Ali Poyrazoğlu

Ali Poyrazoğlu

Son dakika Ali Poyrazoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Poyrazoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Poyrazoğlu haber sayfamızda...

Ali Poyrazoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 764 ali poyrazoğlu haberi bulunmuştur.
Berna Türemen'den kadınların öyküsü
Berna Türemen'den kadınların öyküsü Yarım asrı aşan sanat yaşamından derlenen, başrolde kadınlar ve kedilerin olduğu 188 eseriyle İş Sanat Kibele Sanat Galerisi’ne konuk olan Berna Türemen, “Aslında Türkiye’de ne yaşadıysak eserlerimde de var,” diyor.
18.12.2023 Advertorial
Çiziyorsak sebebi var
Çiziyorsak sebebi var İstanbul Comics and Art Festival’den “Çizgi Roman ile Belçika Turu” sergisine ve İzmir Uluslararası Mizah Festivali’ne İstanbul ve İzmirliler yılın son ayını çizgilerin evreninde geçirecek.
9.12.2023 Pazar
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Carlos Saldanha ve Mike Thurmeier'ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin konusu merak ediliyor. Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Kendini arayan Türk sineması
Kendini arayan Türk sineması 80’ler dünyada birçok şeyin aynı anda yapıldığı zamanlardı. Darbeyle gelen yasaklar, sosyal hayatta yaşanan değişimler sinemayı da etkilemişti. Etkinliğini yitiren Yeşilçam, seks filmleri, videolarla ayakta durmaya çalışırken toplumsal bakış açısı artık sinemalardaydı...
24.10.2023 Gündem
‘Sinemanın yeri ayrı’
‘Sinemanın yeri ayrı’ Bodrum Sinema ve Kültür Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle 11. Bodrum Türk Filmleri Haftası (BOTH), 29 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.
11.09.2023 Kültür Sanat
Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi selendirenler kimler?
Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi selendirenler kimler? Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen kadrosundaMike Thurmeier, Galen Chu'nun yer aldığı Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi 2016 yılında vizyona girdi. Filmin Türkçe seslendirmen kadrosunda Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve Yekta Kopan gibi isimler yer alıyor.
19.08.2023 Bilgi Rehberi
Ali Poyrazoğlu: Ben duayen değilim!
Ali Poyrazoğlu: Ben duayen değilim! Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Basın mensuplarının "Tarzınız 18'lik gençler gibi" sözlerine Poyrazoğlu, "18 değil, 25-26 olmuşumdur" diyerek esprili bir karşılık verdi.
9.06.2023 Cadde
Türk tiyatrosu bir çınarına daha veda etti
Türk tiyatrosu bir çınarına daha veda etti Sahneden sinemaya, seslendirmeden radyo tiyatrosuna oyunculuğu ve sesiyle hafızalarımıza kazınan Köksal Engür, Dünya Tiyatro Günü’nde böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
28.03.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Köksal Engür hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Köksal Engür hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu İsmail Köksal Engür, 77 yaşında böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar sebebiyle hayatını kaybetti. Oyuncu Cengiz Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Usta oyuncu Engür, özellikle son dönemde "Leyla ile Mecnun" dizisinde oynadığı "Ak Sakallı Dede" rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.
27.03.2023 Cadde
Çeşme’ye kültür merkezi geliyor
Çeşme’ye kültür merkezi geliyor Çeşme Kültür ve Sanat Derneği’nin katkılarıyla, Çeşme Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, unutulmaz bir konsere imza attı.
18.01.2023 Ege
Opera ve tiyatronun aşkta buluşması
Opera ve tiyatronun aşkta buluşması Georges Bizet, “Carmen”i bestelediğinde krallar, prensesler, tanrısal güce sahip karakterler yerine duygularının peşinden giden ve erkek erkine boyun eğmeyen halktan bir kadını başkahraman yapmış; operayı sadeleştirip elitlerin hâkimiyetinden çıkarmayı hedeflemişti.
10.01.2023 Kültür Sanat
Ali Poyrazoğlu’ndan ‘Desiderata’
Ali Poyrazoğlu’ndan ‘Desiderata’ Ali Poyrazoğlu’nun yepyeni projesi, “Desiderata-İnsan Sesine Konan Kuş” klasik müziği, operayı ve tiyatroyu bir araya getiriyor.
4.01.2023 Kültür Sanat
Poyrazoğlu’nun tiyatrosunda yangın
Poyrazoğlu’nun tiyatrosunda yangın Sanatçı Ali Poyrazoğlu’nun tiyatrosuna ait depoda yangın çıktı.
21.12.2022 Kültür Sanat
