Ali Koç

Ali Koç

Halkın Kurtuluş Partisi Trabzon 2 .sıra Adayı.

Ali Koç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.631 ali koç haberi bulunmuştur.
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın hazırlayıp sunduğu programda; Gabi'nin VakıfBank'a vedası, Serkan Hurma ve Ali Frantti aşkı, İlkin Aydın'ın hakeme isyanı, Eda Erdem ve Ali Koç arasında geçen diyalog gibi haftanın birçok viral videosu değerlendirildi.
17.04.2024 Programlar
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi!
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda müzikserverlerle buluştu. Sahne performansından önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, rock müzikle ilgili çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
17.04.2024 Cadde
Ali Koç'tan Eda Erdem'e: Maça geleyim mi?
Ali Koç'tan Eda Erdem'e: Maça geleyim mi? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı arasındaki final serisinin bir sonraki maçı için takım kaptanı Eda Erdem'e, "Perşembe geleyim mi?" dedi.
15.04.2024 Voleybol
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu Fenerbahçe’de bir dönem genel sekreterlik görevinde bulunan ve şu an yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum! Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun ismi transfer iddialarında yer alırken dünyaca ünlü gazeteci, Aston Villa'nın Ferdi Kadıoğlu yanıtını duyurdu.
12.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi devam etti!
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi devam etti! Konferans Ligi'nde Olympiakos'a konuk olacak Fenerbahçe'de hazırlıkların İstanbul etabı sona erdi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek'
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek' Fenerbahçe’de başta Başkan Ali Koç ve Şanlıurfa’ya gelen diğer yöneticiler U19 Takımı’nın oyuncularına hem maç öncesi hem de sonrasında moral verdi. Uçağa alkışlarla binen genç futbolcular için “Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek” ifadeleri kullanıldı.
9.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar
Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye attığı gol öncesindeki yaşananlar tartışılmaya devam ediyor. Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu'nun sözleri ortaya çıktı
9.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray cephesinden Süper Kupa yorumu: Türk futbolu için çok kötü bir imaj
Galatasaray cephesinden Süper Kupa yorumu: Türk futbolu için çok kötü bir imaj Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez, Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananları İspanyol basınına anlattı.
8.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz'
ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz' Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı.
8.04.2024 Futbol
ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz'
ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz' Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu iddiası! Gol esnasında durdu
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu iddiası! Gol esnasında durdu Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa finalinde Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun gol esnasındaki hareketi dikkat çekti.
8.04.2024 Galatasaray
Canlı yayında Ali Yiğit Buruk'un görüntüsü olay oldu! Gerçek ortaya çıktı
Canlı yayında Ali Yiğit Buruk'un görüntüsü olay oldu! Gerçek ortaya çıktı Galatasaray'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin çekilmesi sonrası yaptığı kutlamada Ali Yiğit Buruk'un görüntüsü gündem oldu. Canlı yayına yansıyan görüntü ile ilgili detay ortaya çıktı.
8.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor! Kolundaki alçıyı çıkaran Nijeryalı golcü, Trabzonspor’un cuma günü Sivas’la oynayacağı maçta sahalara dönebilecek.
8.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı!
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı! Beşiktaş’ın İstanbulspor’la oynadığı hazırlık maçında 62 dakika forma giyen Chamberlain olumlu puan topladı. Siyah-beyazlılar, 3,5 ay sonra sahalara dönen İngiliz oyuncunun güçlü ve karakterli bir isim olduğuna vurgu yaptı.
8.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü!
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kafile İstanbul'a döndü.
7.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ali Koç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.