Alica Schmidt, Erling Haaland'a meydan okudu! '400 metrede mahvederim'
Alica Schmidt, Erling Haaland'a meydan okudu! '400 metrede mahvederim' Dünyanın en güzel sporcusu unvanının sahibi olan Alman atlet Alica Schmidt, Erling Haaland'a meydan okudu.
25.08.2023 Diğer
Dünyanın en seksi atleti Schmidt hayal kırıklığına uğradı! Finale kalamadı
Dünyanın en seksi atleti Schmidt hayal kırıklığına uğradı! Finale kalamadı ABD'de düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'na Almanya Milli Takımı'yla birlikte katılan 'Dünyanın en seksi atleti' Alica Schmidt büyük hayal kırıklığı yaşadı.
18.07.2022 Diğer
Güzel atlet Alica Schmidt şimdi de bilgi yarışmasında
Güzel atlet Alica Schmidt şimdi de bilgi yarışmasında Borussia Dortmund'da atletik performans uzmanınlığından ayrılan ve atletizm kariyeri ara veren Alica Schmidt şimdi de bir televizyon programına çıktı.
5.05.2022 Magazin
Son dakika haberi: Resmen açıkladı! Alica Schmidt iş arıyor
Son dakika haberi: Resmen açıkladı! Alica Schmidt iş arıyor Borussia Dortmund'da atletik performans uzmanı olarak görev yapan Alica Schmidt sürpriz bir karar aldı. Güzelliğiyle taraftarların sevgisini kazanan Alica Schmidt, yeni kulüp aradığını resmen açıkladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
30.01.2022 Almanya Bundesliga
Son dakika haberi - Dünyanın en seksi atleti müjdeyi verdi! Olimpiyatlar'da...
Son dakika haberi - Dünyanın en seksi atleti müjdeyi verdi! Olimpiyatlar'da... Borussia Dortmund'da bir dönem fitness hocalığı da yapan Alman milli atlet Alica Ѕchmidt bacağından yaşadığı sakatlığı attı. Schimidt
22.05.2021 Diğer
Alica Schmidt bu kez sınırları zorladı!
Alica Schmidt bu kez sınırları zorladı! Borussia Dortmund'un güzel fitness koçu Alica Schmidt, yaptığı zorlu çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı.
26.02.2021 Diğer Sporlar
Kamera arkasını paylaştı! Alica Schmidt...
Kamera arkasını paylaştı! Alica Schmidt... Borussia Dortmund'un fitness antrenörü Alica Schmidt, bir katalog çekiminin kamera arkasını sosyal medya hesabından paylaştı.
24.02.2021 Futbol
Son antrenmanı olay oldu! Borussia Dortmund...
Son antrenmanı olay oldu! Borussia Dortmund... Borussia Dortmund'un fitness koçu Alica Schmidt'in futbolculara yaptırdığı çalışmalar sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor.
19.02.2021 Futbol
Alica Schmidt özel çalıştırdı! Kamera arkası...
Alica Schmidt özel çalıştırdı! Kamera arkası... Borussia Dortmund'un fitness antrenörü Alica Schmidt, sosyal medya hesabından futbolculara yaptırdığı özel çalışmaları paylaştı.
5.02.2021 Futbol
Alica Schmidt kamera arkası görüntüleri paylaştı!
Alica Schmidt kamera arkası görüntüleri paylaştı! Borussia Dortmund'un youtube kanalı için fitness eğitimleri veren Alica Schmidt, sosyal medya hesabından kamera arkası görüntülerini paylaştı.
9.01.2021 Futbol
Alica Schmidt formunu koruyor! Ünlü fitness hocası...
Alica Schmidt formunu koruyor! Ünlü fitness hocası... Borussia Dortmund fitness hocası Alicia Schmidt, formunu korumak için yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı.
30.12.2020 Futbol
Alica Schmidt, Mats Hummels'i atletizm pistinde madara etti!
Alica Schmidt, Mats Hummels'i atletizm pistinde madara etti! Alica Schmidt ile Mats Hummels, atletizm pistinde kozlarını paylaştı. 400 metre yarışında yapılan meydan okumayı kabul eden Alica, Mats'ı fena madara etti.
5.10.2020 Futbol
Cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor!
Cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor! Borussia Dortmund'un yeni fitness antrenörü Alica Schmidt, tatil paylaşımlarına devam ediyor.
28.09.2020 Futbol
Yeni koç güzel havanın keyfini çıkardı!
Yeni koç güzel havanın keyfini çıkardı! Borussia Dortmund'un yeni fitness koçu Alica Schmidt, güzel havanın keyfini havuzda çıkardı.
27.09.2020 Futbol
Alica Schmidt pistin adeta tozunu attırdı...
Alica Schmidt pistin adeta tozunu attırdı... Dünyanın en seksi sporcusu kabul edilen atlet Alica Schmidt, pistte antrenman yaptığı anları paylaştı...
1.08.2020 Diğer Sporlar
Alica Schmidt antrenmanlarına atletizm pistinde devam ediyor...
Alica Schmidt antrenmanlarına atletizm pistinde devam ediyor... Dünyaca ünlü atlet Alica Schmidt sosyal medyayı aktif kullanmaya ve çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Schmidt son olarak atletizm pistinde idman yaptığı anları paylaştı...
30.06.2020 Diğer Sporlar
Alica Schmidt formunu korumak için çalışmalarına devam ediyor...
Alica Schmidt formunu korumak için çalışmalarına devam ediyor... Güzel sporcu Alica Schmidt, sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaştı...
19.06.2020 Diğer Sporlar
Alica Schmidt yağmura yakalandı...
Alica Schmidt yağmura yakalandı... Dünyanın en seksi sporcusu olarak görülen ünlü atlet Alica Schmidt, arkadaşıyla birlikte yağmura yakalandığı anları paylaştı. Ünlü sporcunun gök gürlemesinin ardından korktuğu anlar ise böyle yansıdı...
14.06.2020 Diğer Sporlar
Alica Schmidt'in spor yaptığı anlar olay oldu...
Alica Schmidt'in spor yaptığı anlar olay oldu... Dünyanın en seksi sporcusu olarak kabul edilen Alica Schmidt, spor yaparak formunu koruduğu anları paylaştı.
2.06.2020 Diğer Sporlar
Alica Schmidt'in halter kaldırma videosu olay oldu...
Alica Schmidt'in halter kaldırma videosu olay oldu... Dünyanın en seksi sporcusu olarak kabul edilen Alica Schmidt, sosyal medya hesabından paylaştığı halter kaldırma videosuyla takipçilerinin ilgi odağı oldu.
29.05.2020 Diğer Sporlar
Alica Ѕchmidt'in araba dansı olay oldu...
Alica Ѕchmidt'in araba dansı olay oldu... Dünyanın en seksi sporcusu kabul edilen atlet Alica Ѕchmidt arabada şarkının ritmine kapılıp dans ettiği anları paylaştı.
18.05.2020 Diğer Sporlar
'Dünyanın en güzel atleti' Instagram'ı kasıp kavuruyor!
'Dünyanın en güzel atleti' Instagram'ı kasıp kavuruyor! Üç yıl önce Avrupa 20 yaş altı şampiyonasında gümüş madalya alan Alica Schmidt, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri. Genç sporcu, sadece atletizmdeki başarısıyla değil, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.
30.01.2020 Dünya