Sarıyer’de Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'na ait depo, çıkan yangında küle döndü
Sarıyer’de Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'na ait depo, çıkan yangında küle döndü Ali Poyrazoğlu; 50 yıl önce kurduğu tiyatroda sahnelenen oyunların dekorlarını ve kostümlerini koruduğu, ses-ışık tesisatları, özel projeksiyon sistemlerinin bulunduğu, ayrıca kuracağı müzede sergilemeyi planladığı kukla ve maske kolleksiyonu için de kullandığı depoda büyük bir yangın çıktığını duyurdu. "Canım çok sıkkın" diyen usta sanatçı, yaşadığı büyük üzüntüyü takipçilerileriyle paylaştı.
20.12.2022 Haberler
Ali Poyrazoğlu'nu yıkan yangın: 50 yıldır biriktirdiğimiz her şeyi aldı!
Ali Poyrazoğlu'nu yıkan yangın: 50 yıldır biriktirdiğimiz her şeyi aldı! Ali Poyrazoğlu; 50 yıl önce kurduğu tiyatroda sahnelenen oyunların dekorlarını ve kostümlerini koruduğu, ses-ışık tesisatları, özel projeksiyon sistemlerinin bulunduğu, ayrıca kuracağı müzede sergilemeyi planladığı kukla ve maske kolleksiyonu için de kullandığı depoda büyük bir yangın çıktığını duyurdu. "Canım çok sıkkın" diyen usta sanatçı, yaşadığı büyük üzüntüyü takipçilerileriyle paylaştı.
21.12.2022 Cadde
Bodrum Kalesi’nde Poyrazoğlu rüzgarı
Bodrum Kalesi’nde Poyrazoğlu rüzgarı Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla halka açık olarak gerçekleştirilen Ali Poyrazoğlu’nun tek kişilik doğaçlama oyunu “Şıngır Şıngır Beyoğlu”, Bodrum Kalesi’nde sahnelendi.
3.10.2022 Ege
Aktarmak için
Aktarmak için “Hayat işinin cesareti oranında genişler ya da daralır...
11.09.2022 Ege
Tiyatro ‘yerli yerinde’ seyircisini bekliyor
Tiyatro ‘yerli yerinde’ seyircisini bekliyor İKSV tarafından düzenlenen 26. İstanbul Tiyatro Festivali, 25 Ekim-26 Kasım tarihleri arasında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
8.09.2022 Kültür Sanat
Renkli hasat
Renkli hasat Bodrum Belediyesi, ‘Bodrum’un Yeşili’ sloganıyla bir proje başlattı.
3.09.2022 Cadde
Deneyimler üzerine!
Deneyimler üzerine! Zai Yaşam Bodrum, renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 43 yıllık meslek hayatını ‘Deneyimler’ adlı kitabında paylaşan QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ile ünlü sanatçı Ali Poyrazoğlu’nun tecrübeleri, konuştukları eleştirel sohbetle izleyicilere farklı bakış açısının kapısını araladı.
3.08.2022 Cadde
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları)
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları) Oya Başar 11 Şubat 1956 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Oya Başar kariyerine çok erken yaşlarda başladı. 8 yaşındayken İBB şehir tiyatrolarına giren usta sanatçı İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli tiyatrolarda görev aldı. İşte Oya Başar hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
21.05.2022 Cadde
Nilgün Belgün kimdir, nereli? Nilgün Belgün kaç yaşında? İşte biyografisi
Nilgün Belgün kimdir, nereli? Nilgün Belgün kaç yaşında? İşte biyografisi Kanal D'nin yeni programı Afara'ya konuk olan isimler arasında yer alan Nilgün Belgün hakkında meraklı arayış başladı. Kimi izleyici Nilgün Belgün kimdir, kaç yaşında araması yaparken, kimi izleyici Nilgün Belgün nereli araştırması yapıyor. Peki Nilgün Belgün'ün bugüne kadar yer aldığı projeler nedir? İşte Nilgün Belgün'ün biyografisi...
29.04.2022 Cadde
Nilgün Belgün kimdir kaç yaşında aslen nereli? Nilgün Belgün film ve dizileri...
Nilgün Belgün kimdir kaç yaşında aslen nereli? Nilgün Belgün film ve dizileri... Nilgün Belgün kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1953 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nilgün Belgün birçok film, dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Nilgün Belgün kimdir kaç yaşında aslen nereli?
5.03.2022 Cadde
50’nci yılı  sahnede kutladı!
50’nci yılı sahnede kutladı! Ali Poyrazoğlu tek kişilik gösterisi ‘Şıngır Şıngır Beyoğlu’nu geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Hall’de sahneledi.
22.01.2022 Cadde
İlgi bekliyorlar
İlgi bekliyorlar Atatürk’ü de Bornova’da konuk eden İplikçiyan Köşkü’nde, kuvvetli fırtınanın etkisiyle katlar arasındaki yatay kornişler düştü, çatıdan içeriye de su girdi...
15.12.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ali Poyrazoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.