Ali Yılmaz

Ali Yılmaz

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara-2 9 .sıra Adayı.1963, Ankara doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Gaziantep Oğuzeli ve Elazığ Ağın Cumhuriyet Savcılığı, Adalet Bakanlığında Tetkik Hâkimi görevlerinde bulundu. Ankara Barosuna kayıtlı serbest Avukat. Avrupa Barolar Konseyi nezdinde Türkiye Barolar Birliği temsilcisi. İngilizce ve Fransızca biliyor. Evli 1 çocuk babası.

Ali Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.778 ali yılmaz haberi bulunmuştur.
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti!
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Göztepe, Erzurumspor FK'yı 3-0 mağlup etti.
8.04.2024 1.Lig
Trabzonspor'da Sivasspor mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Sivasspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da hazırlıklar devam etti.
7.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe Parolapara, Efeler Ligi'nde finalde!
Fenerbahçe Parolapara, Efeler Ligi'nde finalde! Fenerbahçe Parolapara, AXA Sigorta Efeler Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Ziraat Bankkart'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti.
5.04.2024 Voleybol
Yerel seçim sonuçları | Antalya'da 3 kadın belediye başkanı seçildi
Yerel seçim sonuçları | Antalya'da 3 kadın belediye başkanı seçildi Antalya'da 16 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede DP belediye başkanlığı kazanırken 3 ilçede ise kadın belediye başkanları seçildi.
1.04.2024 Gündem
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeniden başkan seçildi. İlçelerde ise AK Parti 16, CHP 5, YPR 5, BBP 2, MHP 1 belediye kazanırken, 1 ilçeyi de bağımsız aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
Karaman'da son dakika seçim sonuçları! Karaman'da kazanan MHP'li  Savaş Kalaycı
Karaman'da son dakika seçim sonuçları! Karaman'da kazanan MHP'li Savaş Kalaycı Karaman'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li mevcut Belediye Başkanı Savaş Kalaycı tekrar kazandı. İlçelerin 3'ünde AK Parti, 1'inde MHP, 1'inde ise CHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Karaman'da MHP'li Kalaycı başkan seçildi!
Karaman'da MHP'li Kalaycı başkan seçildi! Karaman'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li mevcut Belediye Başkanı Savaş Kalaycı tekrar kazandı. İlçelerin 3'ünde AK Parti, 1'inde MHP, 1'inde ise CHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
29.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar devam etti!
24.03.2024 Trabzonspor
Görev başında hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi
Görev başında hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde nöbette fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Bekir Gültekin (50) için tören düzenlendi. Törenin ardından Gültekin'in cenazesi memleketi Hatay'a gönderildi.
21.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek, iftar etkinliğine katıldı
Bakan Şimşek, iftar etkinliğine katıldı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli ziyaretinde Büyükşehir’in Sevindik’teki iftar etkinliğine katıldı. İftar yemeği yiyen vatandaşlara konuşma yapan Şimşek, Başkan Osman Zolan’ın hizmetlerinden övgüyle bahsederek, “Denizli önümüzdeki dönemde ülkenin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Abdullah Avcı: Moralimiz yerinde, yüksek konsantrasyonumuz var
Abdullah Avcı: Moralimiz yerinde, yüksek konsantrasyonumuz var Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi! Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da maçın hazırlıkları devam ediyor. Bordo-mavili ekipte sakatlığını atlatan Uğurcan Çakır çalışmalara başladı.
12.03.2024 Trabzonspor
'Ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik'
'Ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sağlıktan ulaşıma, turizmden teknolojiye her alanda büyük dönüşümlere imza atarak ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik. Küresel rekabetin bilim, teknoloji ve katma değerli üretim üzerinden şekillendiği 21'inci yüzyılda 'Teknoloji Üreten, Güçlü Türkiye'yi inşa ettik. Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştirerek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıma yolculuğunda en önemli yol arkadaşımız gençlerimiz olmuştur" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyen milli eldiven, antrenmana katılarak takımla birlikte çalıştı.
10.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Süper Lig'de seriyi bozmak istemiyor!
Trabzonspor, Süper Lig'de seriyi bozmak istemiyor! Trendyol Süper Lig’de son haftaların en formda takımlarından biri olan Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
4.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor!
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor! Trabzonspor’un Yukatel Adana Demirspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 netleşiyor.
24.02.2024 Trabzonspor
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını tanıtmak için Antalya'ya geldi.
21.02.2024 Gündem
Miting havasında merkez açılışı
Miting havasında merkez açılışı Denizli’nin Çal ilçesinde Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı, miting havasında gerçekleşen bir törenle yapıldı.
17.02.2024 Ege
Manisa FK, Giresunspor engeline takılmadı!
Manisa FK, Giresunspor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Manisa FK, Giresunspor'u 2-0 mağlup etti.
11.02.2024 1.Lig
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Trabzonspor, İstanbul’a gitti! Kadroda 7 eksik
Trabzonspor, İstanbul’a gitti! Kadroda 7 eksik Bordo-mavili takım, Süper Lig’de yarın İstanbul'da oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul’a gitti.
3.02.2024 Trabzonspor
‘Üreten kadınların yanındayız’
‘Üreten kadınların yanındayız’ Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Üreten Kadınlar Festivali” üçüncü kez kez kapılarını açtı. Etkinliğe oyuncu Perihan Savaş renk kattı.
20.01.2024 Ege
Kocaelispor, Eyüpspor engeline takılmadı!
Kocaelispor, Eyüpspor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 19'uncu haftasında Kocaelispor, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti.
20.01.2024 1.Lig
Trabzonspor rotayı Galatasaray maçına çevirdi
Trabzonspor rotayı Galatasaray maçına çevirdi Bordo-mavili takım, Süper Lig’in 21’inci haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına start verdi.
19.01.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Ali Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.