paylaştı.
10.10.2022 Cadde
Seda Bakan: Uykusuz geceler tekrar başladı, çok fenayım arkadaşlar
Seda Bakan: Uykusuz geceler tekrar başladı, çok fenayım arkadaşlar Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Seda Bakan, 'Ela' adını verdikleri ikinci kızını 2 Eylül'de dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz gün Emirgan’da kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuşarak; uykusuz geçirdiği gecelerden yakındı.
6.10.2022 Cadde
İkinci kez anne olan Seda Bakan'dan kızı Ela ile yeni paylaşım
İkinci kez anne olan Seda Bakan'dan kızı Ela ile yeni paylaşım Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez doğum yaparak anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seda Bakan, bir kız bebek dünyaya getirmişti. Kızına Ela adını veren 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak minik kızı ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
29.09.2022 Cadde
İkinci kez anne olan Seda Bakan kızlarını paylaştı
İkinci kez anne olan Seda Bakan kızlarını paylaştı Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
19.09.2022 Cadde
Seda Bakan: Erkek çocuk için artık damatları seveceğiz!
Seda Bakan: Erkek çocuk için artık damatları seveceğiz! Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren, oyuncu Seda Bakan, 'Ela' adını verdikleri ikinci kızını geçtiğimiz günlerde kucağına aldı. Hastane çıkışı görüntülenen Bakan; bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, "Ailemiz kızlar kampı gibi oldu" dedi.
5.09.2022 Cadde
‘Damatları seveceğiz’
‘Damatları seveceğiz’ İkinci kez anneliği tadan Seda Bakan, Maslak Acıbadem Hastanesi’nden taburcu oldu.
5.09.2022 Cadde
Seda Bakan ikinci kez anne oldu
Seda Bakan ikinci kez anne oldu Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren, son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, 'Ela' adını verdikleri ikinci kızını kucağına aldı. Müjdeli haberi 36 yaşındaki oyuncunun yakın arkadaşı Hadise duyurdu. Bakan da aynı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
2.09.2022 Cadde
Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında
Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Seda Bakan, yaz aylarının tadını çıkarıyor. Müzisyen eşi Ali Erel ve kızları Leyla ile Bodrum'a giden ünlü oyuncu, önceki gün Ortakent’teki halk plajında görüntülendi. Ailesiyle keyifli bir gün geçiren Bakan'ın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.
18.07.2022 Cadde
Karnı burnunda
Karnı burnunda İkinci kez hamile olan Seda Bakan, Bodrum Ortakent’deki halk plajında görüntülendi.
18.07.2022 Cadde
İkinci kez anne olacak! Seda Bakan'dan karnı burnunda kareler
İkinci kez anne olacak! Seda Bakan'dan karnı burnunda kareler Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Seda Bakan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu, karnı burnunda pozlarıyla adından söz ettirdi.
8.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ali Erel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.